Bildirim
SS arşivciler bir SS aranıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 2 Nisan 2010; 23:32:35 >_____________________________ Life is too short to drive boring cars. -
_____________________________ ehh -

Orijinalden alıntı: inferno!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 2 Nisan 2010; 23:26:29 >_____________________________ Life is too short to drive boring cars. -
Arşivlik olay yakaladım
http://www.filefront.com/15930959/otomobil%20genel%20k%FCf%FCr%20show.rar
+ rep isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BattmanN -- 2 Nisan 2010; 23:28:57 >_____________________________ -
güzel
ama harita manyaktı ya nerde o :S
_____________________________ -
buldum 
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Callingeat
buldum
hatırlıyorum bu konuyu
_____________________________ Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;#8230;
-
aferin genç'i koyun lütfen 

Orijinalden alıntı: Saurone
aferin genç'i koyun lütfen

bak bu var
bulamadım diyemeyeceğim hemen atayım
_____________________________ Life is too short to drive boring cars.
-

_____________________________ Life is too short to drive boring cars.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler