|
_____________________________
|
|
_____________________________
|
Buzlukta Beyazlamış Rakı: 1 Hafta Dayanır mı?
Rakı, %45 alkol oranıyla donma sıcaklığının yüksek olduğu bir içkidir. Bu nedenle, buzluğa konduğunda donmaz, ancak beyazlayabilir. Beyazlama, rakının içindeki suyun donması ve alkolün yüzeyde toplanması sonucu oluşur.
Beyazlamış rakı içmek güvenlidir ve lezzetini kaybetmez. Ancak, estetik olarak hoş görünmeyebilir. Beyazlamış rakıyı eski haline getirmek için oda sıcaklığına getirmeniz yeterlidir. 1 hafta boyunca buzdolabında ya da oda sıcaklığında bekletilen beyazlamış rakı tüketilebilir.
Buzlukta bekletilen rakının bozulma süresi, açılıp açılmadığına bağlıdır. Açılmamış rakı buzlukta 1 yıla kadar saklanabilir. Açılmış rakı ise buzdolabında 6 aya kadar saklanabilir.
Önemli Notlar:
Bu bilgiler doğrultusunda, açılmamış beyazlamış rakı 1 hafta boyunca buzdolabında veya oda sıcaklığında saklanabilir ve tüketilebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________
![]() "Celladına aşık olmuşsa bir millet,
İster ezan ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, Müstehaktır ona her türlü zillet." |
|
_____________________________
|
|
_____________________________
|
|
_____________________________
|
|
_____________________________
|
|
_____________________________
|
|
_____________________________
|
|
_____________________________
|
|
_____________________________
|
|
_____________________________
Memleketim Wakanda Black Panther arkanda !
|
|
_____________________________
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |