Şimdi Ara

Sro da Bot Tarih oluyor !!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tarihe bakarak konunun saçmalığını görebilirsiniz.Uzun bir süredir botlara dokunulmuyor.Party sisteminde botlar zaten kol geziyor party matching ekranına bakarsanız zaten botla taxi yapıyoruz diye ilan edilmiş party ler var bot banlanacak olsa o botlardan daha belirgini olamaz ama herhangi bir ceza yok yani sro yönetimi bota karışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistov

tarihe bakarak konunun saçmalığını görebilirsiniz.Uzun bir süredir botlara dokunulmuyor.Party sisteminde botlar zaten kol geziyor party matching ekranına bakarsanız zaten botla taxi yapıyoruz diye ilan edilmiş party ler var bot banlanacak olsa o botlardan daha belirgini olamaz ama herhangi bir ceza yok yani sro yönetimi bota karışmıyor.

Saçmalama. Hem silk almadığım hem de parasız bot kullandığım bir charım daha bugün 7 gün block yedi. Neyseki asıl charıma bir şey olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoman

quote:

Orijinalden alıntı: pistov

tarihe bakarak konunun saçmalığını görebilirsiniz.Uzun bir süredir botlara dokunulmuyor.Party sisteminde botlar zaten kol geziyor party matching ekranına bakarsanız zaten botla taxi yapıyoruz diye ilan edilmiş party ler var bot banlanacak olsa o botlardan daha belirgini olamaz ama herhangi bir ceza yok yani sro yönetimi bota karışmıyor.

Saçmalama. Hem silk almadığım hem de parasız bot kullandığım bir charım daha bugün 7 gün block yedi. Neyseki asıl charıma bir şey olmamış.

bende 1 hafta ban yedim bu sıralar ban olayları çok arttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

Zaten wizardım legit gitmek zorundayım
    Hemde ben bu oyunu yükselmek için oynamıyorum zevk için oynuyorum.Bu yüzden 56 levelim hala.

işte benim mantığım aynen ben de lvl 66 yım hala
  • Hem oyun 110a çıkıyor hem bot kalkıyor ulan bu nasıl bır mantıktır! Bari oyun 80de kalsa elle kassak yazık valla yazık bılgısayar kolesı yapmaya çalışıyorlarsa bızı hiç oynamam bu oyunu DAHA İYİ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: drizzt

Walla bu oyunda elle kasarak 90 yapacak, Farm yaparak toplamda 700- 800 k sp toplayacak bir babayiğit görmek zor hocam..

7/24 başında oturması lazım PC nin .. o da akıllı işi değil.

Parmakla sayılıdır bence .. Ben legit kastım 90 ff yaptım diyen adama da inanmam hiç kusura bakmasın

Tamamen katılıyorum. Sbot ya Srobot kalkarsa şimdi bide 110 lwl geldi kim neresiyle 110 lwl yapacak. Elle kasmaya kalksak 110 lwl hayal olur. Hiç mi hiç katılmıyorum Sbot un kalkacağına.

• quote:

Orijinalden alıntı: leopar77

quote:

Orijinalden alıntı: sın2018

SRO elle kasılmaz oyunu çok kasmışlar.ongsi lv atlaması vs..
    KO ve WOW gibi olmaya çalışmasın Joymax olamaz.
    Oyuncular bot olmasa oynamazlar.Zaten öyle süper bir oyunda değil.
    Eğer silk aldığımız halde bizi banlayacaksa bindiği dalı keser.
    Zaten hatasını anladı 4 kasımdaki banları kaldırdı.

O kadar saça bir yorum yapmışsın ki. Adamlar bu oyuna Milyon $'larını Yatırmış bir Şirket. Bünyesinde Çalışan YAzılıcmılar , Teknisyenler , Grafikerler vs vs. Bu işin özünde Prof. olmuş adamlar. Bu Silkroad Oyun Dışında Hangi Oyunda Grafik var? Madem bu oyunu Sen Ayaklar Altına serecek kadar Bu oyunu Kötülüyoun , neden Ekmek yediğin yere Tükürüyorsun?

Bu Joymax'ın KO veya WOW Gibi olma amaçları yok sadece daha iyi oLmayı Amaçlıyorlar. Playerların(ßizim) bu oyundan daha cok zevk alabilmesi için elinden geleni yapıyorlar.. Örneğin Hotan Fw

Bu oyun Sadece Bot üzerine kurulmadı. Bir arkadaşımızın dediği gibi bot kalksa oyun daha cok zevklenicek , muhabbetin en üst doruklarına kadar yükselecek ayriyetten bu oyun gerçekten profesyonel bir hal alıcak. But Bot kalksa Eminim Online oyunlar arasında En başta Parmakla Gösterilen bir oyun olur.

Aslında senin yorumun çok saçma, bu firma bu oyuna milyon dolarlar yatırmadı bir kere bunu bir anlayın, Sen Aion diye bir oyun görmediysen ben ne yapayım sadece gözünü sro ile açmışsın ve sro fanı olmuşsun geçin bu boş lafları, bu firma para kazanma konusunda profesyonel 1 sene boyunca oyuna tek çivi çakmadan sadece avatar sattıklarını biliyorum, server dolsun diye constantine şehrinde yüzlerce 1 lv charların açılıp üst üste konduğunu gördük gbot değil server doldurma botu, bunu çinliler yapmaz pre satmak isteyen joymax yapar, FW dediğin olay haftalık olay diğer ko wow oynayasaydın oyunların sadece grafikden ibaret olmadığını anlardın sro yapı olarak ipek yolu kervancılıktır ilk çıktığında biz bunları yapıyorduk ama şimdi ki durumu bundan çok uzaktır, bot kalkarsa aslında muhabbet biter hem kasıp hem nasıl yazacaksın merak ediyorum, nasıl 100 lv FF char kasarsınız el ile bunuda merak ediyorum, botu bitirmek istese joymax bir gecede bitirir ama dükkanıda kapatmak zorunda kalır profesyonel anlayışlı bir firma paramı yoksa temiz oyun mu ikileminde parayı seçecektir, % 90 bot üzerine inşa edilmiş bir oyundur sro ilk çıktığında böyle değildi 70 lv FF olmak el ile 1-2 ayda mümkündü ama baktı joymax herkes bot o zaman "exp sp değerlerini öle bir yukarı çekerim ki botla bile 3-4 ay başından kalkamasınlar" deyip oyunu saçma yerlere çekmiştir el ile kasarak bu saçma oyuna 1-2 senesini verip 100 lv FF olacak kişi ya salaktır yada diğer güzelim rpg oyunlarını görmemiş cahilin tekidir, çünkü bu oyunda yüksek level olmazsan uniq pvp fw gibi askiyonlardan mahrum kalırsın yani kısaca ezilirsin
    bende 2 sene(2006-2008) sro oynadım oyun gerçekten güzeldi ama şimdiki sro ile ilk çıkan sro arasında dağlar kadar fark var, avatar, plus pre, devil avatar birde kumar makinası bu tarz para ile alınan ve almayanların ezildiği bir oyun yarattılar ipek yolu yani kervancığı bitirdiler ki zaten oyunun ana amacıydı, joymaxın amacı sadece para oyun umrunda değil, aynısnı KO yaptı oyun b.k oldu
    Ama yıllar geçmesine rağmen oyun kurgusunu bozmayan tek oyun wow olmuştur çünkü herkes eşittir parayla alınan saçma şeyler bulunmuyor.

Lafımın arkasında durmayı severim server doldurma botlarını göstereyim bunları çinliler kesinlikle yapmazlar çünkü hiç bir kazancı olmaz onların amacı gold kasıp satmaktır, bu video her şeyi açıklıyor gözünüzü açın gözünüzü
    http://www.youtube.com/watch?v=MQ_8UxVzjpk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 19 Mart 2010; 15:57:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leopar77

quote:

SRO elle kasılmaz oyunu çok kasmışlar.ongsi lv atlaması vs..
    KO ve WOW gibi olmaya çalışmasın Joymax olamaz.
    Oyuncular bot olmasa oynamazlar.Zaten öyle süper bir oyunda değil.
    Eğer silk aldığımız halde bizi banlayacaksa bindiği dalı keser.
    Zaten hatasını anladı 4 kasımdaki banları kaldırdı.

O kadar saça bir yorum yapmışsın ki. Adamlar bu oyuna Milyon $'larını Yatırmış bir Şirket. Bünyesinde Çalışan YAzılıcmılar , Teknisyenler , Grafikerler vs vs. Bu işin özünde Prof. olmuş adamlar. Bu Silkroad Oyun Dışında Hangi Oyunda Grafik var? Madem bu oyunu Sen Ayaklar Altına serecek kadar Bu oyunu Kötülüyoun , neden Ekmek yediğin yere Tükürüyorsun?

Bu Joymax'ın KO veya WOW Gibi olma amaçları yok sadece daha iyi oLmayı Amaçlıyorlar. Playerların(ßizim) bu oyundan daha cok zevk alabilmesi için elinden geleni yapıyorlar.. Örneğin Hotan Fw

Bu oyun Sadece Bot üzerine kurulmadı. Bir arkadaşımızın dediği gibi bot kalksa oyun daha cok zevklenicek , muhabbetin en üst doruklarına kadar yükselecek ayriyetten bu oyun gerçekten profesyonel bir hal alıcak. But Bot kalksa Eminim Online oyunlar arasında En başta Parmakla Gösterilen bir oyun olur.

Aslında senin yorumun çok saçma, bu firma bu oyuna milyon dolarlar yatırmadı bir kere bunu bir anlayın, Sen Aion diye bir oyun görmediysen ben ne yapayım sadece gözünü sro ile açmışsın ve sro fanı olmuşsun geçin bu boş lafları, bu firma para kazanma konusunda profesyonel 1 sene boyunca oyuna tek çivi çakmadan sadece avatar sattıklarını biliyorum, server dolsun diye constantine şehrinde yüzlerce 1 lv charların açılıp üst üste konduğunu gördük gbot değil server doldurma botu, bunu çinliler yapmaz pre satmak isteyen joymax yapar, FW dediğin olay haftalık olay diğer ko wow oynayasaydın oyunların sadece grafikden ibaret olmadığını anlardın sro yapı olarak ipek yolu kervancılıktır ilk çıktığında biz bunları yapıyorduk ama şimdi ki durumu bundan çok uzaktır, bot kalkarsa aslında muhabbet biter hem kasıp hem nasıl yazacaksın merak ediyorum, nasıl 100 lv FF char kasarsınız el ile bunuda merak ediyorum, botu bitirmek istese joymax bir gecede bitirir ama dükkanıda kapatmak zorunda kalır profesyonel anlayışlı bir firma paramı yoksa temiz oyun mu ikileminde parayı seçecektir, % 90 bot üzerine inşa edilmiş bir oyundur sro ilk çıktığında böyle değildi 70 lv FF olmak el ile 1-2 ayda mümkündü ama baktı joymax herkes bot o zaman "exp sp değerlerini öle bir yukarı çekerim ki botla bile 3-4 ay başından kalkamasınlar" deyip oyunu saçma yerlere çekmiştir el ile kasarak bu saçma oyuna 1-2 senesini verip 100 lv FF olacak kişi ya salaktır yada diğer güzelim rpg oyunlarını görmemiş cahilin tekidir, çünkü bu oyunda yüksek level olmazsan uniq pvp fw gibi askiyonlardan mahrum kalırsın yani kısaca ezilirsin
    bende 2 sene(2006-2008) sro oynadım oyun gerçekten güzeldi ama şimdiki sro ile ilk çıkan sro arasında dağlar kadar fark var, avatar, plus pre, devil avatar birde kumar makinası bu tarz para ile alınan ve almayanların ezildiği bir oyun yarattılar ipek yolu yani kervancığı bitirdiler ki zaten oyunun ana amacıydı, joymaxın amacı sadece para oyun umrunda değil, aynısnı KO yaptı oyun b.k oldu
    Ama yıllar geçmesine rağmen oyun kurgusunu bozmayan tek oyun wow olmuştur çünkü herkes eşittir parayla alınan saçma şeyler bulunmuyor.

Lafımın arkasında durmayı severim server doldurma botlarını göstereyim bunları çinliler kesinlikle yapmazlar çünkü hiç bir kazancı olmaz onların amacı gold kasıp satmaktır, bu video her şeyi açıklıyor gözünüzü açın gözünüzü
    http://www.youtube.com/watch?v=MQ_8UxVzjpk

Sin2018'e tamamen katılıyorum o video yuda dün ben paylaşmıştım.

• Bu oyun artık oynanmaz
  • biz bu konuları çok gördük daha da çok görürürz
  • Joymax bu sanmıyorum.
  • Bot Kalksa Sanki oynıyacaksınız Yapmayın Bot Kalkarsa Asıl Playerlar Ortaya Çıkar Dh Sro Bölümüde Boşalır Severlarda Boşalır [Joymax'da Boşalır...
  • Joymax nezamanki şirketi satmaya emekliye ayrılmaya karar verirse o vakit banlar botları..
    Onun dışında banladıkları eften püften gold botların ötesine geçmez geçemez.
  • imkansız bot kalkarsa 90 lvl char 200 tl satılır D:
  • Sürekli yenisi geliyor botların. Boşa bir açıklama olmuş. Çok çok bir ay bölümler boş olur sonra yine botlar doldurur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escarpion

Sürekli yenisi geliyor botların. Boşa bir açıklama olmuş. Çok çok bir ay bölümler boş olur sonra yine botlar doldurur

2. cümlen gereksiz olmuş.bak kaç yılında açılmış konu taaa ilk ban duyurusu bile olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smuzy -- 14 Temmuz 2010; 7:36:15 >
  • Çooooook gördük biz böle yazıları çooooook hiç bişi olmaz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xw

Çooooook gördük biz böle yazıları çooooook hiç bişi olmaz!

2008in yazısını hortlatmışlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor™

Bu bot kalksa göreceksiniz oyun tadından yenmez olacak.

Tadı güzelse niye yemiyek olum
  • Aradan 2 yıl geçmiş ne botun kalktığı var ne birşeyin.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.