quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY hangi serwer o ali tekrarmı başladın sro ya? eski sslerin arasında buldm.. servr babel.. hacklenen charım...
eski ss lermi hee sana göre normal ben 2 haftada format çekiom quote:Orjinalden alıntı: SinapS quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY hangi serwer o ali tekrarmı başladın sro ya? eski sslerin arasında buldm.. servr babel.. hacklenen charım...
quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY eski ss lermi hee sana göre normal ben 2 haftada format çekiom quote:Orjinalden alıntı: SinapS quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY hangi serwer o ali tekrarmı başladın sro ya? eski sslerin arasında buldm.. servr babel.. hacklenen charım.. Sencede çok kısa bi süre değil mi ? Sebep ne ?
quote:Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_ yha su guide ı felan nası chat boxa koydun guzel olmus brn koymadım zatn öyle. ++ joey 2 tane 160luk harddisk var. biri 2 ye bölünük biri bütün.. bu resimler bütün olan yedekte saklı hepsini sakladıydım zamanında
girdiğim derin sitelerden virüs girio quote:Orjinalden alıntı: FuinFea quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY eski ss lermi hee sana göre normal ben 2 haftada format çekiom quote:Orjinalden alıntı: SinapS quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY hangi serwer o ali tekrarmı başladın sro ya? eski sslerin arasında buldm.. servr babel.. hacklenen charım.. Sencede çok kısa bi süre değil mi ? Sebep ne ?
quote:Orjinalden alıntı: SinapS quote:Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_ yha su guide ı felan nası chat boxa koydun guzel olmus brn koymadım zatn öyle. ++ joey 2 tane 160luk harddisk var. biri 2 ye bölünük biri bütün.. bu resimler bütün olan yedekte saklı hepsini sakladıydım zamanında nası zatn ole bnde nie zatn ole diil yha
quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY girdiğim derin sitelerden virüs girio quote:Orjinalden alıntı: FuinFea quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY eski ss lermi hee sana göre normal ben 2 haftada format çekiom quote:Orjinalden alıntı: SinapS quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY hangi serwer o ali tekrarmı başladın sro ya? eski sslerin arasında buldm.. servr babel.. hacklenen charım.. Sencede çok kısa bi süre değil mi ? Sebep ne ? Kırmızı noktalılardan mı?