Şimdi Ara

Squid Game'den beklenen rekor geldi! Netflix'in açık ara en çok izlenen dizisi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
6.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende mi sıkıntı var anlamadım dizi kötü demiyorum güzel dizi hiç sıkmıyor ve sürekli diğer bölümü merak ediyorsun . Dizi gizemini son bölümlere doğru güzel koruyor ama finale yaklaştıkça dram dozu artıyor. Ben diziyi izlerken çok keyif aldım ama yine söylüyorum bu dizi niye bu kadar üst düzey popüler oldu anlamadım . Lacasa de papel , stranger thing bu diziler kötü değil ama bu kadar ses getirecek kadar iyi dizilerde değiller. Aynısı bu dizi içinde geçerli . Senaryosu çok özgün bir dizi değil daha önce pek çok benzer konuda film ve diziler çıktı . Eminim Kore sinemasında daha iyi dizilerde vardır. Ama bu dizi bir anda patladı bir anda. Bence popülerligi bu diziden daha çok hakeden Netflix yapımlarıda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    asıl bozuk olan bu yorum. genel olarak iyi bir yapımı kötülemek için kendini yırtmak moda oldu. ben farklıyım, alın bu da benim fikrim(!) diyebilmek için şarktan girip garptan çıkmaya çalışmak bayatladı. eskiden sinema eliiiiğğğt kişilere hitap edermiş ? e eskiden herkesin klavyesi yoktu ve saçma fikirlerini tüm dünyaya yayamıyordu? bence bu durum filmin sözde kötülüğünden çok daha vahim.

  • Arthur7 kullanıcısına yanıt

    Beğendiğim yapımları yazdım bir kaç yorum altta... Varsa atacağınız bir laf o dizileri beğenişim üzerinden eleştirirsiniz, o dizilere laf atmaya yerse tabi.


    Bu arada klasik (içerik olarak) ile iyi veya kötünün bir korelasyonu yok. Klasikten kasıt; sürekli ağlak insanlar, ap açık sistem eleştirisi, gözünüzün içine sokulan flashbackler (sanki gerizekalıyız, 3 saniye önceki sahneyi hatırlamayacağız), ekmek kavgası, zengin-fakir, ulaşılmaz aşk, borç batağı vs vs Bunlar hep kore sinemasının ana temaları olmuş, gramajı gözetilmeksizin bolca da serpiştirilmiştir. Sonuç ? Bayık, yavan, basit, genel geçer.

  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    E hocam hayat bu zaten.Klasik demişsiniz de e başka neyi eleştirecekler. Önemli olan olayın işlenişiydi ve güzelde işlendi zaten. Ayrıca koreliler yolsuzluk konularını da iyi işler.Adalet konularını falan, haberiniz olsun.

  • çevremdeki hiç ummadığım tiplerden bile bu diziyle ilgili yorumlar alıyorum. doğrudur.

  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    Hocam bu yazdığınız diziler farklı bir konu.Ayrıca 9 bölümlük bir diziyle kıyaslamakta tamamen yanlış. Bu yazdığınız dizileri birine izletsen "Bu ne ya çok sıkıcı" der kapatır 2.bölümden. Bu Sopranos falan ağır ilerleyen, tamamen hayatın içinden gibi olan bir diziydi.Büyük bir şaheserdi ama bu diziyle neyini kıyasladınız anlamadım.


    Türkiyeden kaç kişi bilir Sopranos'u ki bilemez. Çünkü uzun soluklu bir diziydi.Bu dizi ise sürükleyici her şeyi çabuk geçiren kısa bir diziydi. Bu arada izlediğiniz dizilerin çoğunda mafya esintisi var. Band of Brothers'ı 5 6 bölüm izlememe rağmen büyük bir keyif alamadım ama türü değişikti yani gidipte ben keyif alamadım diye diziye çöp demenin manası yok.

  • Bir preason break değil. Çok tahmin edilebilir bir dizi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kim ne derse desin,çok güzel bir yapımdı.Verdiği mesajlar çok ezoterik olsada farklı bir hikaye ortaya koyması,ilerleyişi ve ters köşe yaptığı bir çok nokta çok güzel olması beni etkiledi.Kesinlikle 2.sezon çekilmeli.Oyunculuklar ise gerçekten harika.

  • Bridgerton ikiye düşmüş iyi bari! 

  • Netflixte popüler olan yapımlar genelde vasat oluyor ama bu güzeldi. Tam çerezlik, keyifli bir diziydi. Tabi mükemmel bir dizi değildi ya da birkaç gün boyunca etkisi altında kaldığın bir dizi de değildi. Akıllarda yer edinecek efsane bir dizi de değil. 10 uzerinden Max 7.6 veririm ben bu diziye. Daha fazlası daha güzel yapımlara haksızlık olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her zamanki gibi popüler bir ürünü gömmek prim yapmış. Ne anlama geldiğini bildiği bile şüpheli sinematografi falan kullanmış cümle içinde. Siz bu üstün zevkleri varmış taklidi yapan arkadaşlara bakmayın. Final bölümü dışında gayet güzel merak uyandıran kendini izleten bir dizi.


    Bu arada dizide Korelilerin tepkisi abartılı falan değil. 3 kere Seul'e gitmiş biri olarak diyebilirimki adamların doğal hali bu. Konuşurken falan çok abartılı, sert vurgular yapıyorlar, değişik mimikler çıkarıyorlar. İşkembeden sallamamak lazım o yüzden.

  • İlk ciktiginda bir çırpıda izledim , güzel keyifli bir diziydi ama bu derece nasıl neden popüler oldu anlamadım. Şuan izlesem beklentim olurdu ve begenmezdim büyük ihtimalle.
    Bu seviyeye gelmesi saçma oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok meraktan izledim dizinin ilk bölümünü. Filmin başı zaten inanılmaz sıkıcı. Hapishanede oyun sahnesi de inanılmaz kötü insanlar bu dizide ne anladı anlamış değilim. Böyle insanlar ölüyor falan o yüzden mi hoşlarına gitti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 14 Ekim 2021; 13:28:40 >
  • foruma bak herkes yönetmen yauv

  • Genel olarak Netflix yapımı olup çok iyi bir dizi veya film var mı ki? Bana hepsi ultra dandik geliyor...

  • Önce İlk bölümün yarısında bıraktım sonra yazılanları görünce devam ettim ,aslında oyunculuk kötü ama konusu fena değil güzel
    hiç olmazsa Atiye den on kat daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan birde bu çıktı piyasaya. Son olarak LOST çok bozdu ya.

  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

    İlla farklı olacaksınız

    İzle gitsin işte


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    Dur tahmin edeyim, "ekşi sözlük kullanıcısı"  

  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Mesajı iyi oku? Anlamaya çalış, anlayamadığın yerde sor ki anlatayım sana. Hee "yok" dersen de artist artist cevap vereceğine de cevap verme. Sırf bir şey popiler diye izleme zorunluluğum mu var? Sırf sosyal medyanın pohpohladığı bir dizi izleme hakkım yok mu? Diziyi izlemedik diye "farklılık takıntısı" olan birine döndük. Benim hayatımda izlediğim diziyi filmi rüyasında göremeyecek adam bana akıl vermeye çalışıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.