Şimdi Ara

Spotify SD kart depolama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Huawei Mate 20 lite telefonuma SD kart aldım. Spotify ayarlarında depolama alanını seçemiyorum.Bunun gibi bir problem yaşayan veya çözebilen var mı ?

Siteye yükleyemedim ama youtubeye videosunu yükledim. linkini veriyorum:
    https://www.youtube.com/watch?v=tnxjeq8fVQM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krofity -- 5 Haziran 2019; 1:11:13 >

• Android > data > com.spotify.music klasörünü SD kart içerisindeki Android > data'ya at ve aynı uygulama içerisinden temzilediğin gibi tekrar temizle.
  • Dediğiniz gibi dahili depolamadaki com.spotify.music dosyasını seçtim seçeneklerden taşıyan bastım sonrasında sd kart içerisindeki data bölümüne taşıdım. Sd kartdaki com.Spotify.Com ile birleştir dedim ve Spotify a girip ön belleği temizledim.
    Sonuç bütün müzikleri baştan dahili depolamaya indirmeye başladı sd karta geçmedi. Başka bir fikriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krofity K kullanıcısına yanıt
    Spotify'a baktım depolama seçeneği seçilebiliyor gözünüzden kaçmış herhalde. Oturumu kapatın yazısının hemen üzerinde. Taşınması birkaç dakikayı bulabilir.

Spotify SD kart depolama

Spotify SD kart depolama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaxKitten -- 5 Haziran 2019; 21:42:53 >

• SD Kartı Telefonun dahili depolama alanı olarak ayarladıysanız tüm şarkıları ve uygulamayı sıfırlayıp yeniden yüklemeniz gerekiyor.
  • @WaxKitten galiba sürümlerimiz farklı bende ayarlar menüsü öyle değil resimi atıyorum.
    Spotify SD kart depolama

• @zero fear dediklerinizi denedim. Spotify destek ekibiyle konuştuğumda yaptık ama telefonu sıfırlayıp tekrar deneyecem saolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia M SD Card Oyun Yükleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sürümler aynı. Depolama birimini telefondan ayırdım ve aynı sizdeki gibi oldu Depolama doğal olarak çıkmadı.
    SD Karta format atmayı deneyebilirsiniz. Telefonun ayarlarında mutlaka SD kartı biçimlendirebileceğiniz ayar vardır.

Bir de cevap verdiğiniz kişiye bildirim gitmesi için cevap vereceğiniz kişinin sağ tarafındaki işlem yazan yerden "cevap" veya "alıntı"'yı seçip mesajı o şekilde yazmanız yeterli.

• WaxKitten kullanıcısına yanıt

Dediğinizi yaptım ama gene olmadı nedeni nedir acaba ? Yardımcı olabilir misiniz lütfen🙏🙏

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.