Şimdi Ara

Spotify Çalma Listem (Müzik Severlere Tavsiyedir) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
38
Favori
12.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler dostum emegine saglık güzel şarkılar gercekten
  • Sen açamamışsındır rümeysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • just_shop kullanıcısına yanıt
    Beğendiyseniz ne mutlu bana, teşekkür ederim

• Hocam metal, epic, dupstep listede yaparsanız güzel olur :D

• quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Sen açamamışsındır rümeysa

Bilemedim, demek ki

• 2010-2016 Club & Dance listesi oluşturdum arkadaşlar. Listeyi 2019 yılının sonuna kadar güncellemeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Şarkılar genellikle bilinen ve sevilen şarkılar beğeneceğinizi düşünüyorum. İlk mesajda şarkıların türleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.
    https://play.spotify.com/user/11141659883/playlist/6AxK1xsXQxpT7BkJQb11FE

Ayrıca 2016 Hits listesinde sona doğru yaklaşıyoruz artık her hafta cuma günü güncelleyeceğim bu listeyi de 6 haftalık güncelleme kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 19 Kasım 2016; 0:9:40 >
  • Eline sağlık baya uğraşmışsın.
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, beğendiyseniz ne mutlu bana
  • Kasım ayının son güncellemesini de yaptım 820 şarkıdan 885 şarkıya çıktı liste bazı şarkıları 2 kez eklemişim fazla şarkıları da en kısa zamanda çıkaracağım.

Bu ayın en hit 3 şarkısı The Chainsmokers - Closer, Rae Sremmurd - Black Beatles ft. Gucci Mane, The Weeknd - Starboy ft. Daft Punk oldu.
    Ayrıca The Weeknd'in Starboy albümü çıktı.

• Hocam güzel bir Türkçe derleme yapsan güzel olur.
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Olabilir aslında ama Türkçe şarkıları zaten biliyordur herkes aşağı yukarı ayrıca Türkçe şarkı da pek dinlemiyorum eskisi kadar, zaten bir çok türde Türkçe şarkı listesi var Spotifyda ama bakalım siz nasıl bir liste istiyordunuz hocam hangi tür veya türler ya da şarkıcılardan oluşan bir liste düşünüyorsunuz.

• castraelectro kullanıcısına yanıt
    2010-2016 listesini takibe aldım dinledigim çoğu şarkı var sağlam liste olmuş teşekkürler umarım güncellemeye devam edersin
  • Bu 2016 Hits listesinden sonra sadece 2010-2016 Club & Dance listesini güncellemeyi düşünüyorum çünkü her senenin müziğini ayrıntılı takip etmek zor oluyor gelişen müzik türleri, değişen müzik zevki ve artan şarkı ve şarkıcı sayısıyla işin içinden çıkılmaz bir duruma geliniyor ve çok büyük bir zaman harcanıyor.

Bakalım bu Club & Dance listesini 2019'a kadar güncellemeyi düşünüyorum kısmet olursa. İlgilendiğiniz için ben teşekkür ederim

• Sadece 2016 Hits listesini kullandım teşekkürler. Kıyti köşelerde kalmış Türkçe şarkılardan da liste bekliyoruz..

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, aslında düşünüyorum güzel bir türkçe şarkı listesi yapmayı ama olanı değil de olmayan farklı bir liste yapmayı düşünüyorum öneriler olursa şu dönem, şu tür veya şu şarkıcılarla ilgili diye, daha net bir şeyler çıkabilir

• Takip
  • Hocam siz chill-out müzik seviyordunuz yanlış hatırlamıyorsam, tam onun gibi olmasa da Slow Rock listesini dinleyebilirsiniz beğeneceğinizi düşünüyorum
  • castraelectro kullanıcısına yanıt
    Evet yanlış hatırlamıyorsunuz,çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tis Autumn -- 6 Aralık 2016; 17:54:42 >
  • Gösterdiğiniz ilgiden dolayı asıl ben teşekkür ederim, beğendiyseniz ne mutlu bana
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.