Şimdi Ara

Spotify Çalma Listem (Müzik Severlere Tavsiyedir) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
38
Favori
12.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 Hits listesinde son 2 haftaya girmişken, geçen hafta 935 olan şarkı sayısını 965'e yükselttim bugün.
    Son güncellemeyle birlikte tahminen 1000 şarkıdan oluşacak liste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

2016 Hits listesinde son 2 haftaya girmişken, geçen hafta 935 olan şarkı sayısını 965'e yükselttim bugün.
    Son güncellemeyle birlikte tahminen 1000 şarkıdan oluşacak liste.

2016 yılında çıkan şarkılar listesi güzel olmuş . Apple music için bir listeniz var mı ?
  • ozgurcanfb O kullanıcısına yanıt
    Beğendiğiniz için teşekkür ederim, apple music listem yok
  • 2016 Hits listesi senenin son güncellemesiyle birlikte 1000 şarkıyla son buldu. Her senenin güncel müzik listesini yapmak zor olduğu için 2017 için ayrı bir liste yapmayacağım, sadece 2010-2016 Club & Dance listesini güncellemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 16 Temmuz 2017; 18:13:47 >
  • eline sağlık hoşuma gidenleri takibe aldım güncel tutarsan bize büyük iyilik yapmış olursun.
  • Listeler güzel elinize sağlık takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel şarkılar var, elinize sağlık.
  • Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar
  • keşke blues yada trip-hop listesi de olsaydı...
  • //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towns -- 5 Mart 2021; 13:30:51 >
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    beğendiğine sevindim hocam
  • Listeler güzel olmuş ilgiyle dinliyorum şu anda
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Beğendiyseniz ne mutlu bana

• Yeni gordum bu basligi, gercekten guzel bir derleme olmus. Harcanan zaman icin tesekkur ederiz :)
  • Rica ederim hocam beğendiğiniz için ben teşekkür ederim

• Bakacağım listelere. Baya emek verilmiş görünüyor.
  • 2 tane titizlikle hazırlanmış yabancı şarkı listem var. Albüm havası vermek adına çalma listesinin adını "23" koyarak 23 şarkılık yaptım ve 23 denince akla ilk gelen Michael Jordan'ı kapak fotoğrafı olarak kullandım.. Keyifli dinlemeler

https://open.spotify.co...t/5vmdCv0HuA4X0XfqKvIbeK

https://open.spotify.co...t/3b1ax8wLuhoFGF49FoJFQH

• 2014 senesinde küçük bir liste yapıp bırakmayı düşünüyordum zamanla o liste bu liste derken gittikçe çoğaldı liste arşiv gibi oldu. Forumda spotify anakonusu yoktu bu işe kalkıştığımda, 2015 senesinde forumda yaygınlık gösterince ben de listelere devam edeyim dedim ve bugünlere kadar geldi, bundan sonrası da gelebilir
  • Club & Dance listesini güncellemeye başladım arkadaşlar 300 şarkı vardı 350 şarkı daha ekledim 650 oldu yeni çıkan şarkılar da var. Güzel bir liste olması için uğraşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 28 Mart 2017; 22:12:52 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.