Şimdi Ara

Spotify Artık Türkiyede!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün mail adresime gelmiş artık türkiyede kullanılabiliyor bence en kaliteli müzik dinleme uygulaması herkes kesinlikle denemeli

Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • ne işe yarıyor sadece müzik dinlemek için aylıkta olsa o para verilmez bi kere verirsin kullanırsın anlarım da...

Orijinalden alıntı: EzoBride

ne işe yarıyor sadece müzik dinlemek için aylıkta olsa o para verilmez bi kere verirsin kullanırsın anlarım da...

Türkiye değilken yine indirebiliyordu zaten? Türkiye'ye gelmesi bir şeyi değiştirmedi.

-Mobil cihazlarda dinlemek için premium almak gerekiyor. Normalde ücretsiz.
  • 8tracks ile farkı nedir acaba? Merak ettim de.
    30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kurdum da facebookla giriş yaptım spotify premium yazıyor ne ayak?

Ama biraz geliştirlmesi lazım tabi.

Mesela ben oluşturduğum bir listedeki şarkıları karışık çalamıyorum. Hep sırayla çalıyor.. Shuffle seçeneğini göremedim hiç bir yerde...
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • fazla heyecan yapmayın, lisans olayından dolayı birçok müziği türk kullanıcılara açmadılar henüz.
  • Ben premium kullanıyorum. Ücretsiz olanında reklam var. 5 lira olanında reklam yok. Eğer 10 liralıkta aboneyseniz hem tüm cihazlarınızda kullanabiliyorsunuz hemde çevrimdışı dinleyebiliyorsunuz. Bence çok kaliteli. Türkiyeye yeni geldiği için henüz çok türkçe şarkı yok ama hergün yeni şarkılar ekleniyor. Deneyin farkı görün. Bilgisayrımda bulunan sağdan soldan indirilmiş tüm korsan müzikleri sildim.
  • yutub pileylist yapıp vidyolu vidyolu dinliyorum daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
    Samsung S23 Ultra 12/512
  • ben de mailimi bırakmıştım gelince haber verin diye ama mail atmadılaryine de kullanıyorum şu reklamlar olmasa iyi olacak da işte premium satmak için uğraşıyorlar.
  • Bence ayda 10 lira 20 milyondan fazla şarkı için fazla değil. Ayrıca her an heryerden müziklere ulaşbiliyor olmak harika bir şey. Evde playlistini yap. İşyerindeki bilgisayarından listelerini ulaş çal. İphone ipad vs. Bence çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dicklers

Bence ayda 10 lira 20 milyondan fazla şarkı için fazla değil. Ayrıca her an heryerden müziklere ulaşbiliyor olmak harika bir şey. Evde playlistini yap. İşyerindeki bilgisayarından listelerini ulaş çal. İphone ipad vs. Bence çok iyi.

Günde 10 liraya sigara içip herhangi bir internet hizmetine ayda 10 lira para vermeye gelince arkasına bakmadan kaçan insanımız çok ne yazıkki. müziğe para verilir mi diyor adamlar yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 12 Ekim 2013; 13:28:39 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 12 Ekim 2013; 13:36:59 >

SFO Bay Area, CA
  • Uygulama mükemmel olmuş uzun zamandır böyle birşey arıyordum teşekkürler

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.