Bildirim
Spotify Artık Türkiyede!! (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Premium hesap alırsan offline modda şarkıları internetsiz dinleyebilirsin. _____________________________ -
-
Fakat bahsettiğim gibi ancak kendi istediğim şarkıları indirip offline olarak dinleyebiliyorum. Keşfet özelliğini kullanırken yemiyor bu.
_____________________________ Nature cannot be fooled. -
pandora kullanıyorum, denemek lazım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: *siteci*
Spotify ile Deezer arasında gidip geliyorum. İkisinde de Türkçe kaynak pek yok. Sizce hangisinin geleceği daha parlak? Hangisini seçmeliyim? Bıktım heryerde ayrı liste yapmaktan.
Ben Spotify'in geleceğini daha parlak gördüğüm için Spotify'yi tercih ettim. Her geçen gün yeni albümler ve şarkılar ekleniyor. -
Müziklerin kalitesi nasıl flac ayarında mı hiç kullanmadım ama 10tl verecek kadar kaliteli mi ki ?
_____________________________ What you give is what you get -
Müzikten çok iyi anlamam ama bence kaliteli. -
Bence deezer alir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Beyler sormak istediğim birşey var. Spotify kullanmaya başladım. Premium olunca 320 kbps destekli mi gelecek şarkılar? Ayrıca bu şarkıları normal üyelikle indiremiyoruz sanırım. Premium olunca sorunsuzca 320 kbps indirebiliyor muyuz? Parçaları 320 kbps istiyorum. Ona göre premium üyelik alırım. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: PatatesliDondurma
Mp3Skull Var
youtubemp3convert var varda var
milletimiz para harcamayı ne seviyor ya
_____________________________ -
soundcloud daha iyi _____________________________ -
Normal üyelikte 10 saat dinleme sınırı var aylık
2 Aydır limiti aştım.
Malum trance müzikler 8-10 dakka arasında değiştiği için süre sınırını aşmam gayet doğal bi durum bence._____________________________ Eski Kullanıcı Adlarım: vonyc,Brendan Rodgers
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı