Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.869
Cevap
353
Favori
275.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OPM

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Gidip Spotify alıcağınıza Deezer US üyeliği alın hem ses kalitesi daha iyi hemde albüm erişimleri daha geniş örneğin: Ziynet Salinin NO 6 albümü Sportify'de yokken Deezer US'de var ayrıca Türkiyeden erişilemeyen tüm yabancı albümler açık.sadece Boss koduna ihtiyacınız biraz var araştırısanız bulmak çokta zor değil.ilk ay ücretsiz aylık 4.99 Dolar yani 14.50 TL en para ile %50 iade kampanyası ile 7.25 TL'ye geliyor.Tek yapmanız gereken Boss Kodu bulmak ve VPN ile üyelik başlatmak.daha sonra VPN kullanamıza gerek kalmıyor sadece üyelik başlatırken gerekli oluyor.

SPOTİFY  ★★★ANA KONU★★★

Spotfiydaki gibi bölgesel parça sınırlandırması var mı hocam.

yok denilecek kadar az hocam Spotify TR'de erişime kapalı olan bir çok albüm ve şarkı açık , işte bu yüzden konuya yazdım ama Spotify hayranlarının hepsi eksilemiş mesajımı

Denemekte fayda var :) Bir de arabada falan dinleyebilme sorununu çözebilsek güzel olacak. Bazı yeni araçlarda spotify desteği falan varmış sanırım. :D

• SORU

Arkadaşlar ben bir şarkı beğeniyorum ve bu şarkıyı çevrimdışı dinlemek istiyorum fakat tek çevrimdışı edemiyorum.Şarkının olduğu albümü komple çevrımdışı yapmak zorundamıyım.Ben bir şarkı için şarkının olduğu koca albümü indirmek istemiyorum.
  • her şarkıcı/şarkı yok demek, eklenemeyeceği anlamına gelmiyor. illa ki eklenir.

deezer ses kalitesi olarak daha iyi diyorlar. ama açıkçası spotify daki listeleri mi de tekrar orda oluşturmak istemiyorum.

bakalım, enpara kampanyası devam etmezse, deezera geçerim.

bu arada spotify free tam zırıltı.reklamlar falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

her şarkıcı/şarkı yok demek, eklenemeyeceği anlamına gelmiyor. illa ki eklenir.

deezer ses kalitesi olarak daha iyi diyorlar. ama açıkçası spotify daki listeleri mi de tekrar orda oluşturmak istemiyorum.

bakalım, enpara kampanyası devam etmezse, deezera geçerim.

bu arada spotify free tam zırıltı.reklamlar falan.

Aynen ben de... Spotify'ın kullanımı çok kolay ve baya bi alıştık. PC'deki müzikleri aktarması da basit. Sırf liste yapmak Spotify'da kolay diye diğer alternatifleri düşünmüyorum. PC'yi de hiç zorlamıyor.

Örneğin iTunes yüklediğimde bilgisayarın CPU kullanımı çıldırıyor.
  • Bir liste oluşturup şarkıyı o listeye ekleyebilirsiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Bir liste oluşturup şarkıyı o listeye ekleyebilirsiniz hocam.

Peki oluşturduğum o listeyi komple çevrim dışı dinleyebilirmiyim ? Ben şarkının üstüne tıklıyorum çalmaya başlıyor ama çevrim dışı yapamıyorum.Albüme gidip öyle çevrim dışı yapabiliyorum oda komple şarkının olduğu albümü indiriyor.
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Evet yapabilirsiniz. O listede iken "ç.dışı kullanılabilir"i açmanız yeterli.
  • Şu lanet spotify üyeliği nasıl kapatılır ya. Bir de iletişim formu gönder diyorlar. İletişim formu da orta da yok...

• Androidde eq ayarı bulamadım. Nasıl eq yapabiliriz programa

• Bildiğim kadarıyla ekolayzer spotify,deezer vb. ios'ta gömülü olarak geliyor. Android'de 3.parti uygulamalarla yapıldığını duymuştum.

• haftalık keşif niye yenilenmiyor ?

14 eylülden beri aynı bende ? premium kullanıyorum
  • EDIT: Yanlış bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 19 Kasım 2015; 18:06:33 >
  • vodafone red 7 ile kullanan var mı

premium üyelik bize bedavaymış.... direk indirdim programı kullanıyorum ama premium değil 7 gunluk deneme sürümüne tıkladım premium oldu fakat herhangi bir değişiklikte olmadı

bilgilendirme yapabilecek var mı?
  • Spotify yardımdan baktım ödeme seçeneklerinden ülkeyi değiştirebiliyorsun, galiba o zaman da para birimi de otomatik değişiyor. Denemediğim için bilmiyorum. Ülkeyi değiştirmiş olan biri yardımcı olabilir mi?
     SPOTİFY  ★★★ANA KONU★★★
  • Benim ödemeyle ilgili sorunum var. Premium üyelik için banka kartıyla denediğimde hata veriyor. Hesapta yeterli para olmasına rağmen ve kartımın 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi'ne üye olmasına rağmen yine de Premium üyelik için ödeme almadı. Bunun yerine kredi kartıyla denedim ve ödemeyi aldı. Bu servise neden banka kartıyla ödeme yapılamıyor? Kullandığım banka kartı, Yapı Kredi TL Card. Ben kredi kartı pek kullanmıyorum ve sırf bunun için kredi kartı kullanamam ve bunun içinde kredi kartı aidatı ödemem gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 24 Kasım 2015; 20:04:05 >
  • Hocam bir tane enpara alın. Onunla ödeme yapabiliyorsunuz.
  • bölge değiştirsenizde ödemeyi TR'ye yaptığınız için o şarkılar açılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 25 Kasım 2015; 18:53:51 >
  • Spotify parayı aldı ama premiumu vermedi. Makbuz da yollamadı. Ama sanal kartımdan ücret düştü. Ne şekilde irtibata geçebilirim?
  • Mobil internet ile bir sarki ortalama kac mb goturur?

• Bu gizli profil falan ne oluyor facebook hesabımla üyelik aldım takip ettiğim/beni edenler benim nelerimi görüyor?
    Birde androidde ekolayzır ayari yok mu ayaardan baktim bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 27 Kasım 2015; 5:28:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.