Şimdi Ara

SPORCU BESİNLERİ ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışından getiripte satan varsa almak istiyorum.
    Aradıklarım:
    Amino asit
    Creatin
    Protein tozu
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selam,

Iyi aksamlar. Ben donanimhaber`in uzun zamandir uyesiyim ayni zamanda amator olarak vucut gelistirme ile de ugrasiyorum. New York`da yasiyorum. Konuya gelirsek, istedigin her hangi bir urunu, mevcut herhangi bir aromasiyla burdan edinip sana aktarabilirim. Yanliz zaman konusunda biraz esnek olmalisin (2-3 hafta gibi).

Istedigin urunleri bana detayli bi sekilde yazarsan (Marka ve urun adi, agirlik, aroma) en kisa zamanda fiyatlari belirtecegim.

(Eger Ankara`da isen urunleri tanidik araciligiyla elden de ulastirabilirim)

Gorusmek uzere,

Orkun
  • Hakikaten uzun süredir üye gibi duruyorsun hesaplı olursa bende düsünürüm dostum. En iyisi sen amerikadan fiyat al ve marka fiyatları belirt eminim talep olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne yazsam kii -- 17 Eylül 2008; 10:12:31 >
  • En kisa zamanda populer sporcu gidarindan olusan bir fiyat listesi hazirlayacagim. Turkiyede bulunmasi zor ya da fahis fiyata satilan sporcu gidarini makul fiyata getirtebilirim.

#Ayrica sporcu gidasi disinda istedigin her hangi bir urunu 10-12 is gunu icerinde uygun fiyata bulabilirim.

Tesekkur ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Proteini yüksek peynir önerisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.