Şimdi Ara

Kilo aldırıcı karbonhidrat tozu. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
33.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Sorunum kilo alamamak. 55 kilodayım yıllardır ne artıyo ne azalıyo gibi bi durumum var. KArbonhidrat tozlarından almaya karar verdim. Aklımda 3 seçenek var. Şu an için tek amacım kilo almak. Aslında spora yazılıcam ama bulunduğum yerde böyle bi imkan olmadığı için tozla idare etmem gerekicek. Aklımda 3 marka var. Bulk, Weight Gainer ve Universal 3100'dü sanırım. Bulk'a östrojen hormonu artırıyo gibi yorumlar okudum tırstım. Ama işe yarıyo derseniz almayı düşündüğüm bulk. Gainer için çoğusu Bulk alacağına bari onu al diyo çok baba bi marka gibi gelmedi sadece Bulkdan iyi galiba. Universal ise anladığım kadarıyla en iyilerinden. Gramaj ve fiyat olayıda çok iyi. Ama bu protein tozumudur yoksa %70 karhbonhidrat %30 protein tadında bi ürünmdür bilemedim. Eğer bulk gibi bi kilo aldırabilir iddiası varsa Universalıda alabilirim. 125 liraydı sanırım. Vücut geliştirme için olmayacak, ilk amaç kilo almak. Bu şekilde hangisini tavsiye edersiniz artık hemen alıp kilo almak istiyorum. Teşekkürler :)







  • Bulk aldım cevap gelmedi. Kullanıp bitirince yorumlarımı esirgemem. Sürekli tartılıyorum farkı net yazarım yardım arayan arkadaşlar için ;)
  • Şimdi gördüm ama pek fikrim yok bende almayı düşünüyorum. Weight gainer öneriyorlardı kullan bakalım onu sonuç nasıl olacak :)
  • Piyasada çok ürün var kilo aldırıcı olarak ama bir çoğunun işe yaramadığını düşünüyorum.3-4 ay önce Hardline Nutrition'ın Progainer adlı ürününü kullandım çok memnun kaldım.Bir dene bence, ayrıca bu siteden dehttp://www.hardlinenutrition.com/PROGAINER,PR-19.html ürün hakkında bilgi alabilirsin...Umarım en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.
  • Profiterol,süpangile,ıslak kek, drajeler,,,aban gitsin anlıyormusun?
  • Selamlar weider cok iyi marka eger karbonhidrat yada protein tozu almak isterseniz öneririm diger markalara göre biraz daha pahalı olsada cok etkili ve kaliteli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda240295

    Selamlar weider cok iyi marka eger karbonhidrat yada protein tozu almak isterseniz öneririm diger markalara göre biraz daha pahalı olsada cok etkili ve kaliteli

    4 5 ay geçmiş konunun üstünden adam weider al diyo :D

    Ben araştırdığım kadarıyla söyliyim kilo almak için hardline progainer fiyat performans olarak çok tutulmuş bir ürün paran varsa piyasada çok iyi ürünler var ama ben weider in hiçbir ürününü sevmiyorum sebebiyse fahiş fiyatlar Diğer markalardan inanılmaz derecede üstün değiller ama fiyatlar uçuk
  • Karbonhidrat tozlarıyla ilgili bilgiye bu adresten sahip olabilirsiniz.http://www.karbonhidrattozu.gen.tr/
  • yapay şeyler kullanmamanı tavsiye ederim
  • kılo almamak problem degıl artık..
    detayları buradan yazamıyorum ama usa fırmasının cıkarttıgı setler gercekten kılo almayı saglıyor..
    detayları pm ıle ogrenebılırsınız..selamlar.
  • Konuyu açan ve bigi verev arkadaşlara teşekkürler.Benim için de önemli.Kilo alamıyorum.
  • Bulk çok işe yaramadı arkadaşlar ya çok uzun süre kullanmak gerek yada tırt. Bi arkadaş boza ile kilo aldığından bahsemiş. Biraz bakım değerleri dolu dolu bozanın. Günde 1 litre tüketim ile. Boza bulamadım kışın çıkar herhalde yine bimde felan. Başka çare yok onuda denicez.
  • Günde 500 gr. pirinç yiyin bakın nasıl kilo alıyorsunuz geçen sene 8-9 kilo aldım yarım diette , 31 mayıs da pirinci 200 gr. a düşürdüm extraları kestim 11 kilo verdim bilinçli olarak.Yani kilo almak isteyenler yağdan uzak durarak karbonhidrat alımını arttırmalılar.Olmadımı daha fazla herkesin bir başabaş noktası illaki vardır.
  • Konu sahibi şimdi kaç kiloda acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karbonhidratlar hem bedensel gelişmeye hem de zihinsel gelişmeye katkı sunarlar. Yiyeceklerimizle günlük karbonhidrat ihtiyacımızı alabiliriz. Ama yiyeceklerden alınan karbonhidrat yeterli olmadığında karbonhidrat tozu en iyi besin desteği olacaktır. Ancak en iyi karbonhidrat tozu ile en etkili sonucu alabilirsiniz. Bu nedenle kaliteli ve bilinen markaların ürünleri tercih edilmelidir. Spor hocanızdan veya bir diyetisyenden bu konuda öneri alabilirsiniz. Günde ortalama 300 gr karbonhidrat tozu kilo almanıza yardımcı olacaktır. Almanız gereken miktarı tek seferde değil, sabah, öğlen ve akşam olmak üzere üç öğünde almanız önerilir.

    Ancak spor yapanların kas gelişimini desteklemesi için spordan önce ve spordan sonra kilo aldırıcı toz alması gerekir. En kaliteli karbonhidrat tozu çeşitlerini Protein Clubs sitemizde bulabilir ve kolayca alabilirsiniz. Karbonhidrat tozunu protein tozları ile almanızın bir sakıncası yoktur. Ancak bazı ürünlerde karbonhidrat tozuna protein ve vitaminler de eklenmektedir. Weight Gainer, Hardline Progainer, Multipower Mas Gainer, Optimum Pro Series Complex Gainer gibi ürün çeşitlerimiz kilo almak isteyenlerin en çok tercih ettiği ürünlerdir. Uygun fiyatlar ve hızlı teslimatla dilediğiniz ürünün siparişini verebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.