Şimdi Ara

önerdiğiniz kilo aldırıcı toz varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler hardline pro gainer aldım 15 günde 4 kilo civar aldım acaba optimum felan alsam daha fazla etki gösterirmi bir de önerdiğiniz ürün/tadı hakkında bilgi verirmisiniz ?

edit: 2 kiloluk ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balyos -- 31 Ekim 2012; 19:26:10 >

• kardeş bende senin gibi zayıfım fakat öyle toz moz zararlıdır felan diye hiç uğraşmıyorum eğer gerçekten kilo almak istiyorsan bb ye başla protein tozu al kas olarak kilo almaya çalış fit bi vücudun olsun
  • 1 ay bb yaptım fakat okuldan dolayı bıraktım daha sonra eve çalışma aletlerini felan aldım ama şimdi karbonhidratta kararsızım
  • ahmet yıldırım diye bi pezo var elli liraya sattığı iran tozu ayda on kilo aldırıyor diyor aga onu kullandm gastrıt oldum en belki sizde faydası olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Atarlioğlu

ahmet yıldırım diye bi pezo var elli liraya sattığı iran tozu ayda on kilo aldırıyor diyor aga onu kullandm gastrıt oldum en belki sizde faydası olur

çok geçmiş olsun peki kilo aldınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Fearless_[TR]

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Atarlioğlu

ahmet yıldırım diye bi pezo var elli liraya sattığı iran tozu ayda on kilo aldırıyor diyor aga onu kullandm gastrıt oldum en belki sizde faydası olur

çok geçmiş olsun peki kilo aldınmı

ben alamadım ama diğer kullanan herkes haftada dört kilo almıs kilo kalıcı olmuyormuş misal atmış kilosun seksene çıktın kullanmayı bıraktımı aynı sürede geri veriyormuşsun yeme alışkanlığı olmadığı için normal oda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo alımı kişiden kişiye ve metabolizmadan metabolizmaya göre değişir. vücut genellikle 3 farklı grupta incelenir. Bunlar, Ektomorf,mezomorf ve endomorf.. bu karbonhidrat ürünleri genelde ektomorf yani zayıf yapılı ince kemikli insanların kullandıgı ürünlerdir. bu kişilerde besinlerin karbonhidrat ve proteinini diger insanlar gibi sentezleyememe ya da sentezlesede cok cabuk enerjiye dönüştüremeden yakma vardır. bunlar ilaç değildir gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz lakin dikkat etmeniz gereken noktalar var.. bir gainerın 150-200 gramında 30-50 gr. şeker varsa bu karbonhidrat oranı sekerden geliyor demektir ve sadece size kiloyu göbek bölgenizden saglıksız biçimde aldırır. cok ürün var mesela Dymatize super mass gainer 332 gr lık ölcekte sadece 19 gr. şeker ihtiva etmektedir. Optimum nutrition ona keza aynıdır. Bunlardan sonra Multipower mass gainer'da olabilir. ve benden tavsiye mümkün oldugunca türk markalarına girmemeye özen gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matijevic -- 15 Kasım 2012; 14:11:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nesquik Toz ( Kullanan Var Mı )
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O bombayı dene ben aldım kutusunda arapca seyler yazıo orjınali o çok faydalı 1 ayda 7 kilo aldım saglam ürün reklam olmayacaksa bombaorjinal yazınca cıkıo facede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.