Şimdi Ara

Spora Giden Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı akşamlar arkadaşlar..Spora giden arkadaşlara birkaç sorum olacak..3 aylık spora yazılmak istiyorum..İstanbul'da uygun fiyatlı bildiğiniz yerler varmı?..3 ay boyunda düzgün spor ve beslenme ile ne kadar kilo verebilirim..Boy 1.76 kilo 87..Tecrübeli arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim..



  • http://forum.donanimhaber.com/m_37038187/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37038187

    Konuma bakarsan sana yarari olur.
    Editledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaliyiz.biz -- 17 Ocak 2010; 22:30:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasaliyiz.biz

    http://resim.donanimhaber.com/upload/postpro.asp?m=

    Konuma bakarsan sana yarari olur.

    Açılmıyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkowich


    quote:

    Orijinalden alıntı: pasaliyiz.biz

    http://resim.donanimhaber.com/upload/postpro.asp?m=

    Konuma bakarsan sana yarari olur.

    Açılmıyor..


    Degistirdim yanlis olmus pardon
  • İstanbulun neresindesin? Ona göre bir yere git yakın bir yere gitmen senin avantajına olur ayrıca 3 aylık bir süre pek yeterli olmaz en az 6 ay ya da 1 senelik bir programla amacına ulaşırsın. sanırım spor yapmak istemenin sebebi kilo problemi. en az 10 kilo vermen gerekiyor sanırsam. düzgün bir beslenme ve spor programıyla 6 ayda sağlıklı bir şekilde kilonu verir şekle girersin. ama daha da çok şekle girmek istiyorsan daha çok şekle girmen gerekiyor. ayrıca sporu ve düzgün beslenmeyi hayat tarzı haline getirmen gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThoRiuM

    İstanbulun neresindesin? Ona göre bir yere git yakın bir yere gitmen senin avantajına olur ayrıca 3 aylık bir süre pek yeterli olmaz en az 6 ay ya da 1 senelik bir programla amacına ulaşırsın. sanırım spor yapmak istemenin sebebi kilo problemi. en az 10 kilo vermen gerekiyor sanırsam. düzgün bir beslenme ve spor programıyla 6 ayda sağlıklı bir şekilde kilonu verir şekle girersin. ama daha da çok şekle girmek istiyorsan daha çok şekle girmen gerekiyor. ayrıca sporu ve düzgün beslenmeyi hayat tarzı haline getirmen gerekiyor.

    Düzenli beslenme konusunda sıkıntı yaşamam..Birde 3 ay boyunda düzenli sporumu yaparsam 10 ile 15 arasında kilo veririm diye düşünüyorum ? Tabi bu 3 aydan sonra düzenli beslenme devam edecek ve yazın yüzme ile devam eder..




  • 3 ayda 10-15 kilo verirsin ama bence pek sağlıklı olmaz. kiloyu hızlı vermek önemli değil sağlıklı vermek daha önemli ve iyidir. ölüm diyetine girerek de vermezsin kiloyu zaten. etini tavuğunu eksik etmeden ölçülü bişekilde programlı bi şekilde 6 ayda 10 kilo vermek iyidir. tabiki bi spor salonuna gittiğinde orada beslenme uzmanı birileri olur muhakkak senin vücut ölçümünü yaparlar sana göre program belirlerler. ben şu anda genel konuşuyorum ;)
  • Bu konuda tecribesizim eğer saçma konuşuyosam affet :) Mesela yazın tatilde 1.5 ay kadar kaldım..Yüzmekten 8 kilo verdim..Ve bi problemını gormedım..3 ayda 10 ile 15 arasında kilo vermek ne kadar zararlı olabilirki..
  • Ben de spor yapıyorum fakat çok tecrübeli değilim, yani en azından kilo verme konusunda değilim. Yüzme bambaşka bir konu tabiki. ben fitness olayını kastediyorum. Yüzmede yaktığın kaloriyi başka hiçbir sporda yakamazsın :) fitness için de cardio olayına yüklenebilirsin. 3 ay spor yapıp kilo verip bırakırsan bıraktıktan sonra tekrar kilo alma ihtimalin çok yüksek. bir şekilde spor yapmayı devam ettirsen senin için iyi olur. yani en azından koşu- yürüyüş yapabilirsin ya da başka imkanların varsa yüzme, tenis, basketbol gibi...
  • Peki fiyatlar hakkında bir bilgin varmı ? Aylık yada 3 aylık vs.. vs..?
  • Aylığı 80 liraya da bulabilirsin 300 liraya da :) nasıl bir şey istediğine bağlı. ama 100-120 liraya güzel eli yüzü düzgün bir yer bulabilirsin. ama bazı yerler 1 aylık 3 aylık üyelik vermeyebilirler. yani en az 6 ay ya da 1 yıl gibi üyelik alabilirsin bazı spor salonlarında. Öğrenciysen büyük ihtimalle indirim yaparlar. Sen yinede pazarlık yapmayı ihmal etme genelde senin konuşcağın kişi kontejyan ile ilgili bir yetkili olacak ve seni elden kaçırmamak için indirim yapar..
  • Dediğin gibi aylığı 100-125 liraya bulsam 3 aylık güzel olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkowich -- 17 Ocak 2010; 23:19:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.