Şimdi Ara

Spor yapmadan kilo vermek! Ciddi Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

182 boyundayım ve 97 kiloyum. Kısaca kiloluyum. Aynı zamanda son derece tembel ve üşengeç biriyim. Spor yapmaya üşeniyorum ama zayıflamakta istiyorum, yediğim şeyleri azaltmaya başladım... Yaz bitene kadar birkaç kilo vermek istiyorum. Spor yapmadan zayıflamanın yolları nelerdir? Sizden bu konuda yardım istiyorum. Birkaç tanıdığım yürüyüş yap dediler ama ona da sıcak bakmıyorum. Kısacası oturduğum yerden zayıflamak istiyorum, ya da evden dışarı çıkmadan. Spor olarak, evimizde bir tane kondisyon bisikleti var. Ara sıra onu çeviriyorum, sizce kondisyon bisikletini kaç dk ve ne kadar sıklıkla çevirmeliyim. Bunun dışında sporla ilgili olmayan ve işe yarar tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi akşalmar.

• balon taktır midene yada kelepçe taktır
  • Kilo verebilirsin ama kilo vermek yağ yakmak anlamına gelmez kilo verirken yağ+kas+klikojen+su bunların hepsinden gider.

Önemli olan yağ yakmak buda spor + diyet ile olur diğer türlü yağ değil kas ve sudan gider buda sağlığını bozar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

balon taktır midene yada kelepçe taktır

Kendi imkanlarımla zayıflamayı düşünüyorum. Ama yan etkisi fazla olmayan bir ilaç öneriniz varsa bakabilirim.
  • çok az ye, sporsuz zayıflarsın, baya azaltıcan ama
  • Arkadaş ne üşengeçsiniz ya Alt tarafı kardiyo yapacaksin ağırlığa falan da girmeyeceksin. Sen ilerde işine de gitmeyi üşenirsin, peeh
  • ekmek, şeker, kola, abur cubur vs. kes.. porsiyonlarını yarıya düşür. verirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma ama kilo vermek için yürümeye bile üşenen bir insanın rejim yapabilecek iradeye sahip olabilmesi pek mümkün gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Apologies

Kusura bakma ama kilo vermek için yürümeye bile üşenen bir insanın rejim yapabilecek iradeye sahip olabilmesi pek mümkün gözükmüyor.

İşte zar zor rejim yapacak iradeye sahip oldum.
  • yok öyle bi dünya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

yok öyle bi dünya

aynı şeyi yazmak için gircektim
  • İp atla
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

İp atla

Gerçekten çok etkisi oluyor mu?
  • Hacı en başta söyliyim TAVSİYE ETMİYORUM ama ben de senin kilondaydım.Meksika biber hapı kullandım.Hemde sağlık bakanlığı onayı olmayan.Bi arkadaşım kullanmıştı felaket zayıfladı hiçte bişey olmadı.7 gün kullandım sonuç inanılmazdı.İştahını felaket kesiyo.Doğru düzgün yemek yiyemiyosun.Açlık hissetmiyosun.Deli gibi su içiyosun ve deli gibi işiyosun :) 7 gün kullanmama rağmen düzenine kendimi alıştırdım ve az yemeye dikkat ederek abartısız 1 ayda 8-10 kilo verdim.Ama bu işler bünyeden bünyeye değişiyo o yüzden tavsiye etmiyorum sadece kendimden örnek veriyorum.Ayrıca yan etkileri de var.AÇ olduğunu hissetmiyosun ama açsın.Bu yüzden tansiyonun düşebiliyo açlıktan.Halsiz kalabiliyosun.

en nihayetinde mutlaka beyinen kendini şartlandır.biraz zayıflmaya balıyınca daha da hırslanırsın emin ol.Son olarak yaşın kaç bilmiyorum ama benden sana abi tavsiyesi.Hatunlar şişman ve sosyal olmayan erkeklerle ilgilenmezler.Bugünlerin bi tekrarı daha yok,yarından tezi yok kendine çeki düzen ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: appachii

Hacı en başta söyliyim TAVSİYE ETMİYORUM ama ben de senin kilondaydım.Meksika biber hapı kullandım.Hemde sağlık bakanlığı onayı olmayan.Bi arkadaşım kullanmıştı felaket zayıfladı hiçte bişey olmadı.7 gün kullandım sonuç inanılmazdı.İştahını felaket kesiyo.Doğru düzgün yemek yiyemiyosun.Açlık hissetmiyosun.Deli gibi su içiyosun ve deli gibi işiyosun :) 7 gün kullanmama rağmen düzenine kendimi alıştırdım ve az yemeye dikkat ederek abartısız 1 ayda 8-10 kilo verdim.Ama bu işler bünyeden bünyeye değişiyo o yüzden tavsiye etmiyorum sadece kendimden örnek veriyorum.Ayrıca yan etkileri de var.AÇ olduğunu hissetmiyosun ama açsın.Bu yüzden tansiyonun düşebiliyo açlıktan.Halsiz kalabiliyosun.

en nihayetinde mutlaka beyinen kendini şartlandır.biraz zayıflmaya balıyınca daha da hırslanırsın emin ol.Son olarak yaşın kaç bilmiyorum ama benden sana abi tavsiyesi.Hatunlar şişman ve sosyal olmayan erkeklerle ilgilenmezler.Bugünlerin bi tekrarı daha yok,yarından tezi yok kendine çeki düzen ver.

Sağol dostum, gerçekten önemseyerek bu konuya mesaj atmışsın. Yaşım 17, çevremdeki büyükler en kolay bu yaşlarda kilo verilir diyorlar, o yüzden değerlendirmek istiyorum. Biber hapları hakkında detaylı bilgi verebilir misin? Tansiyon düşmesinden başka yan etkisi var mıdır? Ne kadara, nereden aldın?

• ben 27 yaşındayım ve benim kullandığım ilacı 18 yaşından küçüklerin kullanması yasak .Bünyeni bilmediğimden ve seni tanımadığımdan ilaç ismi asla vermem ama şöyle bi yardımım dokunabilir.Piyasada 35-40 liraya hem aktardan hem de netten bu ürünleri bulabilirsin.Ayrıca tarım bakanlığının onayı olan ilacı sor onu al.Belki daha yavaş kilo verirsin ama en azından sağlığından bişey kaybetmezsin.

Ayrıca bende hiç sevmezdim ama yemeklerde bol bol acı ye.Başlarda zorlansan da sonları hoşuna bile gider.Kırmızı biber , pul biber vs acı bişey mutlaka ye yemekle beraber.Metabolizmayı deli çalıştırır.

Beyaz ekmek kesinlikle yok.
    Cola , cips , asitli içecekler yok.
    Günde en az 2 tane sade soda iç.
    İstediğin yemeği ye ama abartmadan.Pilav makarna köfte istediğini ye ama eskiden 4 köfte yiyosan şimdi 2 yemelisin.zamanla kendini hafif ve rahat hissedersin.Bu piskolojinede yansır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: appachii

ben 27 yaşındayım ve benim kullandığım ilacı 18 yaşından küçüklerin kullanması yasak .Bünyeni bilmediğimden ve seni tanımadığımdan ilaç ismi asla vermem ama şöyle bi yardımım dokunabilir.Piyasada 35-40 liraya hem aktardan hem de netten bu ürünleri bulabilirsin.Ayrıca tarım bakanlığının onayı olan ilacı sor onu al.Belki daha yavaş kilo verirsin ama en azından sağlığından bişey kaybetmezsin.

Ayrıca bende hiç sevmezdim ama yemeklerde bol bol acı ye.Başlarda zorlansan da sonları hoşuna bile gider.Kırmızı biber , pul biber vs acı bişey mutlaka ye yemekle beraber.Metabolizmayı deli çalıştırır.

Beyaz ekmek kesinlikle yok.
    Cola , cips , asitli içecekler yok.
    Günde en az 2 tane sade soda iç.
    İstediğin yemeği ye ama abartmadan.Pilav makarna köfte istediğini ye ama eskiden 4 köfte yiyosan şimdi 2 yemelisin.zamanla kendini hafif ve rahat hissedersin.Bu piskolojinede yansır.

Deneyeceğim dostum, önerin için teşekkürler. Tansiyondan başka yan etkisi yok gibi?

• Bence günde 2 kere 15 dakika kondisyon bisikleti kullan. Hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Haptan falan da uzak dur. Hepsinde beyne zarar veren sibutramin maddesi mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kokopelli

Bence günde 2 kere 15 dakika kondisyon bisikleti kullan. Hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Haptan falan da uzak dur. Hepsinde beyne zarar veren sibutramin maddesi mevcut.

Günlük 20 dakika kullanıyorum bisiklet...
  • walla herkes zayıflasa ben yine zayıflamam derdim ama şu altın çilekten bir şişe kullandım(sabah 1 akşam 1 yemeklerden 1saat önce ılık su ile)bir ayda 7 kilo verdim
    bende yaptığı etken sadece ekmeği azalttım..bir oturuşta 1 ekmek yerken bunu iki dilime indirdim..7 kiloda öyle gitti..3 ay önce 100 kiloyken şimdi 85 kilo oldum keyfime diyecek yok valla..ramzandada 5 kilo giderse 80 kilo ideal benim için..hiçbir yan etkisini görmedim..çevremdekilerede tavsiye ettim..benim gibi zayıflayan iki arkadaşım daha var..eğer zayıflamak istiyorsanız öneririm..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.