Şimdi Ara

SPOR TOTO SÜPER LİG *13.HAFTA* KASIMPAŞA-GALATASARAY | 01/12/2013 | 19.00 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
0
Favori
15.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semih,sneijder,muslera,melo bunların gerisi çöp komple değiştirmemiz lazım takımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

Hükümet feneri şampiyon yapıp gazını alacak şike olayı yuzunden oy kaybı yaşamasınlar diye

Evet cok iyi oynuyoruz hakem yuzunden boyleyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • castroya zidane girmiş gerçi portodan kiralık olsun o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

Orijinalden alıntı: Rated

Fatih Terim gaziyla calisan-oynayan adamlara gunumuz futbol sartlari altinda sistematik fubol oynatmaya calisirsan hepsi afallar boyle ileriye top sisirirsin anca. Ben Manciniye kizamiyorum aksine uzuluyorum.İkinci kalecimizin Eray oldugu, yerlilerimizin Sabri, Hakan, Ceyhun, Aydin kazmalarindan olustugu, Amrabat gibi futbol zekasi olmayan bir kanat oyuncusunun oldugu bir takima sistem oyunu oynatmaya calisirken verdigi emege uzuluyorum.
    Adamin denemedigi isim kalmadi. Hic biri ne savasti nede adam akilli mucadele etti. Ciddi bir temizlik sart takimda. Boyle oluru yok maalesef.

acik ve net - sizden nefret ederim, bir cok fbli gibi

fakat soyle yorumlari goruncede size herseyin mustehak oldugunu dusunuyorum...

SLde ceyrek finalle ovunuyorsunuz, son 2 senedir sampiyonluk ovunuyorsunuz

sanki size bu sampiyonluklari unal aysal getirdi...

yemin ediyorum alemsiniz...

lan bi defol git tahrik etme adamı nefret edermiş..

• evs4evs kullanıcısına yanıt
    Git kendi bölümünü trolle.
  • Oha adama bak la topla dans etti resmen.
  • İlhan tam bir pislik

• Umudu olan var mı ?
  • Riera kafa toplarina cok dengesiz giriyor.

• İlla ben gelecem

SPOR TOTO SÜPER LİG *13.HAFTA* KASIMPAŞA-GALATASARAY | 01/12/2013 | 19.00
  • Maçın başından bu yana kasımpaşa baskıdan dolayı 1 ya da 2 kere kaleciye oynamak zorunda kaldı, bizi sayamıyorum 10 ya da 15 olabilir.GSnin neden başarılı olamadığı herhalde bu ayrıntıda gizli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

semih,sneijder,muslera,melo bunların gerisi çöp komple değiştirmemiz lazım takımı

nick mesaj uyumu..

• Biri sahaya girse şu hüseyin ağzını yüzünü kırsa ligden düşmeye razıyım
  • Umut Bulut lazım bize, ikinci yarı girer umarım.
  • Önce faul çaldı chedjou bağırınca sarı gösterdi , riera adamın sırtına bindi faul çalmadı

Acil hakem ithal etmek lazım, bu hakemlerle olacak iş değil

Şaka gibi melo faul yaptı öyle mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 1 Aralık 2013; 19:46:13 >
  • Dünkü maçtan sonra uykum geldi maç başında
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

Orijinalden alıntı: Rated

Fatih Terim gaziyla calisan-oynayan adamlara gunumuz futbol sartlari altinda sistematik fubol oynatmaya calisirsan hepsi afallar boyle ileriye top sisirirsin anca. Ben Manciniye kizamiyorum aksine uzuluyorum.İkinci kalecimizin Eray oldugu, yerlilerimizin Sabri, Hakan, Ceyhun, Aydin kazmalarindan olustugu, Amrabat gibi futbol zekasi olmayan bir kanat oyuncusunun oldugu bir takima sistem oyunu oynatmaya calisirken verdigi emege uzuluyorum.
    Adamin denemedigi isim kalmadi. Hic biri ne savasti nede adam akilli mucadele etti. Ciddi bir temizlik sart takimda. Boyle oluru yok maalesef.

acik ve net - sizden nefret ederim, bir cok fbli gibi

fakat soyle yorumlari goruncede size herseyin mustehak oldugunu dusunuyorum...

SLde ceyrek finalle ovunuyorsunuz, son 2 senedir sampiyonluk ovunuyorsunuz

sanki size bu sampiyonluklari unal aysal getirdi...

yemin ediyorum alemsiniz...

İlk basta ne anlatmak istedigimi anlayipta atip tutsan daha iyi olur. Yerli kalitemizin yerlerde oldugu sampiyon oldugumuz 2 senede de ortadaydi. Simdi bunlari dillendirmek alemlik mi oluyor? Sene basindan beri soyluyoruz Sabriyle, Ceyhunla, Aydinla olacak isler degil bunlar diye. Daha onceki maclarda da soyledim bu isimlerle basari saglayabilecek tek isim Fatih Terimdir. Onun azarini yemeden kendine gelemezler.
    İlk sampiyon oldugumuz sene Engin, Emre, Elmander, Baros gibi isimlerden ekstrem katkilar aldik. Gecen sene rezalet oyunumuza ragmen bjk ve fb nin kotu olmasindan dolayi zirveden dusmedik. Normal sartlarda son iki sezondur yerli kalitesi cok dusuk seviyedeydi.
    Bunlari gorupte dillendirmek alemlikse eger eyv diyorum.

• resmen yoklari oynuyoruzzzzz

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

Hükümet feneri şampiyon yapıp gazını alacak şike olayı yuzunden oy kaybı yaşamasınlar diye

Evet cok iyi oynuyoruz hakem yuzunden boyleyiz.

Kotuyuz ama bunun sebebi yabancı kuralı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.