Şimdi Ara

SPOR TOTO SÜPER LİG *13.HAFTA* KASIMPAŞA-GALATASARAY | 01/12/2013 | 19.00 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
597
Cevap
0
Favori
15.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabri de hiçbir kaptanlık özelliği yok sırf en çok yıl o geçirdi diye takımda kaptanlık verilmez. Melo bile takmıyor sabriyi kavga çıkacaktı nerdeyse. Tam bir rezalet umarım yeniliriz akıllarının başlarına gelmesi lazım artık olan taraftara oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

quote:

Hükümet feneri şampiyon yapıp gazını alacak şike olayı yuzunden oy kaybı yaşamasınlar diye

Evet cok iyi oynuyoruz hakem yuzunden boyleyiz.

Kotuyuz ama bunun sebebi yabancı kuralı

Hukumete nasıl bagladin bunu

Şike olayı hükümet istemese düğmeye basılacak bir olay değildi.. Seçim yaklaştı hükümette oy kaybı korkusu var ve bir kısım fenerli hükümete oy vermeyecek.. bir kısım fener taraftarının gazı alınacak şampiyon yapılarak

Fenerbahçe Şampiyon olamayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

İlk yarı sakin geçti lakin belirtilmesi gereken bazı noktalar var; Melo, zemin vesaire. Öncelikle şunu söyleyeyim ben Ünal Aysal'ın yerinde olsam Melo'yu maç sonu sağlam bir cezayla duvara yapıştırırım. Böyle terbiyesizlik olmaz karşındaki adam takımın kaptanı, el kol falan yapıyor, utanmasa dövecekti Sabri'yi. Zemine gelince berbat ötesi Melo yanlışlıkla adamın ayağını kırıyordu, çifte girdi.

Galatasaray bu oyunla ligde 3. dahi olamaz acilen toparlanması gerek. Çünkü ben çeşitli emellerle satın alınan bir Kasımpaşa'dan ziyade Galatasaray ile şampiyonluk potasında yer almayı tercih ederim.

sabriyi kaptan yapanlar utansın drogba varken
  • Dünkü maçtan sonra uykum geldi
    Gs geri dönebilir ilk 15 dk gol bulmali yoksa kondisyon baya düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

İlk yarı sakin geçti lakin belirtilmesi gereken bazı noktalar var; Melo, zemin vesaire. Öncelikle şunu söyleyeyim ben Ünal Aysal'ın yerinde olsam Melo'yu maç sonu sağlam bir cezayla duvara yapıştırırım. Böyle terbiyesizlik olmaz karşındaki adam takımın kaptanı, el kol falan yapıyor, utanmasa dövecekti Sabri'yi. Zemine gelince berbat ötesi Melo yanlışlıkla adamın ayağını kırıyordu, çifte girdi.

Galatasaray bu oyunla ligde 3. dahi olamaz acilen toparlanması gerek. Çünkü ben çeşitli emellerle satın alınan bir Kasımpaşa'dan ziyade Galatasaray ile şampiyonluk potasında yer almayı tercih ederim.

Bende acaba Melo bizde olsa Emre'ye bunu yapabilir miydi dedim kendi kendime, büyük ihtimalle yapamazdı. Ama her ne olursa olsun yapamaz öyle bir hareket takım kaptanına.

• Kötüyüz kötü. Yenildik gene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maçı kazanamazsak lig biter.
  • quote:

quote:

quote:

Bende acaba Melo bizde olsa Emre'ye bunu yapabilir miydi dedim kendi kendime, büyük ihtimalle yapamazdı. Ama her ne olursa olsun yapamaz öyle bir hareket takım kaptanına.

Emrenin bir ağırlığı var kariyeri var bizim sabrinin neyi var ? bikere kaptan kariyerli olması gerek

• Tempomuz çok düşük, bu tempoyla ligi ilk 5'in dışında bitiririz. Takımın kaleci yedeği, kaliteli stoperi, sol beki, sağ bek yedeği, orta ikili yedeği, kanat oyuncusu ve istikrarlı bir forveti yok.
    Kasımpaşa'nın kadrosu bile bize oranla daha dengeli bir kadro.
  • Takımı eleştirmek bile gelmiyor içimden. 45 dakika ne oynadık ki ne diyeyim. Kafalarına göre takılsınlar. Şansa falan 1 gol bulursak ne ala.
  • Bu arada golde yine en büyük hata chedjunundu gökhan zan var o defans bozuntusunun oynatılması hayret verici
  • Dakika 60 a kadar 1-1 olursa bir şeyler değişebilir
  • chedju riera ve sabriyi ilk fırsatta kovmaları lazım şu takımdan eray yerinede bi adam bulamayanlara yazıklar olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hükümet feneri şampiyon yapıp gazını alacak şike olayı yuzunden oy kaybı yaşamasınlar diye

Evet cok iyi oynuyoruz hakem yuzunden boyleyiz.

Kotuyuz ama bunun sebebi yabancı kuralı

Hukumete nasıl bagladin bunu

Şike olayı hükümet istemese düğmeye basılacak bir olay değildi.. Seçim yaklaştı hükümette oy kaybı korkusu var ve bir kısım fenerli hükümete oy vermeyecek.. bir kısım fener taraftarının gazı alınacak şampiyon yapılarak

böyle şeylere prim vermeyin komplo teorisinden öteye gitmez. Saf safta inanmayın. Herşeyi geçtim seçim martta. Ha tabi fener martta garantilerse bilemem.

• Kaleye şu çocuğu koysak sırf tipden daha az gol yeriz.

• Bu şekilde mi 9 puanlık fark kapanacakmış mancini efendi
  • Yorum yapamıyorum artık bu takıma. Hele dünkü rakipleri izledikten sonra hiç izleyesim gelmiyor şu maçı. Neden bu kadar isteksiz oynuyoruz anlamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Emrenin bir ağırlığı var kariyeri var bizim sabrinin neyi var ? bikere kaptan kariyerli olması gerek

Drogba değilde Selçuk'a fazlasıyla yakışıyor kaptanlık sizde. Böyle sürekli el değiştirmesinden ziyade artık 1 kaptan belirleyin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donut*

Scarione'nin şut çekmemesini bekleyeceğiz elimiz kolumuz bağlı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.