Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | TORKU KONYASPOR - FENERBAHÇE A.Ş. (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
6
Favori
25.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkweither

Blok.avı

bugün 25 kişiyi blokladım bereket versin devamda ediyorum bloklamaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

2 gol daha atıyormuş birde Konya

• Takım çöp, transfere bir dünya para da harcandı. Aykut Hoca çok iyi idare etmiş iyi götürmüş bu çöp deposunu, T.Direktörler de hata aranmamalı, bu aziz denen başımızda oldukça bize müstehak...Söylenecek çok şey var inş. zamanla iyi olur ama umudum yok. Bu takımdan emreyi, bekiri, baroniyi, kuytı, volkanı, yoboyu, selçuğu, gerekirse sowu gönderceksin bu kemikleşmiş arkadaşlar gitmeden bir şey olmaz bu takımdan, farkındaysanız takımın yarısına tekabül ediyor, gerisini siz düşünün... Belki güne bi gün bizim için doğar.
  • Lan böyle emenike emenike diyodunuz çok güçlü diyodunuz. Adamda bilek yokki isterse gücü 109 olsun adam tam bi kazma tamam kaçırılır gol ama golden önce ayagında öyle bi açtıki topu atmadan önce dedim bu kaçırır. Az daha açsa kaleci adım bile atmadan eline alabilirdi topu. Haksız mıyım arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu maçtan bu çıkarılmaz ama ''1 senede efsane olurum'' lafı çok büyük bir laftı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: Krone
    Bütün medya yanlış biliyor doğrusunu sen biliyorsun demek. Baksana tıpa tıp aynı değil mi ? Evet evet.

Herkese tek tek anlatmak zorunda mıyım neyse

http://www.uludagsozluk.com/k/neymar-dani-alves-ve-pato-nun-gezi-park%C4%B1na-deste%C4%9Fi/

Hadi bunu geçtim, Emre'nin siyasi bir hareket yaptığını nereden çıkardın peki ? Belkide 4 gol işareti yaptı ?

Bu konuyu kapattığıma sevindim.Tam Mısır'da olayların karıştığı darbe karşıtlarının 4(rabia) işareti yapmaya başladığı başbakanın bugün bu işareti yapmasının ardından Emre'nin bunu yapması 4 gol olarak algılanabilir mi?

O yalakadan her şeyi beklerim şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

hem memleketimin takımı kazandı hem fener yenildi çok güzel bi gece

aynen kardeş ben de konyalıyım maça gidemedim keşke gitseydim o yapılan tezahüratlarda filan çok istedim orda olmak
  • o değilde emenikeyi balon gibi şişirdiler mi naptılar ya bu maçta bile gol atamıyor şaşırttı
  • SporTotoda çok iyi gidiyodum bana soğuk duş etkisi yarattı bu durum ama yinede bizim için iyi oldu. Zaten 15 bilemiyodum bu hafta
  • Sahada sistem yok. Mahalle takımı gibi oynuyoruz. Topu kapınca en uca yolluyorlar artık kim varsa Sow mu Emenike mi?? Ondan medet umuyorlar. Ersun Yanal 6 hafta falan verin dedide sistemin oturacağına hiç inanmıyorum Nasıl bir çare bulunur ki bu takıma
  • Sergen Yalçın : Emenıke kaliteli bir golcü ancak kazma bir oyuncu dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

o değilde emenikeyi balon gibi şişirdiler mi naptılar ya bu maçta bile gol atamıyor şaşırttı

Daha erken alışıyorum takıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

quote:

Orijinalden alıntı: D0oMsDo0R

quote:

Orijinalden alıntı: |WhiteNight|

2-0 olunca gsliler dagilmis hemen

aynen

ehuehuhue

• Değişiklik yapmayan bi teknik direktörden(Aykut) kötüsü yanlış değişiklik yapan bir teknik direktördür.(Ersun)

Yani attan inip eşeğe binmek gibi bişey.
  • Sıkınti yok beyler bu bi kazaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmanuel_Emenike

quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

o değilde emenikeyi balon gibi şişirdiler mi naptılar ya bu maçta bile gol atamıyor şaşırttı

Daha erken alışıyorum takıma

çok küfür ettiler forumdakiler emenikeye nicki değiş bence

• amacım trollük değil ama sezona nasıl başlanırsa öyle gidiyor bizim maçtada kötüydünüz bu sene sizin için şampiyonluk zor
  • arsenalde bugün öne geçtiği maçı kaybetti bu ayarlanılmış mıydı
  • İnşallah gelen gideni aratır diye bi söz kullanmayız sene sonunda

• 2-0 dı bir baktım 2-2 olmuş
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.