Şimdi Ara

Spor Salonuna Gitmek Boyun Uzamasını Engeller mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 16, 163 boyum var. Zayıf değilim oldukça göbekliyim ama hiç kas yok vücut yok bende. Boy da yok. Napmalı spor salonuna gitsem diyorum ama boyun uzamasını engelliyor diye duymuştum boyum zaten kısa azıcık uzatabilirsem birkaç yıl uzayacak onu da riske atmak istemiyorum gerçekten engeller mi boyun uzamasını?

• 16 yaş spor salonu için erken. Bu yaşlarda basket filan oyna bence. Bu arada kilo boyun uzaması engeller. Vücut yağ bağladıkça daha zor uzarsın. İyi beslenmen lazım ama göbeği erit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noteb00k -- 16 Mayıs 2010; 3:18:40 >
  • Evet çok zor oluyor beslenme işi yesem diyorum kilo aldırcak yemesem kas boy lazım. Ben de bisküvi çikolata kola cips bunları kestim. Yemekte sınırlama yapmıyorum. Ama faydası ne kadar olur bilmiyorum ki yeterli olur mu
  • İlk zamanlarda zor gelir ama az yedikçe mide küçülüyor, daha az yemekle doymaya başlıyorsun. Çok zorlanıyorsan bol su iç ve bu şişkinlik yapar, çok yeme isteği duymazsın. Diyet yapma sakın. Sadece daha az ye ve göbeği eritmeye bak. Spor salonuna gitmesen bile mesela yakın yerlere yürüyerek gidebilirsin, yürüme en güzel spor aslında. Yazın imkanın varsa bol bol yüz. Yüzmede boyu etkiliyor diye okumuştum. Süt iç, kalsiyum hem kemikleri güçlendirir hem boyu tetikler. Bunlar ilk akla gelenler.

Bu arada düzensiz uyku da büyümeyi engeller, bu saatlere kalma
  • arkadaşım tamamen yalan bu boy uzama muhabbeti sanki 150kg bench kaldırıyorsunda o kadar basınç yapıp boyunu etkileyecek. aslında faydası bile sanırım akşam 8ila 10 arası yapılan çalışmalarda vücudun boy ve gelişmeyle ilgili hormonu daha çok salgılanıyordu. benim de keşke zamanım olsa da devam etsem. body building çok zevklidir.
  • Bol su içiyorum, çok yürüyorum (günde en az 2 km) her gün bir buçuk bardak süt içiyorum. Bir tek uyku düzensiz.
  • spor boy uzamasını engeller diye kim söylemişse işkembeden sallamış
    ayrıca
    spor salonlarında boy uzatma programları da var
    salonları araştır, sana uygun programı olan birçok salon bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

spor boy uzamasını engeller diye kim söylemişse işkembeden sallamış
    ayrıca
    spor salonlarında boy uzatma programları da var
    salonları araştır, sana uygun programı olan birçok salon bulabilirsin

Stretching programı yüklerler gidersen sana büyük ihtimalle,kemik güçlendirme amaçlıdır.Cardio yapman gerek kilo verdikçe boyunun uzadığını görürsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.