Şimdi Ara

Spor Salonu için eldiven almak gerek , nereden bulabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
5.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ellerim acımaya başladı ve nasır olmasından tırsıyorum açıkcası , nereden bulabilirim ?

• nasır olacak zaten, nasır olmadan kas yapamazsın. ha belki yüzerek yaparsın ama o kadar değil.

yani eldivende olsa, üzerine özel deride ekletsen yinede olacakk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maydonoz Lastigi

nasır olacak zaten, nasır olmadan kas yapamazsın. ha belki yüzerek yaparsın ama o kadar değil.

yani eldivende olsa, üzerine özel deride ekletsen yinede olacakk..

Ne alakası var arkadaşım , nasır olmadan kas yapamazsın ters orantı Bence
  • nasırın önüne gecmek zor arkadaşım
    ama eldiven almalısın tabii k
  • kardeş sen eli nasır olmayan bitane şampiyon göstersene bana?

bi bodycinin eli herzaman nasırdır arkadaşım, bunun lamı cimi yok. Ha yok ben yüzerek yaptım diyosan doğrudur nasır yoktur ona bişey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maydonoz Lastigi

kardeş sen eli nasır olmayan bitane şampiyon göstersene bana?

bi bodycinin eli herzaman nasırdır arkadaşım, bunun lamı cimi yok. Ha yok ben yüzerek yaptım diyosan doğrudur nasır yoktur ona bişey diyemem.

Anladım da eldiven alsam diyorum bi faydası olmaz mı bi nevi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cArty_37

Ellerim acımaya başladı ve nasır olmasından tırsıyorum açıkcası , nereden bulabilirim ?

Spor malzemeleri satan mağazalra gidip fitness eldiveni iste verirler. İstanbulda mısın bilmiyorum , ben merterde bi spor malzemeleri satan bir yer var ordan almıştım. ayrıca marmaraforumda da bi yer açıldı diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrys

quote:

Ellerim acımaya başladı ve nasır olmasından tırsıyorum açıkcası , nereden bulabilirim ?

Spor malzemeleri satan mağazalra gidip fitness eldiveni iste verirler. İstanbulda mısın bilmiyorum , ben merterde bi spor malzemeleri satan bir yer var ordan almıştım. ayrıca marmaraforumda da bi yer açıldı diye biliyorum

Anadolu Yakasındayım Arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cArty_37 -- 11 Nisan 2013; 23:29:12 >
  • Ne kadar eldiven giyersen giy nasırlanma olucak ellerinde. Ama terleme, kayma yapmaması için kullanabilirsin eldiveni.
  • hay sizin nasırınıza...

arkadaşım bahsettiğin eldiven önemlidir bakma sen bunlara. hatta bileği kavrayan bir eldiven olsa daha güzel olur.

herangi bir Nike adidas mağazasında bulunur genelde. ama daha ucuz yollu bir şey istersen hepsiburadaya bak. kargo bedavaydı en son.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eldivenin yeni başlayanlar için amaçları ;

1 - Moda girmek
    2 - Herkes dumbbelllara, barlara elinin teriyle dokunsa... Hoş değil yani. Sadece eldiven değil ter havlusu kullanmaya da özen göstermen gerek.

Olur da kendini zorlayabilecek seviyeye gelirsin, bakarsın sallıyorum bench press yaparken bileklerini sabit tutamıyorsun, dumbbell curl yaparken bilek kasların ağrıyor falan, bileklerini sabit tutman gerekir. O zaman bilek destekli eldivenlerden alıcaksın.

Benim eldivenler nike marka. En çok satılanıdır tahminen, salonda bikaç kişide daha var. Önermiyorum. Dikişleri attı 2 yerden.

Edit : Soru nerden bulabilirimmiş. Heryerden bulabilirsin, çok spesifik bir eşya değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 12 Nisan 2013; 0:10:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussopp

Eldivenin yeni başlayanlar için amaçları ;

1 - Moda girmek
    2 - Herkes dumbbelllara, barlara elinin teriyle dokunsa... Hoş değil yani. Sadece eldiven değil ter havlusu kullanmaya da özen göstermen gerek.

Olur da kendini zorlayabilecek seviyeye gelirsin, bakarsın sallıyorum bench press yaparken bileklerini sabit tutamıyorsun, dumbbell curl yaparken bilek kasların ağrıyor falan, bileklerini sabit tutman gerekir. O zaman bilek destekli eldivenlerden alıcaksın.

Benim eldivenler nike marka. En çok satılanıdır tahminen, salonda bikaç kişide daha var. Önermiyorum. Dikişleri attı 2 yerden.

Edit : Soru nerden bulabilirimmiş. Heryerden bulabilirsin, çok spesifik bir eşya değil.

Senin ki bundan galiba?

Bende de aynısı var arkadaşın dediği gibi avuç içine gelen kısmın dikişleri attı ama diktirdim, öyle kullanıyorum. 2 sene oldu, 2 sene boyunca sürekli aktif kullanmasam da baya ağır çalıştığım zamanlar oldu. Fena değil yine de, tavsiye ederim. bisiklet eldiveni diye geçiyor orjinali. 20 liraya almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 12 Nisan 2013; 0:17:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

1 - Moda girmek

Senin ki bundan galiba?

Bende de aynısı var arkadaşın dediği gibi avuç içine gelen kısmın dikişleri attı ama diktirdim, öyle kullanıyorum. 2 sene oldu, 2 sene boyunca sürekli aktif kullanmasam da baya ağır çalıştığım zamanlar oldu. Fena değil yine de, tavsiye ederim. bisiklet eldiveni diye geçiyor orjinali. 20 liraya almıştım.

Benimki bundan da dikişlerin attığı yer aynı. Baş parmağına avuç içi kısmı

Benimki normal kondisyon eldiveni diye geçiyor. Fiyatı da 20-25 lira civarı bişeydi yanlış hatırlamıyorsam..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

1 - Moda girmek

Senin ki bundan galiba?

Benimki bundan da dikişlerin attığı yer aynı. Baş parmağına avuç içi kısmı

Benimki normal kondisyon eldiveni diye geçiyor. Fiyatı da 20-25 lira civarı bişeydi yanlış hatırlamıyorsam..

Teşekkürler Arkadaşlar önerileriniz için Bende bi siteden şu eldiveni buldum , buyrun link ?

http://www.tchibo.com.tr/Jel-Dolgulu-Bisiklet-ve-Spor-Eldiveni-p400028739.html

• metrocity ender sport dan aldım 60 liraya adidas çok güzel eli acıtmıyor ağırlık kaldırırken tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: newpower13

metrocity ender sport dan aldım 60 liraya adidas çok güzel eli acıtmıyor ağırlık kaldırırken tavsiye ederim

Puf 60 TL tuzlu değil mi arkdaşım ya ?
  • quote:

quote:

metrocity ender sport dan aldım 60 liraya adidas çok güzel eli acıtmıyor ağırlık kaldırırken tavsiye ederim

Nerede oturuyorsun ? Avm felan yokmu çevrende ben 30 tlye almıştım forumistanbuldaki spor mağazasından daha uygunlarınıda bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

quote:

Nerede oturuyorsun ? Avm felan yokmu çevrende ben 30 tlye almıştım forumistanbuldaki spor mağazasından daha uygunlarınıda bulabilirsin.

İst/ Kartal'da Yaşıyorum da şu linkteki eldiveni alsam fitness da iş yapar mı ? İçi jel dolgulu imiş patlamasın :)

http://www.tchibo.com.tr/Jel-Dolgulu-Bisiklet-ve-Spor-Eldiveni-p400028739.html#

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.