Şimdi Ara

Spor programı, Vücut yapısı ve Öneriler için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen sene 3 ay fitness a gittim ve bu yıl da devam ediyorum. Yaz boyunca da dikkat etmeye çalıştım.

Yaz boyunca mekik ve şınav çekmeye öze gösterdim. 45 e kadar şınav çekebiliyorum.Ve arttırmaya devam

Önce vücut ölçülerimi vereyim.

Boy 1.77;
    Kilo; 79 ( En son ölçüldüğümde yaklaşık olarak 2 gün önceydi )
    Omuz 115;
    Göğüs 97,5;
    Kol; 35,5;
    Bel 91;

Spor salonundaki hocaya ölçtürdüm. Bu arada spor salonu dediğim profesyonellerin değil tabii Ama hemen hertürlü alet var... 7 koşu aleti 6 bisiklet 4 uzay koşusu . al katta da vücut geliştirme için ağırlıklar aletler ne bileyim hemen herşey var işte sizin önerip benim yapabileceğim :D
    Bu vücut ölçüleri hakında nasıl bir bilgi alabilirim sizden? Yani ne oldukları hakkında daha önce hiç karşılaşmadım.
    Şimdi soracağım aşağıdaki resimde yuvarlak alınan bölgede biraz yağ ( veya başka birşey ) birikmesi var biraz ek olarak da göbek bölgesi civarında da birz var ve bu benim canımı sıkıyor açıkcası
    Neyse soracağım kilo oranı boy a göre nasıl? kilo vermeli miyim? Ve göbek ile resimdeki bölge ( adını bilmiyorum ) nasıl inceltebilirim.

EK: Üniversite öğrencisiyim 21 yaşında ve evde arkadaşımla kalıyorum. Zayıflamak için bir liste verebilir misiniz? Spora haftada 4 kez gidiyorum. her gittiğimde en az 25- en fazla 60 dakika kardiyoya giriyorum toplamda. ( 9 km hızla 10 dakika + 6 km hızla 2 dakika+ 9 km hızla 4 dakika + 12 km hızla 3 dakika + 1 -2 km hızla da dinlenme olarak 3-5 km hızla koşu ve 15 dakika kadar da bisiklet yapıyorum. Bisiklet yaptığım zaman 15 dakika bazen de hiç yapmıyorum ama koşu en az 20 dakika)

Bu kardyo düzeni nasıldır yağ eritme için?

Protein veya diğer ek yardım almıyorum.

Soru ise şu kısaca:
    1- vücut ölçüleri neyi işaret ediyor? ( Yani nasıl bir vücuda sahip olduğum hakkında biraz bilgi verebili misiniz? )
    2-sorunlu bölgelerdeki yağları ( resimdeki ve göbek civarındaki ) nasıl eritebilirim?
    3-Herhangi bir diyet gibi öneri yapabilir misiniz?

Resimdeki bölgenin adını da öğrenebilir miyim?

Spor programı, Vücut yapısı ve Öneriler için...

Cevaplarınız için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 13 Kasım 2013; 17:15:27 >

• http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/ yapabileceğin hareketler burada var.sadece mekik şınavla geçti ise zamanın öncelikle tüm vücuda 3x10 şeklinde bir giriş.bir kaç ay devam et.sorna göğüs + sırt omuz+bacak ve kol+karın gibi 3lü program girip 4. günde sdadece kardiyo yaparsın.bölgesel olarak erimez.vücut ,enerji harcaman göre düzenler.sabah kahvaltı yap süt peynir kahvaltı gevreği filan.öğlen aşırı yağlı yiyecek ve çok yme.akşamalrı da spor yapmadı isen bi çorba bile yeter,spor yaptı isen proteini yüksek yiyecekelr tüket.protein değerleri paketlerde yazıyor marketlerde.sıkıntı yok.maddi gücüm yok diyorsan kas yapımı değilde daha çok yağ yakımı olarak olaya bakıp ağır çalışmazsın.kardiyon çok olur.böylece zayıflarsın.

• montevo kullanıcısına yanıt
    Kardiyoyu 45-60 dakika arası 30 dakika koşu ve 15 dakika bisiklet, yeterli midir? Sadece mekik ve şınav sayılamaz aslında, bahçede köyde çalıştım Ama ramazanda sınav ve mekik sadece ... Neyse herhangi bir yiyecek türü, yumurta sayısı günde 3-4 tane olsa, ve 300-500 ml süt, bir de special K veya eti lifalif gibi şeyler de ara öğün gibi tüketsem nasıl olur 45- 60 dakika haftada 4 gün kardiyonun yanında? Bir de protein tozu alabilirim hangisinden önerirsiniz?

EK: Site işime yarayacak. Teşekkür ederim verdiğin site linki için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 13 Kasım 2013; 17:47:29 >
  • anticor kullanıcısına yanıt
    1 saat kardiyo yaparsan geirye gücün kalmaz.kardiyo için gün ayır.günde 2 yumurta beyazı olaiblir aa duyduğuma göre yumurtanın fazlasıda zarar veriyor. o yüzden her günd eğil de antremandan gününde osla kafi.ben düzügn bi liste tutmuyorum yiyteceklerime.şu sıra special k,yulaf süt peynir tavuk göğüsü takılıyorum.çalışmadığım günelrde çorba felan.protein tozuna hemen asılmanın bi mantığı yok.çyani kaslar hemen çıkmayacak.beslenmen yeterli dğeilse onu takviye olarak alıyorsun.ilk önce doğal oalrak protein hesabını yap.yeterli alıyorsan,kilo başına 1,5 gr diyoalr, sıkıntı yok.az ise ozaman alırsın.tabi her hazır gıda gibi onunda zararı oalcak.bimden aldığın tavuk kadar zararlı.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 dakika kardiyo sonra vücut çalışmaları ardından 10-15 dakika daha kardiyo. olabilir mi? Bu dönem ilk başladığımda 1 hafta(4 gün) kardiyo yaptım 50-60 dakika kadar. 10-20 dakika da vücudu açma için normal ağırlık yaptım. şimdi geçen sene en son bıraktığım haline döndü sayılır ( 2 kilo fazlasıyla ve yazın yaptığım şınav+mekik ve diğer çalışmalarla vücudum en son bıraktığımdan daha iyi şu anda yukardayazdığım gibi yani :D ) şimdi de bu hafta göğüs çalışıyorum 20 dakika kardiyo + göğüs çalışmaları+ bir iki çeşit kol için dumbell çalışması+ 5-6 dakika soğuma için koşu veya bisiklet+eve dönüş :) pazartesi +salı+perşembe+cumartesi gidiyorum genelde. Geçen sene de aynı idi.

-Yemek yerken ekmek ne kadar olsa iyi olur ve kepek ekmek falan normale göre daha mı iyi olur kilo vermede? 2 kilo kadar fazlam var bence. eçen sene bıraktığımda 76.5 tim şu anda 78.5 sanırım ayakkabı falan olmadan normal ağırlığım.

• anticor kullanıcısına yanıt
    dayı amacın yağ yakmak ise kardiyoya ağırlık ver.1 saat koştuktan sonra diğer şeyleir yapmaya güç kalmıyor.
  • beslenme için bulunsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.