Şimdi Ara

Spor için önerebileceğiniz karışımlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, konu başlığındada belirttiğim gibi önerebileceğiniz karışımlar arıyorum.Protein tozu kullanacaktım fakat doğal yollarla protin almak daha mantıklı geldi.Her türlü öneriye açığım şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paul008 -- 27 Şubat 2013; 21:47:20 >

• Lor+Yumurta (Az yağda pişirilebilir)
    Süt+Muz+Bal (Sabah içilebilir-Kilo sorunu yoksa)
  • Antremandan 2 saat önce, 100gr yulaf ezmesi, bol su ile.
    Antremandan 30 dk önce, acı kahve
    Antreman sırasında muz yenebilir
    Antremandan sonra, blenderda 100-150gr lor peyniri + 300ml su, ayran yapıp içebilirsin> 30 dk sonra da protein ağırlıklı bir öğün daha
    Sabah kahvaltısında 100gr yulaf ezmesi + 2 tam yumurta + 100gr lor peyniri ile omlet yapabilirsin

Bunlar en çok kullanılan karışımlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Hocam mesajında 2 konuya takıldım.
    Birincisi antrenman sırasında muz yemek. Yani bildiğim kadarıyla muz zaten geç sindiriliyor, üstelik antrenman sırasında midenin rahat olması gerek.
    İkincisi ise antrenman sonrası lor peyniri konusu. Burada da bildiğim kadarıyla antrenman sonrası öncelikle karbonhidrat gerekli. Kana çabuk karışan bir karbonhidratın (ki genelde üzüm suyu önerilir) ardından protein geliyor.
    Maksadım fikir alışverişi, yanlış biliyorsam öğrenmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Hocam mesajında 2 konuya takıldım.
    Birincisi antrenman sırasında muz yemek. Yani bildiğim kadarıyla muz zaten geç sindiriliyor, üstelik antrenman sırasında midenin rahat olması gerek.
    İkincisi ise antrenman sonrası lor peyniri konusu. Burada da bildiğim kadarıyla antrenman sonrası öncelikle karbonhidrat gerekli. Kana çabuk karışan bir karbonhidratın (ki genelde üzüm suyu önerilir) ardından protein geliyor.
    Maksadım fikir alışverişi, yanlış biliyorsam öğrenmek isterim.

Bende antreman sonrası üzüm suyu öneriyorum genelde ama arkadaşın yeni olabileceğini düşündüm ve önermedim, sonuçda profesyonel sporcular değiliz illa ki olmassa olmaz diye birşey yok. Keza lor dan yapılan ayran da çok geç sindirilmez, kan şekerini dalgalandırmaya yeter.

Muz konusuna gelince, o kadar da geç sindirilmiyor, GI'i yüksek, özellikle kararmış olanlarda daha da yüksek, antremanın ortasında bir tane yerim bazen, bitkin hissettiğimde. Güç artışı oluyor.

• antremandan sonra unfiltered +Tgold, dinlenme günü votka cin,...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.