Şimdi Ara

Spor hocam optimumu natıratiyonu kötüledi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ödül falan almış dediler dedim hocam böyle böyle.

dedi bırak onu ben sana bi lambidi yapıcam falan 150tl hem.

optimumu boşver diyor.

• optimum un ozelligi amerikada da cok tutması yoksa cok kaliteli seyler uretmiyo f/p tozu oldugundan bu kdr tantana yapılıyo bir de bodybuilding.com gbi yerlerle anlasması var surekli reklam yapılıyo cook iims gbi gosteriliyo.
    Dahada kotusu bildigm kadarıyla fazla idda etmiyim turkiyeye gelen optiumumlar 2. kalite dubai gbi yerlerden geliyo amerikan uretim optimumlar kdr etkili degil. tonla supplement kullandım optimum a elimi surmedim su ana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

optimum un ozelligi amerikada da cok tutması yoksa cok kaliteli seyler uretmiyo f/p tozu oldugundan bu kdr tantana yapılıyo bir de bodybuilding.com gbi yerlerle anlasması var surekli reklam yapılıyo cook iims gbi gosteriliyo.
    Dahada kotusu bildigm kadarıyla fazla idda etmiyim turkiyeye gelen optiumumlar 2. kalite dubai gbi yerlerden geliyo amerikan uretim optimumlar kdr etkili degil. tonla supplement kullandım optimum a elimi surmedim su ana kadar

Elini sürmediğin şeye nasıl kaliteli şeyler üretmiyo diyebiliyorsun ki ?

Ürünün üzerinde Amerikada üretildğinin bilgisi mevcut. Dubai falan başka ülke görmedim ben.

@WirLieBen
    Belki spor hocanız kendi elindekini size satmak istediği için öyle demiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 20 Eylül 2012; 9:27:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

optimum un ozelligi amerikada da cok tutması yoksa cok kaliteli seyler uretmiyo f/p tozu oldugundan bu kdr tantana yapılıyo bir de bodybuilding.com gbi yerlerle anlasması var surekli reklam yapılıyo cook iims gbi gosteriliyo.

Elini sürmediğin şeye nasıl kaliteli şeyler üretmiyo diyebiliyorsun ki ?

Ürünün üzerinde Amerikada üretildğinin bilgisi mevcut. Dubai falan başka ülke görmedim ben.

@WirLieBen
    Belki spor hocanız kendi elindekini size satmak istediği için öyle demiştir..

kaliteli uretmiyo derken bahsettigm dubai gibi 2. sınıf yerlerden gelmesi ama bulabiliyosan amerikadan gelen bi skıntı olmaz bu arada amerikada uretildigi bilgisi sadece made in usa yazmazı degildir barkoduna bakman lazm
    00-13 arası amerikadır eger barkodda yoksa istedigi kdr made in usa yazsın

• protein7.com dan alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.