Şimdi Ara

Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
421
Cevap
2
Favori
15.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2015)
Giriş
  • Sağda solda Samsung işi bitirmiş diyorlar.Fakat Gazprom işi yukarıya çekebilirmiş.Son görüşmeleri yapıyorlarmış...

Arkadaşlar dağınıklık olmaması adına lütfen bu konudan devam edelim. Göstereceğiz hassasiyetten dolayı şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Adayların hepsi maddiyat bir kenara göze hitap açısından da Türk Telekom'dan kat kat iyi duruyor. Yine de gönlüm Fly Emirates'den yana.
  • Gazprom'a bak hele sen, 400 milyar dolar
  • Bence bir Türk firması ile anlaşacağız.
  • Fly emirates isterik
  • Kral Julien kullanıcısına yanıt
    Ben herkes bir konu açtığı için tüm haberler bir konu altında toplansın diye ana konu başlığını attım.
    Carter'i haberdar etmeyi unutunca arada kaynadı.Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.
    İthamlarınıza da dikkat edin!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter Kapatıldı / Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sayın Carter.Niyetim tüm haberlerin bir başlık altında toplanmasıydı.Sizi haberdar etmeyi unutunca adım tatminciden hırsıza kadar çıkmış.Sizden ricam konuya bir kilit atarmasınız?
    Sevgilerimle...

@carter
  • Arkadaş haklı. Dağınıklık olmaması adına bu konudan devam edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Arkadaş haklı. Dağınıklık olmaması adına bu konudan devam edelim.

Zerre hak etmiyorsun yöneticiliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok parayi Kim verirse o olsun ama gönlüm Samsungdan yana.. Eğer samsung olursa stadda teknolojik alt yapı Üst seviyeye çıkar formaya da Süper yakışıyor.. Bide Adam akıllı Doğru düzgün satın almaya değecek bir Forma yaparlarsa dahada süper olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek konu üzerinden devam edilmesi güzel olmuş. Varsa fikrin yazarsın bu konuya olur biter. Hayır 10 tane konu açılınca ne oluyor? Zaten adaylar belli.
  • keşke biizim türk hava yolları sponsor olsa para bizde kalır

• En çok parayi kim verirse

• quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

keşke biizim türk hava yolları sponsor olsa para bizde kalır

Asla olmayacak birşey bu malesef. Reklam, avrupa vb nedenleri geçtim Türkiye'de hiçbir takıma karşı yakınlık kurmayacaklarını ve tarafsız kalacaklarını söylediler. Eğer böyle birşeye kalkışırlarsada üç büyüklerin hepsine sponsor olmak gibi bir olay yaparlar ki buda islerine gelmez. Yurtdışında reklama ihtiyaçları var, yurtiçinde değil ki yurtdışında markalarını taşıyabilecek ve reklamlarını yapabilecek sadece bir takım var. Boşa masraf olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

quote:

Asla olmayacak birşey bu malesef. Reklam, avrupa vb nedenleri geçtim Türkiye'de hiçbir takıma karşı yakınlık kurmayacaklarını ve tarafsız kalacaklarını söylediler. Eğer böyle birşeye kalkışırlarsada üç büyüklerin hepsine sponsor olmak gibi bir olay yaparlar ki buda islerine gelmez. Yurtdışında reklama ihtiyaçları var, yurtiçinde değil ki yurtdışında markalarını taşıyabilecek ve reklamlarını yapabilecek sadece bir takım var. Boşa masraf olur.

biliyorum hocam ben yazlışınıda seviyorum.gs fb bjk üçünede birlikte olursa ancak olur.yoksa sorun çıkar zaten.

• quote:

Bize sponsor olmasalarda olur. Dünya'ya adımızı duyuruyorlar ya işte o yüzden thy adamdır.

• Parçalı formada Türk Telekom gibi alt alta iki kelime güzel durur. Chelsea nin forması gibi düz olsa Samsung güzel dururdu.

• Konuyu kimin açtığının ne önemi var yahu? Adam açmış ana konu olarak, tek konu fikri de güzel; görüşünüzü yazın işte istiyorsanız.

Altı üstü forum burası bu kadar abartmayın konu açarak başınız göğe ermez.

• Nike kulübe sponsorun çabuk belirlenmesi için uyarı göndermiş.Aksi takdirde sipariş edilen formalarda gecikmeler söz konusuymuş...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.