Bildirim
Splitcam Benzeri Program Arıyorum?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaşlar biraz arama sonucunda buldum. Belki bir arkadaşa lazım olur diye yazıyorum buraya.
ManyCam Virtual Webcam 2.4.55
Download
Price: Free
Operating system: Windows 95/98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Date added: December 20, 2009
Total Downloads: 4,520,614
Downloads last week: 84,898
ManyCam is the freeware tool for you if you use both CamFrog and ICQ, or any other video chat program, and you want to use them simultaneously. It creates a "virtual" Webcam that replicates your currently installed camera. It then lets multiple applications access the video stream without conflict.
ManyCam is compatible with Yahoo, MSN, CamFrog, PalTalk, ICQ, Skype, YouTube, and more. Once you've installed ManyCam, you need to set ManyCam as the primary input for program that you want to use. ManyCam will automatically start when activate your Webcam through that program. The application includes a bunch of gimmicky features that let you change aspects of the background and foreground. You can map a new pair of cartoon eyes over your face, and they track pretty well to your movements, or you can show that your life is hell by replacing the background with flames.
-
Splitcam i win7 de çalıştıramyınca biraz araştırma yapıp manycam i buldum. yaklaşık bir saat önce kurdum güzel program öneririm. -
Yalnız Manycam logosu çıkıyor mu altında ? Bazı videolar görmüştüm altında öyle logosu olan ? -
teşekkürler denycem -
teşekkürler paylaşım için... benimde çok işime yaradı... ama splitcam ın hala windows 7 driverleri olmaması üzücü -
Ben zamanında bilmeden splitcami kurmuştum kaldırana kadar canım çıkmıştı.. Gerçi işime yarayacak programalr değil ama splitcamin kötü anıları var -
sagolasin banada lazimdi -
up
çok işime yaradı teşekkür ederim -
Herşey iyi güzel de many cam da alt da çıkan logo iyi değil :((
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X