Şimdi Ara

''Splinter Cell'i PS3'te göreceksiniz!''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, söylentiler bitmek bilmiyor. Bir yanda Ubisoft, "çıkmayacak" diyor. Diğer yanda da söylentilerin, iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Daha Ubisoft, taze taze Twitter'da verdiği bilgide "SC: Conviction'ın X360'a özel olduğunu" yinelemişti. Şimdi ise devreye piyasa analisti Michael Pachter girdi ve "minimum altı ay, belki de 1 yıl sonra bu oyunu PS3'te göreceğimizi" belirtti. Bakalım haklı çıkacak mı?

- Merlininkazanı

• 1 yıl sonra gelse ne gelmese ne sony'e koskoca bir .Oyun camiasının içine ettiler.Ah nerde o ps1 ve ps2 günleri her taraf oyun dolu ve oyunları eğlendiriyordu şimdi ise klişe hepsi aynı.Oyun firmalarında yaratıcılık yok olmuş.
  • Çıkar bencede ama 1 sene sonra çıksa ne yazar...
  • PC ye ciksin yeter. PS3 te para verip oynamam bu oyunu. Oyunun kısa olduğundan şikayet ediliyordu. En iyisi PC versiyonu yeterde artar bile.
  • çıksa ne olur çıkmasa ne olur bukadar büyütülecek ne var anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

PC ye ciksin yeter. PS3 te para verip oynamam bu oyunu. Oyunun kısa olduğundan şikayet ediliyordu. En iyisi PC versiyonu yeterde artar bile.

pc dede oynanmaz aşırı tırt bi oyun olmuş
  • ps3e cıksada para verip almam vasat bi oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • incelemelerine baktım tortongos bir oyun olmuş gelmese daha iyi bizim için.
  • eee neden ps3 e çıktığını oyuna verilen notlardan anlamışsınızdır herhalde firma naapsın daha fazla para için çıkartıyo ps3

buarada splinter cell ne ara exclusive oyun oldu yaw tam bi saçmalık senelerdir oynamadıkmı pc de ps2 de alla alla belkide ben yanlış biliyorumdur
  • Sanki ortalığı yakıp kavuran bir oyun oldu.
    Kaç kişi gördünüz ağzından Sp'i eksik etmeyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

ps3e cıksada para verip almam vasat bi oyun

Bende öyle düşünüyordum hatta splinter cell serisinden nefret eden biri olarak bu oyun baya hoşuma gitti..Kaliteli bir oyun..
  • Şimdi tam olarak hatırlamıyorum ama serinin başlangıç oyunlarından birini pcde yaklaşık 15dakka oynadıktan sonra anında uninstall yapan biri olarak beni fazla ırgalamaz. İsterse 2 sene sonra çıkarsın. ps3 için oyuna yapacağı yatırımı hayatta çıkartamaz zaten
  • 3 tl' ye oynadık attık Dvd' yi çöpe. Birde BD halinde 5 saat oyuna UE 2.5 grafikleri için kimse para vermez kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Bende öyle düşünüyordum hatta splinter cell serisinden nefret eden biri olarak bu oyun baya hoşuma gitti..Kaliteli bir oyun..

evet oyu Sc serisinin adını kullnıyor ama SC ile alakası yok çok güzel bir macera oyunu Bourne filminin oyunu gibi ama herşeye ragmen Sc serisinin izini kaybetmesi biraz üzücü nerde o eski gizlilik görevleri yeni SC de silahla adamları vahşi batı filmleri gibi çat cut indiriyor silahlarını upgrade falan yapıyor ohooo ho:D
  • ps2 Grafiğinde bir oyun kim napsın çıksa nolur çıkmasa nolur pc de oyna sil
  • oyunu çok övüyorlardı zamanında bende bir ara oynayım dedim kurdum bilgisayara oyunu oynamadan önce mgs 2 yi oynamış bitirmiştim açıkçası mgs 2 den sonra hiç sarmadı, oynanabilirliği kıyaslayamam bile , hantal bir oyun tarzı vardı, belirli bir çizgide gitmen gerekiyor olmadı aynı yeri bir daha geç vs. olmaz olsun dedim hiç hoşuma gitmedi attım gitti.
  • arkadaşlar burda CELL işlemcisinin bir üst modelinden bahsetmişler, yani PS4'te kullanılması beklenen Splinter CELL işlemci PS3'te kullanılacak demek istemiş.

• quote:

aynen bende xboxda var almiyorum vasat oyun olmus bence isminin hatirina belki alabilrim
  • splinter cell yerine Alan Wake çıksın PS3 e .Çok uçuk bir hayal ama olsun umut fakirin ekmeği
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

arkadaşlar burda CELL işlemcisinin bir üst modelinden bahsetmişler, yani PS4'te kullanılması beklenen Splinter CELL işlemci PS3'te kullanılacak demek istemiş.

yaa bi de get yaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.