Şimdi Ara

Spirit Jb. Batarya gucunu azaltiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar onceden actigim bir cok konuda problemim olarak belirttigim sarj sorunu basima tak etti artik.

Buradan iPhone 3GS sahiplerine soruyorum.

-Telefonunuzun sarji benim gibi 1 gunde bitiyor mu?

-Bu sorunun Spirit Jb. ile ilgisi var mi?

-Ayriyetten telefonu aksam sarja takip, sabahleyin cikarsam batarya ile ilgili problem yasar miyim?

Bu uc sorumada cevap verirseniz benim icin cok makbule gecer, simdiden tesekkurler.

• 1 gün dayansa yine iyi

Normalde zaten şarjı az gidiyor telefonun ama spiritle gitmesinin sebebi yan programlar olabilir

Batarya problemide yaşamazsın zaten dolduğunda şarj etmiyor telefon prizden
  • Silsem spirit Jb.'i rahatlarmiyim dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuNatich

Arkadaslar onceden actigim bir cok konuda problemim olarak belirttigim sarj sorunu basima tak etti artik.

-Ayriyetten telefonu aksam sarja takip, sabahleyin cikarsam batarya ile ilgili problem yasar miyim?

Bu uc sorumada cevap verirseniz benim icin cok makbule gecer, simdiden tesekkurler.

Şarj probleminin spirit JB den kaynaklanmadığını düşünüyorum. Ben de spirit jb yaptım 3GS 16 var aşırı kulanıp oyun oynamadığımda şarjı 2 gün rahat gidiyor. Navigasyon kullandığım zamanlar bile 1,5 günden fazla pil süresi oluyor.
    Size tavsiyem Ayarlardan Bildirimleri kapatın ve 3G yi kullanmadığınızda kapalı tutun.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

quote:

Orijinalden alıntı: LuNatich

Arkadaslar onceden actigim bir cok konuda problemim olarak belirttigim sarj sorunu basima tak etti artik.

Şarj probleminin spirit JB den kaynaklanmadığını düşünüyorum. Ben de spirit jb yaptım 3GS 16 var aşırı kulanıp oyun oynamadığımda şarjı 2 gün rahat gidiyor. Navigasyon kullandığım zamanlar bile 1,5 günden fazla pil süresi oluyor.
    Size tavsiyem Ayarlardan Bildirimleri kapatın ve 3G yi kullanmadığınızda kapalı tutun.

Hepsi kapali ama yine ssarj bir gun yetiyorAnlayamadim bende bu isi..

• SBSettings yükleyip arka planda çalışın program olup olmadığına da bakabilirsiniz. Bende şu an telefon, mail ve ipod görünüyor. Belki sizde arka planda çalışan bir uygulama olabilir. Veya ekran parlaklığını yüksek ayarlamışsınızdır. Bunlardan da değilse donanımsal bir arıza da olabilir.
  • JB şarj süresini kısaltıyor ancak bunun Spirit ile alakası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3gS 16 gb spirit jb'li kullanıyorum...şarjım normalde 2 gün gidiyor..hiç oyun oynamazsam ve kurcalamazsam 3 günü bile görüyorum...tavsiyem;

- bildirimleri kapatın
    - konum servislerini kapatın
    - 3g'yi sadece ihtiyacınız olduğunda açın.
    - mail hesabınızı kurduysanız otomatik kontrolü devre dışı bırakın.
    - facebook'un anında bildirimini kapatmayı da unutmayın ;)
    - parlaklığı yarıdan aza getirin ve otomatik parlaklığı etkinleştirin...

şimdilik aklıma gelenler bunlar...
  • Hepsi etkin, bu konuda cok arastirma yaptim, fakat donanimsal ariza olacaginida zannetmiyorum.2 hafta once jelatinli paketini kendi ellerimle actim.
  • hepsi etkin ise daha fazla araştırma yapmana gerek yok dostum, şarjı bitiren durum bu...ilk aldığımda ben de aynı hatayı yapmıştım ve telefonun durduk yerde şarjı bitiyordu, hatta servise vermiştim ben de arıza var diye :)))) sonra yukarıdaki işlemleri yapınca kendine geldi cihaz :))
  • aynen ben 3.1.2 jb li kullanırken şarj 2 gün giderdi rahat

şimdi oynamasam bile spirit jb li 3.1.3 de şarj 1 gün gidiyo ! restore yapıp tekrar jb yapsam belki düzelirmi bilmöiyorum üşeniyom şimdi ama spirit ten dolayı olma ihtimali var
  • Arkadaslar jb yaparken, spirit'te quit dediğimde tekrar jb yapmıştı nedense ondan olabilir mı?
  • Üstadım, cihazın hakkını vererek kullanıyorsan 1 gün bile dayanmaması gayet doğal. İstersen herşeyi kapat, farketmez. Bakma burda 3 gün 5 gün şarjım gidiyor diyenlere. Bu cihazın, hakkını vererek kullanıldığında pili azami 24 saat gider....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Üstadım, cihazın hakkını vererek kullanıyorsan 1 gün bile dayanmaması gayet doğal. İstersen herşeyi kapat, farketmez. Bakma burda 3 gün 5 gün şarjım gidiyor diyenlere. Bu cihazın, hakkını vererek kullanıldığında pili azami 24 saat gider....

+1

Spirit ile alakası yok ama jb ile indirdiğin program olsun tema olsun çoğu şey şarjı yiyor buda normaldir donanımsal bir problem yok 24 saat dayansa bile yeter benimki onuda yapamıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.