Bildirim
Spigen neo hybrid ex mi yoksa slim armor mu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yara ikisinin Ortası neo Hybrid mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GörünmezAdam
Anlamadım hocam. Şimdi iki kap var sadece yanlarda olan neo hybrid arkayı tamamen kaplayan slim armor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr3amWalk3r
quote:
Orijinalden alıntı: GörünmezAdam
Anlamadım hocam. Şimdi iki kap var sadece yanlarda olan neo hybrid arkayı tamamen kaplayan slim armor
Birde daha ince daha hafif daha kullanışlı olan neo Hybrid var. Hem ekranıma koruyor çerçevesinde yüksek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 6 Ekim 2014; 10:30:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: sattackus
quote:
Kap almayı düşünüyorum ama karar veremedim neo hybrid çok güzel ama slim armor kadar koruyucu olur mu bilmiyorum. Bide neo hybrid yandan genişleme yapıyormuş dediler kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim
Söyledikleriniz arasında en koruyucu olan Slim Armor'dır. Düğmeleri tam olarak kapatır ama tıklama hissini tam olarak verir. Bisiklet kullandığım için tam koruma istedim ve bunu aldım. Bir üstü Tough Armor extreme spor yapanlar için daha ideal.
Bu arada fotosunu koyduğunuz kılıf Neo Hybrid değil. Daha önce iPhone 5 ile kullandığım Neo Hybrid tam olarak iPhone'u kaplıyor ve üstüne bir çerçeve geçiriliyor. Koruması Slim Armor'dan bir kademe daha düşük, tuş takımlarını bazen kasabiliyor ve bir süre arkasındaki kauçuk ter/yağ ile temas edince renk değiştiriyor.
Fotosunu koyduğunuz Neo Hybrid Ex bir kılıf değil sadece kenarları koruyan bir çerçeve = bumper.
Hocam öncelikle bilgilendirme için sağolun. Yani slim armoru öneriyorsunuz. Birde araştırırken bi ekran koruyucu gördüm 70 tl civarı imiş. Çizlmeye dayanıklı, tel düşünce ekran yerine o koruyucu kırılıyor. Sizce slim armor aldıktan sonra o koruyucuya para vermeye değer mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Kap almayı düşünüyorum ama karar veremedim neo hybrid çok güzel ama slim armor kadar koruyucu olur mu bilmiyorum. Bide neo hybrid yandan genişleme yapıyormuş dediler kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim
Söyledikleriniz arasında en koruyucu olan Slim Armor'dır. Düğmeleri tam olarak kapatır ama tıklama hissini tam olarak verir. Bisiklet kullandığım için tam koruma istedim ve bunu aldım. Bir üstü Tough Armor extreme spor yapanlar için daha ideal.
Bu arada fotosunu koyduğunuz kılıf Neo Hybrid değil. Daha önce iPhone 5 ile kullandığım Neo Hybrid tam olarak iPhone'u kaplıyor ve üstüne bir çerçeve geçiriliyor. Koruması Slim Armor'dan bir kademe daha düşük, tuş takımlarını bazen kasabiliyor ve bir süre arkasındaki kauçuk ter/yağ ile temas edince renk değiştiriyor.
Fotosunu koyduğunuz Neo Hybrid Ex bir kılıf değil sadece kenarları koruyan bir çerçeve = bumper.
Hocam öncelikle bilgilendirme için sağolun. Yani slim armoru öneriyorsunuz. Birde araştırırken bi ekran koruyucu gördüm 70 tl civarı imiş. Çizlmeye dayanıklı, tel düşünce ekran yerine o koruyucu kırılıyor. Sizce slim armor aldıktan sonra o koruyucuya para vermeye değer mi
Selam dostum. Cam koruma olarak Spigenin ürünleri çok pahalı bence.
Bunun için önerim BUDUR.
Bu satıcıdan daha önce z1 için 2 defa ve 5s im için 1 defa aynı üründen sipariş vermiştim. Şuan 5simde kullanıyorum ve kesinlikle güven hissi veriyor.
Z1 kullanırken anahtarı alıp bu cama vurdum, çizmek için uğraştım. Kesinlikle kaliteli bir koruyucu. Tamamen cam koruma.
10 TL ye alınan ekran koruyucu jelatin yerine 36 TL ye bunu almak daha mantıklı bence. Hong Kong'dan 10 günde geldi. Gayet memnunum.
Kılıf konusuna gelirsek Neo Hybrid kullanıyorum (Gold Köşeli)
Bu kılıfı n11.com'dan spigenin türkiye satıcısından aldım. (50 tl) Şuan fiyatı 37 TL LİNK
Koruma olarak gayet tatminkâr. Çünkü arkadan zaten koruyor. Yanlarda hem o silikon kısmı var, hem de o çerçeve koruması var. Ön yüzey için de yeteri kalınlık sağlıyor. Eğer nillkin ürünü de varsa kafanız rahat olacaktır
Bu 2 ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim. İyi bayramlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: benkisacabeedee
quote:
quote:
quote:
Selam dostum. Cam koruma olarak Spigenin ürünleri çok pahalı bence.
Bunun için önerim BUDUR.
Bu satıcıdan daha önce z1 için 2 defa ve 5s im için 1 defa aynı üründen sipariş vermiştim. Şuan 5simde kullanıyorum ve kesinlikle güven hissi veriyor.
Z1 kullanırken anahtarı alıp bu cama vurdum, çizmek için uğraştım. Kesinlikle kaliteli bir koruyucu. Tamamen cam koruma.
10 TL ye alınan ekran koruyucu jelatin yerine 36 TL ye bunu almak daha mantıklı bence. Hong Kong'dan 10 günde geldi. Gayet memnunum.
Kılıf konusuna gelirsek Neo Hybrid kullanıyorum (Gold Köşeli)
Bu kılıfı n11.com'dan spigenin türkiye satıcısından aldım. (50 tl) Şuan fiyatı 37 TL LİNK
Koruma olarak gayet tatminkâr. Çünkü arkadan zaten koruyor. Yanlarda hem o silikon kısmı var, hem de o çerçeve koruması var. Ön yüzey için de yeteri kalınlık sağlıyor. Eğer nillkin ürünü de varsa kafanız rahat olacaktır
Bu 2 ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim. İyi bayramlar.
Hocam ekran koruyucu için çok sağolun kesinlikle alacağım. Peki üstteki arkadaş yorumda terden rengi değiştiğini söylemiş. Bide internetten okuduğuma göre yandan genişliyormuş doğrumu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet ben slim armoru öneriyorum, çünkü arka kauçukun üstüne takılan sert plastik koruma hem pedallarken bükülmeyi engelliyor hem de zincir yağı v.s. ile temas ettiğinde renk değiştirme sorunu yok. Ben ön tarafa ince parlak jelatin kaplatıyorum eskidikçe değiştiriyorum. Cam korumaların kaliteli olanlarının hakikaten koruma sağladığını duydum ama az da olsa dokunmatiği engeller ve yansıma yapar diye kullanmadım. Armor tipi kılıflar zaten iyi koruma yapıyorlar, cihaz direkt olarak sivri bir yüzeyin üstüne düşmediği ve telefon taşıdığınız cebe sivri uçlu başka nesne koymadığınız sürece ön cama birşey olmaz. -
quote:
Evet ben slim armoru öneriyorum, çünkü arka kauçukun üstüne takılan sert plastik koruma hem pedallarken bükülmeyi engelliyor hem de zincir yağı v.s. ile temas ettiğinde renk değiştirme sorunu yok. Ben ön tarafa ince parlak jelatin kaplatıyorum eskidikçe değiştiriyorum. Cam korumaların kaliteli olanlarının hakikaten koruma sağladığını duydum ama az da olsa dokunmatiği engeller ve yansıma yapar diye kullanmadım. Armor tipi kılıflar zaten iyi koruma yapıyorlar, cihaz direkt olarak sivri bir yüzeyin üstüne düşmediği ve telefon taşıdığınız cebe sivri uçlu başka nesne koymadığınız sürece ön cama birşey olmaz.
Hocam siparişi n11 den mi alayım yoksa spigen.com.tr den mi alayım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Spigen kılıfları D&R mağazalarında ve büyük Turkcell mağazalarında bulabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sattackus -- 7 Ekim 2014; 2:21:26 > -
Hocam d&r da daha ucuza buldum sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone yakınlık sensörü test
- dizipal indir ios
- kamera lens koruyucu yorumları
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- nano ekran koruyucu nedir
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi kılıf markaları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X