Şimdi Ara

Iphone Kulaklığım Çamaşır Makinesinde Yıkandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
28.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum daha önce sizinde başınıza geldi mi..

Şortun cebinde kalmış, şortu dolapta görünce farkettim cebinde bir baktım kulaklık. Sapa sağlam çalışıyor , en ufak bozulma yok mikrofonunda ve kulaklığında. 1 haftadır sorunsuz kullanmaktayım

Sağlamlığını görmüş olduk, mis gibi yıkandı tertemiz.

Eğer kirlendiyse hiç çekinmeden atabilirsiniz sizde makineye

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çamaşır Makinesinde Yıkanan Kulaklıklar: Kurtarma Rehberi

Bluetooth veya kablosuz kulaklıklarınızı çamaşır makinesinde yanlışlıkla yıkadıysanız panik yapmayın. İşte kulaklıklarınızı kurtarmak için adım adım bir kılavuz:

1. Kulaklıkları Çıkarın ve Kurulayın: Kulaklıkları çamaşır makinesinden çıkarın ve fazla suyu bir havluyla nazikçe kurulayın.

2. Pil Bölmesini Kontrol Edin: Kulaklıkların pil bölmesini kontrol edin. Bir pil varsa çıkarın ve kulaklıkları ters çevirerek sıvı çıkana kadar sallayın.

3. Dış Yüzeyi Temizleyin: Kulaklıkların dış yüzeyini yumuşak, nemli bir bezle temizleyin. Güçlü kimyasallar veya deterjanlar kullanmayın.

4. Pirinç Yöntemi: Kulaklıkları kuru pirinç dolu bir kaba yerleştirin. Pirinç, kulaklıklardaki nemi emecektir. En az 24 saat pirinçte bekletin.

5. Kurulayın ve Test Edin: Kulaklıkları pirinçten çıkarın ve kuru bir havluyla tekrar kurulayın. Tam olarak kuruduktan sonra kulaklıkları şarj edin ve test edin.

6. Profesyonel Yardım Alın: Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra kulaklıklar hala çalışmıyorsa, profesyonel bir tamirciye götürün.

Önemli Notlar:

• Kulaklıklarınızı çamaşır makinesinde yıkadıktan sonra hemen müdahale etmek önemlidir.
    • Kulaklıklarınızı mikrodalgada veya fırında kurutmaya çalışmayın.
    • Suya veya neme dayanıklı olmayan kulaklıklar çamaşır makinesinde yıkamaya uygun değildir.

Bu adımları takip ederek, çamaşır makinesinde yıkanan kulaklıklarınızı kurtarma ve tekrar çalışır hale getirme şansınızı artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benimkide geçen spor kıyafetimin cebinde kalmış önce yıkandı üstüne kurutma makinesinde 1 saat geçirdi, sapasağlam duruyor
  • Bended annem atmış cepleri kontrol etmeden, bir telaşla baktım ceplere yıkanmış mis gibi kulaklık :D çalışmasaydı kederimden içerdim
  • benimde başıma benzer bir olay geldi . kirlendiği zaman şortun cebinde atıyorum ben makineye
  • ben cebimden düşürdüm dün neyse sennheiser cx300 almak istiyordum bahane oldu
  • dua et iPhone yıkanmamış. Ucuz atlatmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

Bilmiyorum daha önce sizinde başınıza geldi mi..

Şortun cebinde kalmış, şortu dolapta görünce farkettim cebinde bir baktım kulaklık. Sapa sağlam çalışıyor , en ufak bozulma yok mikrofonunda ve kulaklığında. 1 haftadır sorunsuz kullanmaktayım

omoyla yıkandımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

Bilmiyorum daha önce sizinde başınıza geldi mi..

omoyla yıkandımı

Ben denize girmistim sonra normal su ile yikayip gunes altinda kuruttum hala calisiyor

• Benim kulaklığımda yıkandı, hiçbir bozulma olmadı ama kulaklık artık kıvırcıktı.. 2-3 hafta sonra açılmalar oldu kulaklıkta. Bende koparttım.

Ayrıca bir espri yapayım yıkandıktan sonra sesler daha bir temiz gelmeye başladı.
  • Bende çok unutkan biriyim yıkanır da bozulur diye çok korkuyordum sağol.
  • Bugün bende böyle bir duruma muzdarip oldum. AKG marka kulaklığım çamaşır makinasından çıktı, ilk başta çok korktum ama sandığım gibi olmadı eskisi gibi. Herkesdeki gibi değişen, yumuşatıcı kokusu ve iç dış temiziliği oldu.
  • Benimki bozulsada iyi bir kulaklık alsam diyorum.Kıvır kıvır cebe atıyorum bana mısın demiyor.
  • Benimki de yıkandı sorunsuz çalışıyor
  • Simdi boyle diyorsunuz yanlışlıkla cx 300 Um yıkanır bozulursa basarım burayı
  • Akşam akşam eğlendirdiniz helal olsun ya.
  • Demek ki kulaklık kirlendi mi hop makineye atıyoruz.
  • Bu tür şeyler çalışmazken ıslanırsa birşey olmaz zaten. Telefon bile sorun çıkarmayabilir tamamen kuruyana kadar beklenirse. Benim de flash belleğim yıkanmıştı
  • kirlenirse atarız :D
  • Walla apple in kulakliklari benim kulaklarda durmadigi icin hic acmadin. 15 TL ye Ttaf pearl earl muydu neydi ondan aldim gecen suya dusurdum calisiyor hala
  • çok ilginç bir konu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.