Şimdi Ara

Spigen kılıf aldım ama bu hangi model ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde şeffaf en dandiklerinden bir kılıf kullanıyordum ama harbi dandikti. En sonunda şöyle ciddi güzel bir kılıf alayım dedim ve şu modeli seçtim ;

Öncelikle kılıfı takıp çıkarırken çok zorlanıyorum. Kılıfın kavraması çok kuvvetli olduğu işin baskı uygulamak gerekiyor biraz. Telefona zarar gelir mi takıp çıkarma işlemi uygularken ?

Ürün orjinal mi bilmiyorum. Kutulu falan değildi direk raftan seçtim aldım. Aslında başka adam akıllı kılıf yoktu o yüzden bunu seçtim.

Çok kalın geldi birden bire

Telefonu ilk yerleştirirken önce sol tarafını sonra sağ tarafını yerleştirdim. Bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama sanki sağ taraf biraz soluklaştı gibi ?? Sol taraf daha parlak gibime geliyor. Yoksa sadece bana mı öyle geliyor ?

Var mı bi üslubu nizamı ilk defa kullanıyorum da :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu benimkinin içi seninki ile farklı bilemedim bak şimdi, çakma olabilir. Ürün kalitesi güzel gözükmüyor senin kabın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 29 Nisan 2017; 12:17:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Bu benimkinin içi seninki ile farklı bilemedim bak şimdi, çakma olabilir. Ürün kalitesi güzel gözükmüyor senin kabın.

Hocam çakma olsa bile korumaz mı ? Yoksa yarın iade mi edeyim ? Hiç orijinalleri görmediğim için ayırt edemiyorum.. 56 lira para verdim kazık yedim galiba ona göre yarın iade edeyim. Gerçi ne fiş var ne bişey

• ne bilim ben ya adamı kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kabı ben orjinal sitesinden indirimle 40 küsür tlye almıştım, bu arada içinde ki damgaları karşılaştırsanız bariz çakma olduğu anlaşılıyor. Bence iade edin sitesinden düzgün orjinal kap alın. Dipnot benim kap yumuşacık, sert plastik değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Hocam bu kabı ben orjinal sitesinden indirimle 40 küsür tlye almıştım, bu arada içinde ki damgaları karşılaştırsanız bariz çakma olduğu anlaşılıyor. Bence iade edin sitesinden düzgün orjinal kap alın. Dipnot benim kap yumuşacık, sert plastik değil.

Evet ben de farkettim yarın iade edeyim o zaman. İnşallah çamura yatmazlar. Ne diyip geri vereyim ? Orjinal sanmıştım değilmiş dicem. Sonra bana hayır orjinal diyecekler :D ben de sizin attığınız fotoyu göstereyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.