Şimdi Ara

Spigen Glas.tr Nano Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürünü kimseye tavsiye etmiyorum ben kendi sitesinden indirimle 86tl ye getirmiştim.İlk başlarda çok güzel ama daha sonra nasıl olduğunu almadığım şekilde derin bir cizik oluştu ve daha sonra o çizikden çatladı cam çatlak olarak kullanırken garantiye yazdım 1 2 hafta sonunda yeni ürün göndermeye ikna ettim spigeni yeni ürün gelene kadar bu sefer ekranın sag üst köşesinde hava kabarcığı oluştu ve zamanla yayıldı hadi dedim zaten çatlak ondan olmuştur.1 hafta önce yeni cam geldi onu uyguladım şimdi sağ tarafta gene hava kabarcığı yaptı ve yayılmaya başladı neyse düzelteyim diye söktüm filan düzeldi ama belli bir süre sonra gene hava kabarcığı oldu.Tekrar sökeyim derken hafif bi pürüz vardı camın kenarında bu sefer oradan çatladı yani çöp oldu.Şuan trde 100 lira bence bu parayı kesinlikle hak etmiyor videolarda çakı ile cizemiyor ama bendeki ürünler çok kolay şekilde cizildi almayı düşünenler bu tecrübemi göz önünde bulundursun.Ayrıca telefonu 1 haftadır jelatinsiz camsız kullanıyorum orjinal ekran hissi ve güzelliği hiçbirşeyde yok cizikde oluşmadı oluşursada oluşsun dahada uğraşmamaya karar verdim.Telefonun güzel ekranını kullanmaktan mahrum kalıyoruz.

(Ürünü ilk uyguladığımda hava kabarcığı kalmadı zamanla hava kabarcığı olmaya başlıyor sen takamamışsın demeyin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 7 Ağustos 2014; 15:46:30 >

• Bu ürünü kullanan kimi gördüysem memnundu ve bu ekran koruyucular da arka taraf için jelatin var mı acaba yoksa sadece ön mü?
  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    Ön cam arka jelatin birde farklı renklerde home tuşu çıkıyor kutudan.
  • Nano yerine slim olanını almanızı öneririm daha kalın ama daha sağlam ben iloome aldım. 2-3 güne elimde olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet Var..spigen Cristal Serisinin Mix olanından, Yani arka aliminyum bölgenin matlıgını korumak adına filmide yumusak dokuda mat bişey yapmışlar.. Cam ekran koruyucuyla beraber oda Çıkıyor içinden.. Bende Aldım Nano Glass.tr Ama telefonum gelmedigi için henüz uygulamadım umarım sorun yaşamam.. 64 Tlye Almıştım Ben.
  • 8 aydır Spigen Glas.t kullanıyorum. Hava kabarcığını geçtim çizik bile olmadı(kılcak çizikleri saymıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jpetrucci

8 aydır Spigen Glas.t kullanıyorum. Hava kabarcığını geçtim çizik bile olmadı(kılcak çizikleri saymıyorum)

Hocam şu ürünü kullanıyorsunuz galiba.Ben 5 s için almayı düşünüyorum sorun olur mu acaba home butonu için? ve ön camı çok mu kalınlaştırıyor, home butonu çok içeride kalırsa rahatsız edebiliyor da.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/spigen-sgp-iphone-5-glas-t-slim-premium-tempered-96398255

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim macbook um da var...

Ayrıca ben de nano kullanıyorum 1,5 aydır hiç sorun yok...

1 seneden fazla önce 5 e taktığım ve cihazı bi yakınıma verdiğim glas ürününde de hiç sorun yok...

Benim şüphem biraz dokunmatiği bozuyo gibi gelmesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 5s gold için güzel bir ekran ve kasa koruyucu şeffaf çözümlerinizi bekliyorum
  • 2010 yılından beri iphone kullanıyorum ve spigen dışında ilk başlarda bir kaç farklı marka kullandım. spigen crystal, mat, optic.. hepsini kullandım. spigen'i tek geçerim. yurtdışından crystal modelinden 7-8 tane aldım stokladım evde.

optics'i öneririm ama ben alırken optics'in dual paketi yoktu. crystal'in her paketinde 2 tane ön yüz olduğu için almıştım.

nano kullamadım ama problem olacağını da düşünmüyorum açıkcası.
    5s icin nasil olur bilemiyorum. Cunku cam ister istemez biraz kalinlastiriyor. Bence youtube incelemelerine bakip karar vermek en mantiklisi. Mesela ben gecen gun jelly button' u degistirecektim ve baktim butonsuz kullanim rahatsiz edecek beni... 5s icin belki kalinlik-yukseklik daha iyi ayarlanmistir bakmak lazim videolara :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jpetrucci

5s icin nasil olur bilemiyorum. Cunku cam ister istemez biraz kalinlastiriyor. Bence youtube incelemelerine bakip karar vermek en mantiklisi. Mesela ben gecen gun jelly button' u degistirecektim ve baktim butonsuz kullanim rahatsiz edecek beni... 5s icin belki kalinlik-yukseklik daha iyi ayarlanmistir bakmak lazim videolara :)

Anladım.. Teşekkürler.
  • Şu macbook mevzusuna anlam veremedim lafmı sokmaya çalıştınız aklınızca eğer öyleyse o sizin dar görüşlülüğünüz.

• jpetrucci kullanıcısına yanıt
    Hava kabarcığı olayı benim şansım diyelim ama cizilme ve kenarlardan çatlama konusunda dayanıksız belki nano modeli olduğu içindir.

• Alıcak olan arkadaşlar heba olma olasılığını göz önünde bulundursun yukarıdaki arkadaşların yorumlarına göre nano yerine slim almak daha mantıklıymış ama ozamanda home butonu kullanmak gerekir onu takınca home tuşuna basma hisside çok kötü oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Nano yerine slim olanını almanızı öneririm daha kalın ama daha sağlam ben iloome aldım. 2-3 güne elimde olur

nereden aldığınızı sorabilir miyim ve spigen den daha mı iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

quote:

Orijinalden alıntı: karti

Nano yerine slim olanını almanızı öneririm daha kalın ama daha sağlam ben iloome aldım. 2-3 güne elimde olur

nereden aldığınızı sorabilir miyim ve spigen den daha mı iyidir?

Www.iloome.com yani yorumlar spigenden daha iyi olduğunu söylüyor. Larry nin bile favorisi bu flex cam bende ona güvendim.

• karti K kullanıcısına yanıt
    Gelince görüşlerini belirtirsen sevinirim.Birde kargo ücreti ne kadar?

• bLind kullanıcısına yanıt
    Biz 3 arkadas aldik kisi basi 4$ odedik kargoya. 1 parca da alsaniz 13$ 3 parca da alsaniz 13 $. Flex camin kendisi de 17$. Ben spigen glas.t de kullandim glas.tr de ona gore bir yorum yapacam bakalim.

• karti K kullanıcısına yanıt
    Bilmediğimden soruyorum. Bunların basit parlak filmden farkı nedir? Yani parlak filmdeki parmak izi bırakma sorununu çözmüşler mi bu ürünler de? Ya da ne gibi artıları var?

2 iphone 2 ipad ve 1 mini ye ekran filmi arıyorum. Toptan çözmem lazım bu işi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.