Şimdi Ara

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
9
Favori
49.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Normal hocam insanlar o kadar bekliyor. Bizim salon baya coştu, baya alkışladı. Ben sesimi çıkarmıyorum ama milletin coşması daha da gaza getiriyor bence (veya gülmesi).

• Bence de marvelın en iyi filmlerinden olmuş ama Endgame, infinity war falan çok üst seviyeler. Bu film onların seviyesinde kesinlikle değildi.

Belki ilk 5'e girebilir.

Edit: Sahneleri tekrar izledikçe daha çok seviyorum, net iyi spiderman filmi. Into the spider-verse'i bu kadar sevmemiştim. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 18 Aralık 2021; 22:8:21 >
  • pukiman kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    elinde mızrakla duruyor hocam geçitten spidermanlerin düşmanları geliyordu dr strange durduramıyorum derken bu gösterildi dikkatli bakarsanız vücut yapısı ve elinde mızrakla beklerken ışık şeklinde gösteriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 18 Aralık 2021; 22:32:43 >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Bence normal değil. Beni gaza getirmiyor. Zevkimin içine ediyor. Alkışlamalardan, bağırışlardan filmi kaçırıyoorum, duyamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film güzel bir şeyi amaçladı ama beceremedi. Kimsenin beğenmediği ‘Spider-man 3’ filmi bunu bana göre ağır tokatlar. Düşününce çoğu şeye keşke şöyle olsaydı keşke böyle olsaydı diyoruz. Bu kadar zaman bekledik sonuç cidden hüsran oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afonso54 -- 18 Aralık 2021; 23:49:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Afonso54 kullanıcısına yanıt

Bunu tek düşünen olmadığım için mutluyum. Büyül hayal kırıklığı oldu film.

• Korona olmasaydi 1 milyar gişe yapardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pukiman kullanıcısına yanıt
    Yani bu kadar kaliteli düşmanı bir araya getirip bu kadar kötü bir savaş sahnesi çekmek cidden ağır bir amatörlük gerektiriyor. Bu kadar potansiyelli bir film bana göre tarihte yoktu ancak bu kadar harcanabilirdi.

——SPOILER——- SPOILER

-MJ’i kurtarma sahnesi çok daha görkemli çekilmeliydi.
    -Tobey’i ve Andrew’i daha aktif savaşırken görmek isterdim.
    -Sandman ve Lizard ne alakaydı motivasyonları ne idi?
    -Doktor’un adeta Elektro’yu teklemesi bana göre saçmaydı. Ark Reaktörünü o kadar kolay Elektro’dan alabiliyor ama yeşil cin’in bir hamlesiyle kolu kopabiliyor çok çok garip..
    -Dediğim gibi final savaşı berbattı
    -Strange’in ekarte edilmesi gerekiyordu ama Spider-MAn’in uzun süre onu oraya bağlaması bana çok saçma geliyor. Strange ne pahasına olursa olsun mahallenin örümcek adamı filminde absürd duruyor abi, sonuçta kendisi mistik bir karakter çok güçlü..
    -May hala sahnesi hiç duygusal değildi. Yani ne bileyim Harry Osborn’un Spider-Man 3’de ölümü bana göre çok daha duygusaldı. Duygusal olması için adeta zorlanmış, ama yok etkilemedi.
    - Son olarak kimse Sam Raimi gibi bu karakteri işleyemiyor.

—-SPOİLER—-

Genel olarak oyunculuklar müthişti ona bir şey demiyorum. Ama dediğim gibi konu güzel, plan güzel işleyiş ve gösterim berbattı. İlk izleyen insanların yorumlarını hatırlarsınız o kadar övdüler ki çok büyük beklenti ile gittim. Belki de bu büyük beklentim maalesef beni etkiledi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Spoiler,

Film benim için büyük hayal kırıklığı oldu, son savaş sahnesi baya kötüydü ve çok kısa sürdü. Infinity War gibi daha uzun ve epik sahnelerin olmasını beklerdim. Bence filmin olumlu 3 tarafı vardı: 1) Malum isimleri görmemiz.2) Strange vs Spidey sahnesi.3) Peter'ın artık ergenlikten çıkıp daha ağırbaşlı bir kahramana dönüşmesi.
  • Valla kimse kusura bakmasından azda olsa bazı seyirci filmi hiç beklentimi karşılamadı diyor, şaşıp kalıyorum... yahu bu filmi resmen izleyici çekti, hayranlar belirledi her şeyi, ne istendiyse önümüze sunmuşlar, "tüm o eski Spider-Man filmlerini sizin gibi bizde unutmadık, yok saymadık, bakın elimizde böyle bir konu varken hepsini tüm unsurları ile tek evrende birleştirdik" dediler, sinemada izleyicinin alkışlarla çığlıklarla izleyeceği oyuncuları toplayıp duygu ve nostalji yükü ağır bir süper kahraman filmi çekmişler, süper kahraman olmanın Spider-Man olmanın ne olduğunu 20 yıllık bir serüvene yayılan şekilde anlatmışlar... Bu filmin amacı baştan sona herkesin birbirini pataklaması falan hiç olmadı zaten, öyle beklentisi olan gidip Fast and Furious falan izlesin derim ben, her zaman her şeyin daha iyisi olabilir ama bu kafayla çabuk tüketime alışır hiç bir şeyden de memnun olamayız bence

• evohan kullanıcısına yanıt

tobey ile andrew i bekliyordu fanlar oldu molina ve dafoe yi görmek istiyordu fanlar o da oldu üstüne birde filmin başında daredevilı koydular isimler olarak beklentiyi baya karşılayan bir film oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luis1907fb -- 19 Aralık 2021; 1:33:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Ben
    Spidermanların epic bir savaş vermesini beklerdim. Aklımda spidermanların epik bir savaş sahnesi yok mesela. Film bize bunu vermedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca çok kötüydü. Beklenen spider man zorla oynamış gibiydi. Beğenmedim. Zorlama replikler, mantıksız senaryo. Zaman kaybı.

• Birisi 10 diyor birisi 1 diyor ortası da yok..

En iyisi kendim gidip izliyim. Zaten şu forumda film eleştirileri bir garip, adam filme gitmeden yorum yapıyor enteresan valla.

• Arkadaşlar 2'nci credit sahneyi PM den yazabilecek bir arkadaş yok mudur ya ?

• biraz geç yazıyorum konuya , ama ilk gün akasya imaxte sabah 7.45 seansında ilk izleyenlerden biriyim ,salon o seansa rağmen full çekiyordu , film bence fazlasıyla efsane bu kadar duygu yoğunluğunu marvel filmlerinde yaşamamıştım sanırım hala sürprizi bozmak istemiyorum ama malum sahnelerde salonda herkes o saatte bile çığlık çığlığaydı, beni resmen hem çocukluğuma götüren hemde nostalji yaşatan tonla sahneler mevcuttu filmi fazlasıyla beğendim , ayrıca aksiyonu gayet dozunda ve akıcıydı, buna ilaveten imax gibi en kaliteli sinema salonunda bile parlaklık sıkıntısı vardı ama yinede kötü olduğunu düşünmüyorum görüntünün diğer normal cinemaximum 3dsine göre iyiydi , artık bu devirde sanırım bütün sinemalar bunu yapıyor

• Cuma günü iş çıkışı gidip gitmemekte kararsız kaldığım son anda dolmak üzere bir salondan 4.sırada altyazılı seansa yer bulduğum

uzun zamandır iş yoğunluğundan etkinliğe gidemediğim bu aylarda beklenti olmadan film gitmiş bulundum...

Pişman olmadım.

Salonun 15-20 yaş arası çoğunlukta olduğu gördüm ve full doluydu...

Salonda popüler kültürün sonuna kadar etkisinin hissedildiğini görerek şaşkınca etrafıma bakıyordum...

Artık benden geçti dediğim oldu içimden zamanında çok heyecan hissettiğim şimdilerde anlamsız gelen sohbetlerle heyecanlarla doluydu salon ve salondakiler...

MCU'yu baştan sona anlatanlar... hikayelere heyecanlıca anlatanlar... teorilere kafa patlatanlar...

Uzun zamandır böyle bir toplulğun içine girmemişim yaşadığım şehir nispeten küçük olsada popüler kültürün etkisinin ne kadar büyük olduğunu ve yayıldığını gösteriyordu.

Film başladı önce Matrix fragmanı girdi tabi bir gülümseme oldu bende herkesin Keanu Reeves / Neo'yu görünce akıllarından %90 John Wick geçtiğine emin olabilirim.

Onlardaki heyecan bambaşkaydı tabi...

Ardından film başladı.

Canımı sıkan bazı sahnelerde sürekli What da f..., Moth..f.... gibi kelimelerin hem ingilizce hem türkçesini sürekli duymaktı.

Popülerin kültürün bu yaş kitlesini ne kadar içine aldığı defalarca hissettirmişti.

Rahat kültür diyorum artık buna çok rahatlar...

Kapitalkültürde denebilir çok tüketilen birbirinin kopyası hareketler, tepkiler.... hep daha çok daha abartı, daha kazanç, daha çok...

Alkışlar bağırtılar çığırtılar fan servis sahneler derken film sona erdi

Hüznü sevinci coşkuyu nostaljiyi yaşatan bir filmdi...

Bu filme yılların birikimi bir sinema seyircisi olarak bakarsam yere gömebilirim...

Ancak öyle izlemedim öyle bir kategoriye de koyamam.

Eğlendim güzel zaman geçirdim...

Filmdeki oyunculuklardan çok bişey beklemediğim için sırıtmadı.

Zendaya bir nebze daha iyiydi.

Senaryo olmamış zayıf diyenler bence bağlamsal anlamda çok iyi bir senaryoydu.

Spider-Man'in

Spoiler,

bir nevi kendiini feda edişi (unuutturması) senaryoya çok güzel bağlanmış neresi zayıf anlamadım.Özellikle diğer Spider-man'lerin hayat hikayesinin yeni hikayenin gidişatına yön vermesi...

IMDb'de abartılı not alması yerini çok önemsemiyorum artık.

8 Alır kendi kategorisinde iyi filmler arasına girer.

Ama bildiğimiz esas sinemacılık kategorisiyle alakası olmayan bir filmdir.

İzleyin keyif alın geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 19 Aralık 2021; 10:7:8 >

• Tek bir önerim var. O da film o kadar akıcı ki 2d izlemesi gerçekten çok daha keyifli. 3d salonların hepsinde ciddi bir parlaklık sorunu var. Bazı arkadaşlar karanlık vs diye yazmıştı. Bende buna istinaden yazmak istedim. Geçen yıldan beri 3d filme gitmeyi bıraktım zaten. Imax'e bile bu sebepten artık gitmiyorum. Açıkcası izlediğimi anlamıyorum. Bir de gözlük takan biri olunca daha da sıkıntı oluyor .... 

Film çok keyifliydi !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 19 Aralık 2021; 10:13:19 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.