Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.547
Cevap
43
Favori
92.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzledim güzel filmdi. Komikti de yer yer, izleyin hoş olmuş.
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    haci o zaman hıc oynatmaınlar bari. 3-4 dk oynamıs oynamamış. kavga etmıs ne olacak
  • Baslangic filmi olarak cok iyidi 2 saat boyunca gulduk eğlendik. Disney ve Sony daha bi suru Spiderman filmi cekecek.

After credit de.iyi Trollediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm Avengers'ı koysalarmış

• spoilersız bir incelemesi için :

https://www.youtube.com/watch?v=ckMvMkfxG8M
  • Kaç tane after credits var?

ACİL CEVAP!

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

2.

Film şimdi bitti teşekkürler, tam zamanında dostum!

• quote:

2.

Hocam keşke 1 tane after crdits var deseydin. Resmen şakşak geçmişler yaa.

• Film ne zaman vizyondan kalkar?

• Film benim için hayal kırıklığı oldu. Spiderman'in bu kadar aşağılandığı, Iron Man'in etkisi altında kaldığı, teknolojiyle iç içe olduğu bir film... Bilemiyorum.

Bazı arkadaşlar gerçek spider-man bu diye övmüş, arkadaşlar orijinal Spiderman hiç bir zaman bu olmadı.

Spiderman özünde ezik bir karakter olabilir ancak Spiderman'i Spiderman yapan malum Uncle Ben olayıdır. En çaresiz anında
    Tony Stark'ın sözlerini hatırlamak nedir?
    Süit'in deki saçmalıklar nedir? Spiderman'in süiti daha sonradan Upgrade edilmiş olabilir ancak 15 yaşındaki Spidermane bu süiti vermek?

Filmdeki bu multikültürelizm aşkı nedir? Adamlar MJ'i
    bile siyahi yapmaya kalkmış. Umarım MJ bu değildir. Ama görünen o ki MJ bu arkadaş olacak.
    Bunlar sanırım VAY CANINA SENARYOYA BAK dememizi falan bekliyorlar. Her ırktan birisini koymak için uğraşacakları kadar keşke şu çocuk filmine daha fazla kafa yorsalarmış.

Spiderman en sevdiğim süper kahramandır. Ama ne yazık ki şu filmden sonra karakterden bile soğumuş durumdayım. Keşke Sony şu filmi çocuk filmleri çeken Marvel'a bırakmasaydı.

• Filmi pek beğenmedim. TASM 2 bile daha iyiydi bence. Gwen'in ölümünü gördük en azından. Böyle olacağı belli olmasına rağmen Peter'ın Tony'e "biat" etmesi sinirimi bozuyor. Ultimate Spiderman'i de hiç sevmem zaten. Neyse umarım film gişede tatmin eder de Sony anlaşmayı bozmak gibi bir hata yapmaz. Stüdyo yeni bir Avengers toplar mı bilmiyorum ama tek temennin 10 sene sonra Avengers lideri yetişkin bir Spider-Man görmek. Yapımcılar lise hayatına odaklanacaklarını söylemişlerdi ve Peter henüz 2. sınıfta. Trilogy çekerlerse liseden mezun olduğunu göremeyiz muhtemelen. Bu durum Spider-Man'in benim için en önemli özelliği olan "bizden biri imajını" ve empati kurmamı engelliyor. Boşuna seçmemişlerdir Tom Holland'ı, muhtemelen Iron-Man'den sonra yeni starı/lideri olur MCU'nun diye umuyorum. Keşke şu cast 3-4 yıl önce yapılsaydı da Spider-Man ile birlikte büyüyebilseydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 22 Temmuz 2017; 2:45:37 >

• Bence en kötüsü. Habire aksiyon bayıyor şu hiç inandırıcı olmayıp herşeyi yapan aşırı fazla ileri teknoloji bayıyor aynı türden sıradan çocuk esprileri çok fazla bayıyor. Yaş kitlesini iyice düşürmüşler örümcek adam ergen örümcek velete dönüşmüş. Konu hiç yok başından sonuna birinin peşinde. Habire durmadan aksiyon ne bi dram var ne bişey. Yenilmezler olmadan daha iyiydi.
  • Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt
    Esas teknoloji olayı batırmış okadar aşırı ileri olunca saçma olmuş. Ayrıca ellerinde herşeyi yapan her türden teknoloji dolu elektronik var ama düşmana gelince birden taş çağına dönmüş gibi yumruk sallıyorlar... Filmdeki abartılı teknolojiye göre bir düğmeyle uzaya fırlatan bir şey yapsın olsun bitsin.
  • Ben beğendim gayet iyi olmuş. Marvel zaten Spider Man ı tıpkı Harry Potter filmlerinde ki gibi Peter Parker ın da büyüyüp kişisel gelişimini gösterebilmek için bu yaşta seçti. İleride daha ciddi konusu olan Spider Man yapımları göreceğiz 8/10

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Şu detayı atlamayan izleyiciler iyi ki var be

• quote:

Domestic: $251,711,581
    + Foreign: $320,000,000
    = Worldwide: $571,711,581

Disney ne düşünüyor bilmiyorum ama bence bu rakamlar büyük hayalkırıklığı. İşin komik tarafı Sony'nin yaptığı son Spider-Man filmini geçemeyecek gibi
    Umarım Disney bundan ders alır da 2. film çok daha iyi olur. Tamam istediğimiz Örümcek Adam portresi buydu ama hani aksiyon? MARVEL'ın son filmlerinde aksiyon zayıf kalmaya başladı.
    Doctor Strange'de de yetersizdi, GotG 2 zaten leş, bir de bu filmde yetersiz olunca haliyle beklentilerin çok altında kaldı. "Aileler çocuklarıyla izlesin" kafasından çıkmazlarsa daha çoook hayalkırıklığına uğrarlar.

Her zaman yorumlarınızın birçoğuna katılırım yalnız şu GotG 2'ye giydirmenizi hala çözemedim. Taş gibi film hocam yapmayın, etmeyin, eylemeyin.

• 2012'deki amazıng bundan çok daha iyi bence
  • Hala alışamadım şu çocuğun spider-man olmasına.Zaten sırf tepkimi belirtmek için gitmedim filmine de o kadar iyi yorumlara rağmen.Gişede de istediğini pek alamamış gördüğümüz kadarıyla.Neyse belki infinity warda ısınırım şu spider-man'e de pek sanmıyorum ama.Zaten görüşlerimi daha öncede yazmıştım tekrar belirtmeye gerek yok.Bundan sonra marvelin yapacağı en iyi iş güzel bir mj bulup(çizgi romandakine benzesin lütfen farklılık yaratmak için cıvıtmasınlar) spider-man'i de biraz büyütüp(Spider-man çizgi romanlarda çocuk!!! yorumları gelmeden şöyle açıklayım yaş olarak değilde karakter olarak)ve esaslı bir kötüyle film çekmek olur sanırsam.Ha birde çok teknolojik olduğuyla ilgili yorumlar var ondan da vaz geçseler iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 24 Temmuz 2017; 13:13:29 >

• Simdi ciktim flimden.orjin flimi olarak fena degildi.spark ile dialoglari hostu

May hala avengersteki may degil yanlismi hatirliyorum

Sparkin hatunda degismis.spider ve villianlarindan pek hazetmem.ama evrene merakimdan dusuk beklentiyle gittim

Bu sene o sene dedim.transformers hayal kirikligi maymunlar cehemnemi hayal kirikligi logan okey nolannin flimi hayal kirikligi karayip korsanlari vasat.thor ve justice leuge son kale.ha bide wonder woman vasat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Simdi ciktim flimden.orjin flimi olarak fena degildi.spark ile dialoglari hostu

May hala avengersteki may degil yanlismi hatirliyorum

Sparkin hatunda degismis.spider ve villianlarindan pek hazetmem.ama evrene merakimdan dusuk beklentiyle gittim

Bu sene o sene dedim.transformers hayal kirikligi maymunlar cehemnemi hayal kirikligi logan okey nolannin flimi hayal kirikligi karayip korsanlari vasat.thor ve justice leuge son kale.ha bide wonder woman vasat.

Dostum bir makyajla tanıyamamışsın kadınları. Aunt May de Pepper da önceki filmlerdeki oyuncular tarafîndan canlandırılıyor.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.