Şimdi Ara

Spider-Man 3 (ÇIKTI) (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
0
Favori
157.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikleri süper eğer oynanışı da böyleyse bu oyunu oynama da yanında yat.
    Spider-Man 2'ye vasat demişsiniz ben onu da beğenmiştim aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Grafikleri süper eğer oynanışı da böyleyse bu oyunu oynama da yanında yat.
    Spider-Man 2'ye vasat demişsiniz ben onu da beğenmiştim aslında.

buna bayılırsın sen.
  • 14.19 fsp mi?14-19 arasında fsp mi?
  • çünkü 1 gb ramda kasmalar olabilir..... yanlış anlama yeni kart alınca ancak alırsın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 4 Şubat 2008; 10:44:19 >
  • ilgilendiğin için teşekkürler arkadaşımartık 1 gb ram da almak zorundayız
  • ok eğer spiderman dışında crysis gibi oyunlar için sana ,,,,
    ZOTAC 8800+AMP;512 mb 200$ güzel ve ucuz..

GIGABYTE 8800 gt;(512x2) 800$ pahalı ama müthiş
  • zotac 8800 200$ ise müthiş...bi araştırim çok sağol mamacık
  • OYUNGEZER'in bu sayısında ekran kartları ile ilgili bölüm oraya da bak istersen
  • OKmamacık senin sistem ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenobi Obi Wan -- 4 Şubat 2008; 23:43:56 >
  • benim ki 2 gb ram Geforce 8600 gt+ sonic (yerine ZOTAC 8800 alıcam) 4 çekirdekli aşlemci (AMD)
    şimdilik
    CRYSİS demo
    PES 2008 demo
    NFS PRO Street demo
    COD 4 demo
    Spiderman 3
    Shrek var. full oyunlarımın bazıları kayboldu şimdilik demolarla idare ediyorum...
  • sistemin süperbenimde böyle sistemim olsa keşkeneyse yapıcaz bişeyler artık tekrar ilgilendiğin için sağol
  • istensen sana pmden msn mi verim yazışırız
  • vallaha olur arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenobi Obi Wan -- 5 Şubat 2008; 19:09:56 >
  • tamamdır
  • yolladım
  • ya oyun güzelmiş gerçekten yeni indirdim grafikler de baya hoş ama max. 30 fps veriyo orası ilginç geldi bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

ya oyun güzelmiş gerçekten yeni indirdim grafikler de baya hoş ama max. 30 fps veriyo orası ilginç geldi bana.

Valla benim şimdiye kadar oynadığım en iyi Spiderman oyunu budur Bence harika oyun, çıktığı günden beri oynuyorum sıkılmadan ve hdd den hiç silmedim Sisteminiz iyiyse ve Spidey seviyorsanız mutlaka kurun ve oynayın derim çok güzel. Oyunun maksimum 30 fps vermesinin nedeni ise yapımcıların oyuna 30 fps sınırı koymalarıdır. Yani sisteminiz ne kadar güçlü olursa olsun bu oyundan maksimum 30 fps alacaksınız.

• arkadaşlar sistem topladımda bi bakar mısınız p4 3.2 ghz 1.5 gb ram hd2600xt ekran kartı spıderman 3 ü nasıl ayarlarda kaç fps alırım?lütfen yardım edin.bu oyunu oynamak çok istiyorumda
  • arkadaşlar bi yardım edin n'olursunuz????
  • sistem panelime bakın o pcde süper oynanıyo grafikler güzel oynanış da iyi daha ne olsun.
    @assassin creed hocam ekran kartını deiştir ya hatta işlemciyi de deiştir imkanın varsa core2 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 11 Şubat 2008; 23:28:02 >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.