Şimdi Ara

Spider-Man 3 (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
0
Favori
157.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun filmi ile çıkması çok iyi fakat öss nin oluşu berbat
  • ewt en iyisi o oldu.. Bizde öss yok biz rahatız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

ewt en iyisi o oldu.. Bizde öss yok biz rahatız..

sizede gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

quote:

sizede gelecek

ewet, malesef gelecek...

kaming suğn...

• quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

quote:

quote:

sizede gelecek

ewet, malesef gelecek...

kaming suğn...

abi bizde böyle geçtik dalgamızı fakat ......

• buda inşallah spiderman 2 gibi kolay olmaz bitire bitere canım sıkıldı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: seytan41

buda inşallah spiderman 2 gibi kolay olmaz bitire bitere canım sıkıldı ya

venom var bunda
  • Evet ya şak şuk pat küt...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

quote:

venom var bunda

goblin kardeş te var fakat videoya koymamışlar o başka

• Valla hani o ilk pc ye çıkan ps1 zamanında bir spider-man oyunu vardı.Binaların altı falan hep sarıydı böyle aşağı düşünce öluyordunuz falanO oyun birde ondan sonraki ps de oynadığım spider-man 2 çok iyiydi.Oynayanlar bilirler.Venom falan vardı hep onda,blackcat,daredevil falan.O ilk 2 oyun ve Spider-man The movies'ten sonra pc platformunda acaip saçmalamaya başladı.Son oyun ve ultimate spider-man berbattı kanımca.Ps2'deki spider man 2'yi kesinlikle herkes oynmalı bence,koskoca newyork şehri ve spiderman artık eskisi gibi havaya ağ atmıyordu o oyunda binalara atıyorduBunun grafikleri iyi duruyor ama oynanabilirliği görücez.Grafikten çok activision'un oyunlarında ben oynanabilirliğe bakıyorum, Yapımcı şirketin hiç oyununu oynamadım ama activision'un bünyesinde olabilir oda.bazen çok şahane yapıyorlar,ama bazı oyunlarıda varki insanı deli ediyor resmen klavyeye kafa geçiyor insan oynanbilirlik yüzündenBu oyundan ümitliyim inşallah güzel olur,çoktan beri örümcek biladerin oyununu oynamamıştık...Bekleyip görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 19 Şubat 2007; 16:58:53 >

• quote:

quote:

venom var bunda

ewt spider man 2 çok kolaydı şak şak geçiyoduk ve çok saçma konusu vardı işallah bundaz ara videolar savaş videolar aksiyon filan güzrl olur..

• quote:

quote:

quote:

venom var bunda

ewt spider man 2 çok kolaydı şak şak geçiyoduk ve çok saçma konusu vardı işallah bundaz ara videolar savaş videolar aksiyon filan güzrl olur..

yine spiderman 2 iyiydi hala oynadığım spiderman 1 var o spiderman 2 dende kötü sadece 1 kere ağ atıp ilerliyoruzen azından spiderman 2 de spiderman otomatik olarak ağ atıyo ve istediği kadar atıyor

• Game trailer yayınlandı
    http://www.ggmania.com/?smsid=23244
    görüntüler ve oynanış gerçekten çok güzel
  • bu oyunda ata demireri görebiliriz oyunun başında örme adlı şarkısını seslendirecek
  • Harbi guzel video yaaa ,gerçi oyun super olacağa benziyor amaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn12

Harbi guzel video yaaa ,gerçi oyun super olacağa benziyor amaa

aynen
  • Video güzelmiş Ama ben hala grafiklerin çok da iyi olmadığını düşünüyorum.. Çıkınca kesin alacaz o belli de inşallah beklediğim gibi bir oyun olur. Genel de sırf filmi çıkıyor diye arkasından hemen oyununun yapılması biraz ticari amaçlı diye düşünüyorum. 'Film çıktı millet şimdi tatmin olmak için daha fazla birşey arayacak ne yapsak hah oyununu yapalım aynı anda çıksın' düşüncesiyle çıkmış ve başarısız olmuş epey oyun var inşallah spiderman 3 bunlardan biri olmaz Ben hala pc deki en iyi spidey oyunun Spiderman Ultimate olduğunu düşünüyorum. Venomu bile kontrol edebiliyoruz daha ne olsun

• ewt şimdilik pcde en iyi oyun spider man ultimate ama bu spider man 3 çıkınca işler değişecek..
  • quote:

ewt şimdilik pcde en iyi oyun spider man ultimate ama bu spider man 3 çıkınca işler değişecek..

ultimate spider-man spder-man oyunlarının bence en berbatı sadece tek en iyi yanı ağ atma mekanizması ve yerde de durabilmemiz
  • quote:

quote:

ewt şimdilik pcde en iyi oyun spider man ultimate ama bu spider man 3 çıkınca işler değişecek..

ultimate spider-man spder-man oyunlarının bence en berbatı sadece tek en iyi yanı ağ atma mekanizması ve yerde de durabilmemiz

Peki sana göre en iyisi hangisi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.