Şimdi Ara

Spider-Man 3 (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.978
Cevap
0
Favori
157.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesin ultimate i geçecek bu oyun çüünkü senaryo süper bi şey özellikle siyah spiderman yani(smbiyot spiderman) olmamız baya güzel.Ve kesin venom olacak oyunda boşu boşuna smbiyot gelmedi bize oyunda venom olmasa bile bundan sonraki oyununda olur çünkü bizden smbiyot gidince eddie brook la birleşecek
  • Hoo baa göruntuler süper yaa bu oyun oynanırr ne diyimm
  • spider man i çok severim.çizgi film olsun-film olsun.ama oyunları berbat ötesi bu activison marvel oyunlarını yapıo hep.fantastik dörtlü fln da iğrenç...
    ama bu cidden süper olcak.grafiklerde süper.sistem gereksinimlerini beklioruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

kesin ultimate i geçecek bu oyun çüünkü senaryo süper bi şey özellikle siyah spiderman yani(smbiyot spiderman) olmamız baya güzel.Ve kesin venom olacak oyunda boşu boşuna smbiyot gelmedi bize oyunda venom olmasa bile bundan sonraki oyununda olur çünkü bizden smbiyot gidince eddie brook la birleşecek

sende benim gibi çizgi filmini defalarca izlemişsin.belli...

üstteki yeni rakı da şahane olmuş.

• Güzel grafik görüşü baya baya değişik heralde Şu grafiklere baksana iticiiii ıyk
  • önce itici olan nedir onu sorgulamak lazım
  • Muhalefet olmaya neden kastırıyorsunki size göre güzel bana göre iğrenç ve itici
  • Spiderman ı sevmeyen arkadaşlar sevmediğiniz bir oyunun topic inde niye dolaşıyosunuz o zaman.

Hem daha vakit var yeni ss leri ve videoları gördüğünüzde böyle demiyeceksiniz.
  • grafikleri güsele benzio
  • cd si çıktıysa hemen gidip alim
  • dostum daha çıkmasına 3 ay var
  • Valla iki tane ekran görüntüsüne bakıp grafikler kötü oyun iyi değil demek çok doğru değil. Kendim için de geçerli bu söylediğim tabi Ben şahsen bu sayfada ki ekran görüntülerinden tatmin olmadım ama bu görüntülere bakarak oyun hakkında eleştiri yapmak çok doğru değil Daha fazla ekran görüntüsü yayınlansın ve videolar çıksın o zaman net bir yorum yaparız.
  • bekliyoruz
  • Oyunu merakla bekliyorum ilk 2 oyununu beğenmemiştim inşallah bu güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ke®

Oyunu merakla bekliyorum ilk 2 oyununu beğenmemiştim inşallah bu güzel olur

merak etme ultimate spiderman i sevdiysen bu oyunu kat kat seveceksin yine aynı harita üzerinden oynalınacak yani işte time square,empire state filan var oyundu yine
  • yokk oyun konusuda guzel olsunn grafıklerdee o zmn tadı cıkarrr spderman 2 ne ıdı oylew felakett bır gunumu bıle almamıstı oynamakk
    İnşallah sımdıkı surukleyıcı guzle bırsey olurr .
    Bİrdee su var ben de spıdermanı gerek fılmlerı -cizgi fimleri tum oyunları olsun hep oynamısımdırr ızlemısımdırr o bakımdan tum hıkayeyı bılıncı bazı seylerıı bekler oluyoruzz yalan mııı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

peki konsol ve pc versyonunun aynı olacağına dair kanıt nedir???

aynı olur zanımca..

sen fazla zannetme bence çünkü spider man 2 nin oyunu pc de rezalet konsolda muhteşemdi...oynayanlar bilir...pc deki versyonla ps2 wersyonunun alakası yoktu...

hikaye, oynanış, grafik vs vs...hiç bişey birbirinin aynı değildi...

ps2 de manhattan da serbestce gezebilirken, pc dekinde binaların tepesine bile çıkamıyoduk.....

ama umarım yanılıyorumdur...umarım aynı olur...

• quote:

quote:

quote:

aynı olur zanımca..

sen fazla zannetme bence çünkü spider man 2 nin oyunu pc de rezalet konsolda muhteşemdi...oynayanlar bilir...pc deki versyonla ps2 wersyonunun alakası yoktu...

ps2 de manhattan da serbestce gezebilirken, pc dekinde binaların tepesine bile çıkamıyoduk.....

Blemiyoruz artık işallah aynı olur..

• quote:

quote:

quote:

aynı olur zanımca..

evet dedıgın gıbı berbattııı o nereyı gosterırse oraya ağ atabılıyorduk sadece işe bakkk Koca spidi dustugu durmaa bakkk

• Tek kelime ile süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 18 Şubat 2007; 23:02:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.