Arkadaşlar, Spellforce 2 ve ek paketi Dragon Storm 20 TL'ye satışa sunulmuş D&R'da, orjinal olarak. İlgilenenler bir baksın derim. Ayrıca Spellforce 1 ve iki ek paketini içeren bir paket daha var o da 20 TL. Spellforce serisi RPG ve strateji öğelerini mükemmel bir şekilde birleştirerek oldukça övgü toplamıştır oyun dergilerinden. Özellikle ikinci oyunun grafikleri çok güzel ve benim 4 senelik ekran kartım 6600GT'de bile güzel çalışıyor. Tavsiyemdir.
Spellforce 2 ekran görüntüsü
Bir tane daha
degisik bi oyun ilk defa gordum
Oyunda bir ana karakterimiz ve onun alt heroları bulunmakta. Bu karakterler level atlamakta. Aynı bir RPG'de olduğu gibi oyun dünyasında bulduğumuz eşyaları karakterimize giydirebiliyor, ister savaşçı ister büyücü istediğimiz karakteri yaratıyoruz. Bir yandan da üst kurup ordu üretiyoruz. Bir deneyin derim, ilginç bir oyun.
Haber için teşekkürler...
Benim bilgisayarda 1.si kurulu, arada oynuyorum. Birincisini bitirince 2.sine geçeceğim. Adı duyulmamasına rağmen güzel bir oyun. Düşük sistemlerde oynayabilirsiniz, bu türe meraklı arkadaşlar bir denesin.
Para bulursam gideceğim ilk yer D&R Sağol bu bilgi için .
Konuyu yıllar sonra hortlatmak zorundayım çünkü Steam'de çok güzel bir indirim var. Spellforce ve Spellforce 2'nin yanısıra bütün DLC'leri ile 17tl. Bence oyunu sevenlerin kaçırmaması gereken bir paket. Konuyu hortlatma sebebim, bu oyuna yapılmış bir Türkçe yama var mıdır? Hazır üçüncü oyun da çıkmışken, ilk iki oyunu en baştan, hikayeyi takip ede ede oynamak istiyorum. Bilgisi olan varsa beni bi uyandırsın.
Rsith
kullanıcısına yanıt
Türkçe yama yok. çok araştırdım spellforce için çalışan bir unpacker programı bulamadım bulsam Google translate in yardımıylada olsa çevirip oynayacaktım. varsa unpacker programı bildiğiniz söyleyin ben çevirmek için gönüllüyüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme