Şimdi Ara

Alınık PS3 Oyunları / Heavenly Sword, Brütal Legend öncelikli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Aradığım oyunların listesini aşağıda vereceğim. Oyun arşivlemeyi çok severim. Bu nedenle genelde eski denilebilecek oyunları arıyorum. Ayrıca oyunların kutusunda ve kutu içeriğinde bir hasar olması da pek hoşuma gitmez. E tabii çizik mizik de olmayan, temiz kullanılmış oyunlar arıyorum doğal olarak. :)

Ödeme olarak havale değil de sanalpazar üzerinden alımlar bana daha çok uyuyor ancak yine de sadece havale kabul edenlerin de tekliflerini duymak isterim.

Aradığım oyunlara gelirsek;

- Heavenly Sword
    - Brutal Legend
    - Resistance 3
    - Dante's Inferno

Şimdilik aradığım oyunlar bunlar arkadaşlar. Ben bu forumu uzun zamandır takip ediyorum, daha önceki satış yapan arkadaşların konularında bu oyunların yaklaşık kaça gittiğini de biliyorum. Buna göre uygun ve piyasa değerindeki fiyatlarla kapımı çalarsanız memnun olurum efendim. :)

Ayrıca İstanbul Bahçelievler'de ikamet ediyorum. Bu bölgede elden teslim alabilirim, onun dışında alıcı ödemeli kargo da kabulümdür. Onun dışında dediğim gibi, sanalpazar gibi siteler üzerinden yaparsak alışverişi daha iyi olur benim için. Çok konuştum farkındayım, tekrar teşekkür ederim şimdiden.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasvagor -- 30 Temmuz 2012; 21:42:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık gamecube oyunu war.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.