Battfield 3 sıkınca arkadaşlarımla Multi oynamak için bu 2 oyundan birini almaya karar verdik fakat hangisinin multisi iyi hiç bir fikrim yok 2 oyunda gayet güzel geliyor fakat karar veremedim
Ben senin yerinde olsaydım şimdi hemen Spec Ops The Line alırdım.Gr : Fs'nin pc sürümünde çok hata var.Hem SO:TL Amazon'da 25 dolara satılıyor.Hemen para bulmam laızm benim
Spec ops
future soldier pc sürümü hatalı ve bu hataları çözebilmiş değiller spec ops iyi seçim olur
Ghost Recon'un serverları bakımda sanırım.O yüzden bu aralar oynayamazsınız
Ghost Recon Future Soldier'ı öneririm. Tam bir askeri oyun bence efektleride fena sayılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: I Live My Own
Ghost Recon Future Soldier'ı öneririm. Tam bir askeri oyun bence efektleride fena sayılmaz
Evet tam askeri oyun.Alırsın silahı müslümanları vurursun. Bana kalırsa 2 oyunuda alma.Multiplayer yönünden iki oyunda zayıf.Sana tavsiyem Cod , arma , crysis.Hangisi daha çok oynanıyorsa al onu oyna.
Evet tam askeri oyun.Alırsın silahı müslümanları vurursun. Bana kalırsa 2 oyunuda alma.Multiplayer yönünden iki oyunda zayıf.Sana tavsiyem Cod , arma , crysis.Hangisi daha çok oynanıyorsa al onu oyna.
Arkadaş spec ops the line ile ghost reconu karşılaştırmış. COD arma crysisi biliyodur oynamıştır. Hem spec ops the line da türkçe sesler var. Orda bizi direk terörist olarak gösteriyorlar. Allah no falan diyolar. Ghost reconda bildiğim kadarıyla teröristlerle savaşıyoruz Savaşlar Nijerya, Pakistan, Rusya ve Norveç'te geçmektedir.
Future Soldier, "Predator" adı verilen 4 kişilik Hayalet Tim ile başlar. Joe Ramirez tarafından yönetilir, silah kaçakçılığı yapmak için Nikaragua'da konuşlandırılmıştır. Konvoy araçları denetim esnasında uzaktan bomba patlatılır ve takım ölür. Bunun sebebini araştırmak için "Hunter" adı verilen başka bir Hayalet Tim görevlendirilir. Kaptan Cedric Ferguson, Kıdemli Başçavuş John Kozak, Uzman Başçavuş Robert "Pepper" Bonifacio ve Çavuş Jimmy "30K" Ellison bu takımı oluşturmaktadır. Major Scott Mitchell'in gözetiminde görev yapacaklardır.
quote:
Orijinalden alıntı: QuickSniper06
quote:
Orijinalden alıntı: LawLess437
quote:
Orijinalden alıntı: I Live My Own
Arkadaş spec ops the line ile ghost reconu karşılaştırmış. COD arma crysisi biliyodur oynamıştır. Hem spec ops the line da türkçe sesler var. Orda bizi direk terörist olarak gösteriyorlar. Allah no falan diyolar. Ghost reconda bildiğim kadarıyla teröristlerle savaşıyoruz Savaşlar Nijerya, Pakistan, Rusya ve Norveç'te geçmektedir.
Future Soldier, "Predator" adı verilen 4 kişilik Hayalet Tim ile başlar. Joe Ramirez tarafından yönetilir, silah kaçakçılığı yapmak için Nikaragua'da konuşlandırılmıştır. Konvoy araçları denetim esnasında uzaktan bomba patlatılır ve takım ölür. Bunun sebebini araştırmak için "Hunter" adı verilen başka bir Hayalet Tim görevlendirilir. Kaptan Cedric Ferguson, Kıdemli Başçavuş John Kozak, Uzman Başçavuş Robert "Pepper" Bonifacio ve Çavuş Jimmy "30K" Ellison bu takımı oluşturmaktadır. Major Scott Mitchell'in gözetiminde görev yapacaklardır.
Haklısın.Bir anda soğudum oyundan.Tam alıyordum Amazon'dan
quote:
Orijinalden alıntı: LawLess437
Müslümanları vurmuyolar ki oyunda teroristleri vuruyolardır
spec ops un multisini 1 saat oynadım anca dayandım çok sıkıcı şimdide grfs e bakacağım o nasıl bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Mojotr
spec ops un multisini 1 saat oynadım anca dayandım çok sıkıcı şimdide grfs e bakacağım o nasıl bakalım.
Neyini beğenmedin oyunun ? Grfs de çok problem var diyorlar ondan soğudum oyundan
quote:
Orijinalden alıntı: RoachTr19o5
quote:
Neyini beğenmedin oyunun ? Grfs de çok problem var diyorlar ondan soğudum oyundan
Oyunun sp bölümü idare eder ama mp bölümünde görebileceğin hiçbir farklı dinamik yok grfs multisi tahminimce çok daaha iyidir gronline bu kadar bile iyiyken.
GR FS acayip bir oyun Spec Ops'u daha alamadım ne yazık ki ama alabilirsem onu da alırım.
Bu da oyundan çektiğim bir kare
quote:
quote:
quote:
Oyunun sp bölümü idare eder ama mp bölümünde görebileceğin hiçbir farklı dinamik yok grfs multisi tahminimce çok daaha iyidir gronline bu kadar bile iyiyken.
PC de oynuyacaksan ghost reconun multisinde çok sorun var.
quote:
Orijinalden alıntı: QuickSniper06
quote:
quote:
quote:
PC de oynuyacaksan ghost reconun multisinde çok sorun var.
pc de oynacağım ama tatilde olduğumdan elimde laptop var masaüstüne kuracağım,ozamana kadar oyuna yığınla pacth çıkar düzelir oyun ben ümitliyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme