Şimdi Ara

SPD den C.Başkanına :Kendi ülkende insanlara vermeyi reddettiğin özgürlükleri burada talep ediyorsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SPD Genel Başkanı Martin Schulz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek "Bir zamanlar gittiğin demokrasi yoluna geri dön. Kendi ülkende insanlara vermeyi reddettiğin özgürlükleri burada talep ediyorsun" dedi.

"Tutuklu gazetecileri serbest bırakın"

Deutsche Welle'nin haberine göre, tutuklu gazetecilerin serbest bırakılması çağrısında bulunan Schulz, "Tutuklu gazetecileri serbest bırakın, mümkünse hemen" dedi. "Türkiye'de binlerce muhalife müdahale edilmesi, çok sayıda gazetecinin cezaevine konulması skandal" diyen Schulz, Erdoğan'a seslenerek, „Bir zamanlar gittiğin demokrasi yoluna geri dön" dedi. Schulz Erdoğan'ı eleştirerek, "Erdoğan kendi ülkesindeki insanlara vermeyi reddettiği özgürlükleri burada talep ediyor" dedi.

Haber Kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 26 Haziran 2017; 4:21:3 >

• seçmen profili belli oy kaybetmeyeceği için avrupada özgürlük bilmem ne diye sallayabiliyor. oy atanlarda 1300 tlye hav hav diyor normaldir. özgürlükleri 1300 tl olan insanlar düşünemiyor yapacak birşey yok.
  • Türkiye'den kaçtıktan sonra John Dündar'a kahraman deyip ödül veren Shulz , takmayın bu elemanı ve söylediklerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 26 Haziran 2017; 5:29:54 >
  • Anadoludaki muhafazakar (güya) kesimin tamamı inanıyor..

Birde Konu Almanya - Spd felan olunca açıklama gereği duyuyorum. Hocam her şeyi geçiyorum avrupadaki gurbetçilerin yarısından fazlası da aynen bahsettiğiniz gibi.
    Ben Almanyadayım. gurbetçilerin ağızlarından düşmeyen tek laf şu. Avrupa Erdoğanı istemiyor, Avrupa istemiyorsa bu adam iyidir(yersen). Ama madem avrupayı beğenmiyorsun Türkiye çok güzel ve istediğin şekilde yönetiliyor diyorsun neden geri dönmüyorsun dediğimiz zaman yağ gibi su üstüne çıkıyorlar hemen. Ama burada düzen kurdum, zoraki katlanıyorum zaten bilmem ne bilmem ne.
    En son Türkiye çok güzel yönetiliyor, çok iyi diyen bir tanıdık Türkiyeye yerleşti 2 sene sonra ağlaya ağlaya ben Türkiyede yapamam diye geri döndü

• Batının bu konuda laf söylemeye hakkı yok. Gazeteci dedikleri, fetocular ve pkklılar. Kaldı ki almanya da pkkli sayısı bir hayli fazla. Böyle bir terör örgütüyle kendileri uğraşsaydi daha da beterlerini yaparlardı. O yüzden iplememek lazım bunları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam hakli.

Oradaki akplileri bu kisiyi kinamaya davet ediyorum. Birakin oralari, gelin cennet gibi turkiyeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa ve Siyonistlerin oyununu bozmak için bütün gurbetçileri ülkemize geri dönmeye davet ediyorum . Büyük oyunu bozalım !!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.