Şimdi Ara

SPB Mobile Shell hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SPB mobile shell 3.7.2 yasal sürümünü OVI STORE üzerinden yükledim fakat sonradan farkettim ki etkinleştirme otomatik yapıldı yani herhangi bir aktivasyon numarası gelmedi ve görünmüyor da. şimdi ben telefona format atacak olsam program silinecek, lisansım iptal olacak ve yeniden satın almam gerekecek. X-plore üzerinden program klasörünü kurcaladım, bir .reg dosyası buldum epeyce veri var içinde ama herhangi bir lisans anahtarına ulaşamadım. sonuçta aktivasyon olduğu için telefonun bir yerlerinde bu anahtar duruyor olmalı diye düşünüyorum, bunu nasıl bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

SPB mobile shell 3.7.2 yasal sürümünü OVI STORE üzerinden yükledim fakat sonradan farkettim ki etkinleştirme otomatik yapıldı yani herhangi bir aktivasyon numarası gelmedi ve görünmüyor da. şimdi ben telefona format atacak olsam program silinecek, lisansım iptal olacak ve yeniden satın almam gerekecek. X-plore üzerinden program klasörünü kurcaladım, bir .reg dosyası buldum epeyce veri var içinde ama herhangi bir lisans anahtarına ulaşamadım. sonuçta aktivasyon olduğu için telefonun bir yerlerinde bu anahtar duruyor olmalı diye düşünüyorum, bunu nasıl bulabilirim?

Satın aldığınız ürünler nokia hesabınıza geçiyor telefonla bir ilgisi yok.Format atıp tekrar oviye girdiğinizde kul.adı ve şifrenizle giriş yaparsanız 'Bendekiler' sekmesinde satın aldığınız ürünü göreceksiniz...

SBP ayarlarınıza gelince.Kendinize has bir takım kısayol veya widgetlar yaptıysanız ve tekrar uğraşmak istemiyorsanız SBP ayarlarından 'Yedekle' yi seçin ve E üzerine yedekleme yapıp oluşan dosyayı format sonrasına kadar saklayın.Formattan sonra 'Geri Yükle' bölümünden o dosyayı seçerek eski ayarlarınızı geri yükleyebilirsiniz.

SBP yanlızca iyi bir arayüz olmakla kalmıyor modifiye yapmaya da imkan sağlıyor.Bunu gören modifiyecilerde bir takım yeni skinler yapmış.Google dan aratarak bulabilirsiniz haberiniz olsun.

Benim sevdiğim ve paylaştığım birtanesine ise

http://forum.donanimhaber.com/m_18435733/mpage_685/key_/tm.htm buradan görebilirsiniz.

Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

o zaman süper madem tekrar almaya gerek yokmuş. yedekleme önerisi için de teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

o zaman süper madem tekrar almaya gerek yokmuş. yedekleme önerisi için de teşekkürler

Alıntıları Göster
    Her formatta tekrar uygulama mı alınır yahu.Nokia ihya olur ozaman

Rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 19 Aralık 2011; 20:07:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobile Uygulama Testleri hk
    5 ay önce açıldı
    Google home mini hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.