Şimdi Ara

Spartacus (2010 - 2013) (416. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.595
Cevap
61
Favori
678.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Spartascus rolune cuk oturacak tek kişi, Sam Worthington du Ama neyse olan olmuş, bu saatten sonra sızlanmak bir şeyi değiştirmez.

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Verildimi bilmiyorum ama bizim glaber zamanında elfmiş.

Haldir LOTR'de en sevdiğim saygı duyduğum karakterlerdendi.Ulan Haldir'den de soğuttunuz şu şerefsiz Glaber yüzünden.

Orijinalden alıntı: Dante*

Dakika 1:20 den itibaren çalan ritim iyi gaz verir adama..

hayatımda dinledigim en kötü ritimdi

Orijinalden alıntı: !3!ack

Bence Spartascus rolune cuk oturacak tek kişi, Sam Worthington du Ama neyse olan olmuş, bu saatten sonra sızlanmak bir şeyi değiştirmez.

yüzde 1500 katılıyorum.bu adam oynasaydı offf of tam spartacus olurdu.rahmetli andy'den sonra bu eleman elinden geleni yapmış ama biraz yavan kaldı.sam worthington eski spartacusü aratmazdı üstüne rahmet okuturdu.tabi worthingtonu oynatmak kolay değil adam zaten star konumunda filmlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan911 -- 17 Nisan 2012; 21:27:41 >
  • O adamların haftalık ücretini zor karşılarlardı. Gereksiz isteklere gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

O adamların haftalık ücretini zor karşılarlardı. Gereksiz isteklere gerek yok.

Tamam bölüm başı oyuncuya en az 1m $ giderdi ama altından kalkarlardı, Bir örnek vereyim, two and a half men diye bir dizi var, adamlar bu sezon Ashton kutcher ile anlaştı. Spartacus'un, two and a half men dizisinden kat kat fazla kazandığını zanediyorum ve Bu adamlar Ashton kutcher ile anlaşıyorsa Spartacus'de bence Sam Worthington ile anlaşabilirdi. Ayrıca Sam Worthington, Ashton kutcher kadar maliyetli bir oyuncu değil, Yani demem o ki ciddin istenilse neden olmasın olabilirdi ama dediğim gibi artık bunu tartışmamın fazla bir önemi yok olan olmuş.

quote:

Tamam bölüm başı oyuncuya en az 1m $ giderdi ama altından kalkarlardı, Bir örnek vereyim, two and a half men diye bir dizi var, adamlar bu sezon Ashton kutcher ile anlaştı. Spartacus'un, two and a half men dizisinden kat kat fazla kazandığını zanediyorum ve Bu adamlar Ashton kutcher ile anlaşıyorsa Spartacus'de bence Sam Worthington ile anlaşabilirdi. Ayrıca Sam Worthington, Ashton kutcher kadar maliyetli bir oyuncu değil, Yani demem o ki ciddin istenilse neden olmasın olabilirdi ama dediğim gibi artık bunu tartışmamın fazla bir önemi yok olan olmuş.

Biri Devlet kanalı ve biri Özel kanal. Two And A Half Men'in bölümünü 15-20 milyon izliyor, genelde reytingler de birinci oluyor. Spartacus'u 5 milyon izlerse yatıp kalksın şükretsinler.

Orijinalden alıntı: strucklieben07

quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Dakika 1:20 den itibaren çalan ritim iyi gaz verir adama..

hayatımda dinledigim en kötü ritimdi

Dostum o ritim crixus un ritimidir.. sen ne anlarsın ritimden..
    #Playstation
  • mısırlı yerine bu adamı oynatsalardı:) bide şu diziye undisputed(yenilmez)den takviye yapsınlar azcık çok sağlam herifler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelt -- 18 Nisan 2012; 22:58:23 >

2016-2017 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU
  • quote:

evet beyler fikirleri alayım nasıl olmuş, arka plana arena yerleştireceğim daha ama bu halide fena durmuyor

Çok güzel olmuş

quote:

Yahu adam Charlie sheen gibi bir efsanenin yerine girdi kadroya ve resmen icine etti dizinin... Arkadas demiş zaten izlenme oranlarını, komedi dizisi her sekilde bu tarz dizilerden çok daha fazla izlenir...

Sam' i vefattan sonra baya tartışmıştık cidden çok iyi olurdu bence de ama olmadı...

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

quote:

Yahu adam Charlie sheen gibi bir efsanenin yerine girdi kadroya ve resmen icine etti dizinin... Arkadas demiş zaten izlenme oranlarını, komedi dizisi her sekilde bu tarz dizilerden çok daha fazla izlenir...

Sam' i vefattan sonra baya tartışmıştık cidden çok iyi olurdu bence de ama olmadı...

Adamın ismini unuttum ama yapımcı birazda CS in inadına diziyi devam ettireceğini söylemişti sanırım. TaaHM bu sezon rezil bir biçimde ilerliyor. 4-5 bölümde bir bakıyorum kalite iyice düşmüş. Ashton kutcher'ında yapacağı bir şey yok. Dizi bitti

Sam 10 numara olurdu, vücut yapısı çok müsait.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • sıradaki bölüm nezaman ? bilen varmı beyler

01101000 01101100 01101100 00100000 01101011 01101110 01101011
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

sıradaki bölüm nezaman ? bilen varmı beyler

2013'te
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S

https://steamcommunity.com/id/katates/ -https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

sıradaki bölüm nezaman ? bilen varmı beyler

Sıradaki bölüm değil sezon

Orijinalden alıntı: lenyyy

quote:

Bence Spartascus rolune cuk oturacak tek kişi, Sam Worthington du Ama neyse olan olmuş, bu saatten sonra sızlanmak bir şeyi değiştirmez.

yüzde 1500 katılıyorum.bu adam oynasaydı offf of tam spartacus olurdu.rahmetli andy'den sonra bu eleman elinden geleni yapmış ama biraz yavan kaldı.sam worthington eski spartacusü aratmazdı üstüne rahmet okuturdu.tabi worthingtonu oynatmak kolay değil adam zaten star konumunda filmlerde.

Bu adama avatar filiinden önce teklif edilseydi olurdu ama andy ozaman yaşıyordu adam şimdi dünya yıldızı yani gelipte starz'ın kıytırık dizisinde oynamaz kıytırık dediğim adam için kıytırık bizim için elbette harika .

Dizideki çoğu oyuncu zaten ünlü değil bunun sebeni bence +18 sahnelerde oynayacak rahat adam bulmaları ve yüzü tanınmamış olmasını istiyorlar düşüncem budur. Dha önce ne andy tanırıdım nede gannicus oynayan adamı
    son sezondan spartacus rolündeki adamı görünce hiç yakışmadığını düşümüştüm burda da gördüğüm kadarıyla adamı kimse yakıştıramamış nasıl seçmişler o adamı anlamadım tatışmasız hiç gitmemiş spartacus rolüne
    ayrıca sonraki sezon, son bölümde verilen mesajla

spartacus artık bir ordu olacağız dediği için yeni sezonda bu yönde şekillenecek senaryo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 20 Nisan 2012; 17:20:54 >
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.