SP farm yapmak okcular için neden daha kolay olsunkiii
ya ben bişi annamadım okcuum ama sp farm hala beceremedim yani pacheonumu maxlicam otomatik sp gelcek yoksa coldumu???ufff
quote:
Orjinalden alıntı: GOLDFALCON
ya ben bişi annamadım okcuum ama sp farm hala beceremedim yani pacheonumu maxlicam otomatik sp gelcek yoksa coldumu???ufff
en yuksek mastery lvl in hangisi ise onu baz alır . heuksal/bicheon/pacheon/cold/light/fire/force... hangisi olursa olsun bunlardan en yuksek mastery lvl hangisinde ise onu baz alır ..
yaaa arkadaşlar biliyorum konuyla alakası olmıcak ama bu noel baba kıyafetleri ne işe yarıyoo
sp ne ah bi bilsem :D
lvl 16 yim daha besbin sp oldu :) olucem sanirim ama en mantiklisi sp yapmak istiyorsan bandit kalesine okla giriceksin botuda kurdunmu al sana sp obur turlu sabir isi o :)
ben şimdi lvl 10 archerim pacheon lvl 9 cold lvl 2 heuksal lvl1 ve sp 69 acaba bu sp asmı we dooru yoldamı gidiom bi tawsienis warmı şuan sp farmı yapıomuum??*
eline sağlık güzel açıklamıssın yeni başlayan arkadasların çok işine yarayacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: GOLDFALCON
ben şimdi lvl 10 archerim pacheon lvl 9 cold lvl 2 heuksal lvl1 ve sp 69 acaba bu sp asmı we dooru yoldamı gidiom bi tawsienis warmı şuan sp farmı yapıomuum??*
yokmu cvp wercek ya yeni başlık amaalım arada bakın
quote:
galiba yanlış yapmışsın çünkü pacheon lvlınla gerçek lvlın arasında da fark bırakman gerekir
benim de bir sorum var ben 9 fark bırakıyorum kaç lvla kadar bırakmam yeterli olur daha doğrusu ne kadar sabredebilirim
dostum benim mastery lwl ile normal lwl arasında uçurum war.anlamadım bu işi??mastery lwl 103/300 normal lwl 33
quote:
Orjinalden alıntı: gamyun_92
quote:
galiba yanlış yapmışsın çünkü pacheon lvlınla gerçek lvlın arasında da fark bırakman gerekir
kardeş ellerine saglık baya bi yardım cı oldun... ama mastery levele bakarken en yüksek skill leveline yoksa toplamına mı bakacaz
en yüksek mastery levelinle kendi levelina rasındaki fark etkiler, mastery toplamın etkilemez arkadaşım.
Mastery skille lwl arasındaki farkı nasıl koruyabiliorz?????????yada azaltmak veya çoaltmak için ne yapmalıyız???Mastery-lwl-skil bu 3ü arasındaki ilşkii tam anıyamadm.Kusura baqmayın terimleri tam bilmiorm.Hızlı lwl kasmaktan olsa gerek.Lwl ii dşünce ezig:(
harbidende sabir isi su an lvl 18 im 10.000 sp oldu ama 2 gunde bi lvl atlayamadim yani aslinda var ya insan bot olmasa su sp mp hikaye gercekten su an bileyaratiklar bana bandt kalesinde %0.1 gibi veriyor bugun ortalama 17 saat bota biraktim hala yuzde %21 de el insaf ya bu sp farm gercekten cok sabir isteyen adamyani kafayi yedirtir birde paraniz olcaksa yan charlara yaptirican sp farmi bunu anladim bende lvl 57 bi char var hotan downhang arasi git gel oldum artik millet kervanci basi geliyor diyor chara parada yetmiyor elinde lvl 16+3 SOS ve lvl 18+6 Normal bow var lvl 24 e kadar boyle gitmeyi dusunuyorum lvl 24 de 24+5 SOS bowla devam edicem ama bir kac ay surecek sabri olan arkadaslar kalkissin bu sp farma yoksa kesinlikle sabirsiz olan adam yapamaz bot kassa bile yapamaz bugun dorduncu gun botta ve gunde ortalama 18 saat oynuyorum yapabildigim sp 10.000 civari harbiden catlicam bir tane dedicate sunucu alip sabaha kadar oraya birakmak azim en mantiklisi o gibi gozukuyr
quote:
Orjinalden alıntı: gamyun_92
benim de bir sorum var ben 9 fark bırakıyorum kaç lvla kadar bırakmam yeterli olur daha doğrusu ne kadar sabredebilirim
: valla zor sabredersin sabir isi ne demek ya bir lvl atlamak icin 2 gun beklenirmi ben bu spde bekliyom su an 10000e geldi ama var ya normalde kendin falan oynasan bi inzillah parmaklarişnda dolama cikar :) kafayi kirarsin beynin sulanir forumda acaip acaip topicler acarsin mesela item hillesi lvl hillesi gibi :)
KArdeş mastery 9 fasla lwlimden ama bi deişiklik olmadı:( geçerli bi neden pls.aynı ex aynı SP.
üst konu olmaya deymiş bana bi arkadasım bole yaparsam sp sorunumun cozuleceğini solemişti o yuzden bilmeyenler için muthiş bi konu diebiliriz