Şimdi Ara

###SP FARM HAKKINDA HERŞEY!!!### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
1
Favori
143.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ColdFire nin sp sine bişey diosanız 1 günde 25 K sp yaptım yemin
  • Şuan carım 22 lv glavie skillerim 13 lv 9 gap oluyor sanırım 23 lvl olunca skilleri 14 lvl mi yapıcam böyle boylemi gidicem ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: creepley

    Şuan carım 22 lv glavie skillerim 13 lv 9 gap oluyor sanırım 23 lvl olunca skilleri 14 lvl mi yapıcam böyle boylemi gidicem ?

    Hayır, artık skill verme. Biraz fazla vermişsin hatta. Şimdi sen 30'a kadar hiç bir şey verme, 30 olunca tekrar 20'ye düş, sonra yeniden 30'a kas, sonra yeniden düş. Böyle böyle SP birikecek.


    Biz zamanında SOS +3 Bow'la Bandit kalesinde farm yapıyorduk, aylar sürüyordu ve tam bir amelelikti. Ong farm sayesinde kolayca SP biriktirebilirsiniz, değerini bilin Ong Farm'ın.
  • Cok karmasık birsey yeni basladıgım icin hic birşey anlamıyorum nasıl lvl düşücez :S
  • Bu olay hala varmı ben ilk defa silkroad oynuyorum ama mastery level kendi levelimin bir lvl üstüne bile çıkmıyor ben mi anlamadım yoksa sistem mi değişti?
  • Hocam ben oyuna yeni başladım. Full- STR okçuyum. Şu an 20 lvl'deyim mastery levelim yani en yüksek skill puanım 12. Arada 8 level bırakabildim. Şu an bandit kalesinde SP farmdayım. Buradaki moblar birbirine çok yakın olduğundan ve seri kesildiğinden avantajlı. 2050 kadar SP tecrübe puanı biriktirdim. Ancak malumunuz level atladıkça buradaki moblar giderek az exp ve SP vermeye başladı. Bu mekana alternatif olarak ilerleyen levellerde nereleri önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cloudbuster132

    Hocam ben oyuna yeni başladım. Full- STR okçuyum. Şu an 20 lvl'deyim mastery levelim yani en yüksek skill puanım 12. Arada 8 level bırakabildim. Şu an bandit kalesinde SP farmdayım. Buradaki moblar birbirine çok yakın olduğundan ve seri kesildiğinden avantajlı. 2050 kadar SP tecrübe puanı biriktirdim. Ancak malumunuz level atladıkça buradaki moblar giderek az exp ve SP vermeye başladı. Bu mekana alternatif olarak ilerleyen levellerde nereleri önerirsiniz?
    Nasıl bir konu hortlatmaktır bu :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.