Şimdi Ara

sözleşme 2018 de bitiyor hangi iss yi seçeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. sözleşme ocak ayında bitecek ve türk telekom da 1 saniye fazladan kalmak istemiyorum hemen iptal ettireceğim fakat internet servis sağlayıcısı bulamadım adam akıllı.
    superonline a bakıyorum akk li internetlere bile 150 lira fiyat çekmişler 50 mbit için. (https://www.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari/super-hizli-internet---yalin-vdsl-kampanyasi )

netspeed bağlatmayı düşünüyordum çok iyi ve güvenilir geldi ama 2017 aralık - 2018 ocak gibi istanbul a gelir diyor. büyük ihtimal bu süre uzayacak o yüzden şimdilik onu da eledim kafadan.

türk net e bakıyorum herkes şikayet doldurmuş. bizim burada kullanıp memnun olanda var ama internette 10 kişinin 6 sı çok sıkıntılı şirket ulaşılmıyor vs demiş.

millinicom a baktım o tamamen uçmuş. hem 16 mbitten sonrası için fiber altyapısının olması gerek diyor hemde sabah 7 akşam 7 ye kadar seçtiğimiz hız ondan sonra 3 mbit hızmış. bunu da eledim.

vodafone a bakıyorum o da adsl veriyor sadece. verdiği max hız 24 mbit // yanlış bakmışım verdiği max 50 mbit fakat parası yine fazla geldi ve taahhüt işlerine hiç bulaşmak istemiyorum. // (http://www.vodafone.com.tr/Net/evde-internet.php )

bir daha taahhüt falan yapmak istemiyorum türk telekom ile. fatura zaten 70 lira geliyor 16 mbit internet için. sözleşme bitince fiyatı 100 liraya falan çekecekler büyük ihtimal babamı arayıp yine indirim diye 2 yıllık sözleşme imzalatacaklar. o yüzden hemen bulup ayarlamam lazım.
    ne önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodmerles -- 23 Aralık 2017; 23:59:41 >

• valla hocam hepsi birbirinden rezil firmalar. büyükler telekom gibi hem rezil hizmet verip birde soyuyorlar adamı.
    turknet gibi ufak firmalar da rezil hizmet verip fazla soymuyorlar. dolandırıcı gibi faturayı kullandığın ayın sonu değilde ay başında almak gibi bir huyları var ama diğerlerine göre fiyatı uygun sadece. verilen hizmet olarak hepsi birbiri ile yarışır rezillikte. tuknet mesela sade yeni müşterilere telefon ile açınca ulaşabiliyorsun. müşteri olduktan sonra telefonla hizmet yok. online kayıt aç aylarca dönmüyorlar. yani en ufak bir sorunda bitişin demek. o yüzden aslında taahhütsüz internet veriyorlar. senin benim hayrıma değil kendilerini biliyorlar rezil hizmet vericez bari veremiyosak adam çıksın gitsin diye. aslı bu. en mantıklısı aslında alyapının en yüksek ne verdiğini öğrenmek atıyorum 35mbit neyse tam öğrenip ona göre firma bakmak. tarifelere göre. kotaya takılma en yüksek hızı en ucuz en az kotalı tarife olarak al. en hızlı ülkenin %95'i gibi 8-10 mbitse turknet en mantıklısı hız düşümü olmadığı için. ama dua et hiçbir sorun çıkmasın. yoksa yandın işte.

• sözleşme 2018 de bitiyor hangi iss yi seçeyim

TürkNet karar senin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.