Şimdi Ara

Sözele nasıl çalışılır -EA ve sözelcilrr yardım-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene sözelden sınava gireceğim. Nasıl çalışacağıma dair hiçbir fikrim yok. Tytye girmeyeceğim. Ayt'de 65 net felan lazım. Nereden başlamalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edebiyatta 23-1 yaptım genelde test çözerken bilmediğim eserleri o an bakıp test kitabının üstüne yazarak ve konuları özet çıkararak çalıştım coğrafya çalışmadım,tarihte de limitin el kitabını alıp okudum 10-6 yaptım ben faydasını görmüştüm en azından yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatheticMinerva -- 29 Ağustos 2019; 16:15:11 >
  • okuduğunu anlama
    yorum becerisi
    harita bilgisi

ayt sos 2 için önemli şeyler ayrıca genel kültürün iyiyse o da + olarak döner sana geri kalanı artık çalışmana birikimine ve sınav anına bağlı

edit: Hatta edebiyat için de aynıları geçerli yorum yapabilme ve okuduğunu anlamak önemli ben sene içinde maaleesef edebiyata neredeyse hiç çalışmadım boşladım hep sınava girerken baya modum düşüktü bilgi 0 ne yapcam diye sorulara bi baktım yarısından fazlası yorum 18-4 çıkarttım en azından facia olmadı :D Mesela bu sene çok konuşulan Ahmet Hamdi Tanpınar sorusu vardı onu bile bilmeden yaptım sorudan çıkarttım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 29 Ağustos 2019; 18:44:10 >
  • hocam ayt'ye yoğunlaşacaksan. kaynaklarını güncel seç. mutlaka ayt tipi soru bankaların olsun çalışacağın dersler için.

ben eşit ağırlıktan gireceğim. kaynak ve soru bankalarını aldım. konu konu ilerliyorum. felsefe ve din kültürünü kendin halledebilirsin.

yazmaktan üşenme, seni daha verimli kılan pratik yolların varsa bu önerimi dikkate alma. ben yazarak çalışıyorum.

YouTube kanalı olarak

coğrafya konuları için yavuz tuna,

tarih konuları için osman kılık (ok tarih) son çare videolarını konulara girişmeden önce izle. çok yararını görürsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.