Şimdi Ara

Sözelden hazırlananlar içeri gelin hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler günde ne kadar çalışıyorsunuz/çalışabiliyorsunuz ? ve ne kadarı verimli geçiyor ?

Sorun ders başında oturmak değil ama akşama kadar oku oku bir süre sonra mayışıyorum , dersten kopuyorum . Sizde gidişat nasıl , bendeki gibi oluyor mu ?

• Hocam benim dersane şu an tatilde ben günde 1 deneme çözüyorum eksik konulara çalışıyorum üstünede 100 soru falan çözüyorum kafama esen konudan. Zaten sözelci adamın paragrafdan başka neyi var
  • DementorBoggark kullanıcısına yanıt
    Hocam şu çalıştıkların toplam kaç ders saati yapar ? ( 45 dk 1 ders için ) 5-6 ?
  • yYeniçerii kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 4 ders falan yapıyor
  • Lanet coğrafya hala olmuyor. o yüzden moralim sıfır. Bugün deneme olduk sosyalden 11 yanlışım vardı 8i coğrafya. nasıl çalışıyorsunuz. Ben denemeyi son güne kadar bırakmamayı düşünüyorum bugünkü denemeden sonra. Çünkü ara verdiğinde orada ben konu çalışmıştım, yabancılaşıyor sorular. Bölüm denemelerini bırakmayın derim.. Günlük çalışmam coğrafya ile geçiyor. Ama hala yapamıyorum ağlıyorum çalışırken artık ama olmuyor. Bizim dershane de tatile ggirdi bende tatil moduna girdim ama deneme çözeceğim. Coğrafya çalışcam. Felsefe çözcem paragraf önemli o uzun paragraflara kesinlikle ara verilmemesi gerek belkide geçen sene o yüzden kaybettim biraz mezunum da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hedefleriniz nereler hocam örnek verir misiniz

• Hedef BOUN TARİH netler 70 80 arası değişiyor.Mayışma sorunu için podomoro tekniğine bakmanızı öneriririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomandaughter

Lanet coğrafya hala olmuyor. o yüzden moralim sıfır. Bugün deneme olduk sosyalden 11 yanlışım vardı 8i coğrafya. nasıl çalışıyorsunuz. Ben denemeyi son güne kadar bırakmamayı düşünüyorum bugünkü denemeden sonra. Çünkü ara verdiğinde orada ben konu çalışmıştım, yabancılaşıyor sorular. Bölüm denemelerini bırakmayın derim.. Günlük çalışmam coğrafya ile geçiyor. Ama hala yapamıyorum ağlıyorum çalışırken artık ama olmuyor. Bizim dershane de tatile ggirdi bende tatil moduna girdim ama deneme çözeceğim. Coğrafya çalışcam. Felsefe çözcem paragraf önemli o uzun paragraflara kesinlikle ara verilmemesi gerek belkide geçen sene o yüzden kaybettim biraz mezunum da :)

aynısı bende de var,
    ilk önce ezber konuları bitir.garantiye al onları.toprak tipleriymiş falan filan.
    diğerleri için de haritadaki belli başlı yerleri bilip soru çözmek gerek.

• ottomandaughter kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı benim coğrafyada da var, bende mezun sayılırım bırakıp geldim üniversiteyi geçiş hakkımı kullanmıştım. Coğrafya beni de bitiriyor lakin ben yapamayacağımı anladığım soruyu çözmüyorum 12 sorudan 6 tanesini rahat çözüyorumda bilgi sorularını allah kahretsin
  • Sürekli uyuyorum.

• Youtube a bak yavuz tuna ile cografya yeni video dersleri ekleniyo yavas yavas guzel anlatiyo bence tavsiye ic dis kuvvetleri on kez kitptan dondum dondum okudum sonra gittim soru bankasindan ogrendim menderesli vadi falan biraz daha kolaylasti mantigini ogrendim sorulara bakinca birazdaha yada ezber yaptimbilmiyorum birey b cografya almistim o kadar cok kitabim var ki ama hicbir kitabin ygs tarzinda ldugunu dusunmuyorum acikcasi gecen sene kutuplarda hammadde varmis o yuzden cokmu nufuslanmis nlmus hayatimda oyle soru gormedim git sen nufus grafiklerine iklim grafiklerine vs calis kiyidan koseden soru gelsin . bi soruda tafoni ile ilgiliydi hala o soruyu cozemiyorum arkadas tafoni konu anlatmli kitaplarda bi kac cumleyle gecmis ama ygs de ayrintili istemisti o kadar calisiyorum gecen seneki gibi ama mat fen i kimse yapamadigi icin bunlarkolay turkce sosyali zor soruyorlar aklim almiyor biz sozelciler napcaz merak ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.