Şimdi Ara

SÖZCÜ ,HÜKÜMETİN SÖZCÜSÜ MÜ? 'Almanya'dan Küstah Hamle, Bekir Bozdağ'ın Miting izni iptal edildi' Manşeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SÖZCÜ ,HÜKÜMETİN SÖZCÜSÜ MÜ? 'Almanya'dan Küstah Hamle, Bekir Bozdağ'ın Miting izni iptal edildi' Manşeti

Dün akşam sozcu.com.tr 'de Fotoğrafın üstünde 'Almanya'dan Küstah Hamle, Bekir Bozdağ'ın Miting izni iptal edildi' şeklinde yazan haber manşetten girildi

ülke çıkarına olan temaslar mı yapacak bakanımız diye düşündüm fakat sadece referandumda evet oylarını artırmak için yapılacak mitingmiş ( Putin destekçilerin Alanyada ingiliz bakanların Didimde Esat'ın partisinin Kiliste Gürcistanlı bakanın Artvinde iran ve ıraklı bakanların muhtelif şehirlerde kampanya yapmak istemesi gibi )

20 temmuzdan sonra korkudan ne yapacaklarını şaşırmışlar sanırım. Ben demiştim 20 temmuzdan sonra böyle yapacaksanız 1-2 aylığına veya OHAL bitinceye kadar kapatın gazetenizi zaten 2-3 yıl içinde tümden kapatılacaksınız. 1 ay kapalı kalsanız çok şey kaybetmezsiniz. Aynı şey CNNTürk , Fox tv(haberleri ) ,halk tv, Hürriyet içinde geçerli. Eğer 20 temmuzda 1-2 aylığına kapatsaydınız şimdi OHAL kalmayabilirdi belki de ve Hükümetin borazanı olmaktan kurtulabilirdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 5 Mart 2017; 6:24:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• işte bu zihniyet yüzünden solcular daima kaybetmeye mahkum

asla doğru bir şeye doğru diyemiyorlar muhalefet etmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 3 Mart 2017; 20:13:2 >
  • Ne diyecekti adamlar , 'iyiki izin vermemişler, helal Almanya 'mı diyeceklerdi ? Doğru manşet bir sıkıntı yok. Tabiki bu tarz durumlara hep beraber tepki vereceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun boşluğuna mı üzüleyim yoksa gelen ilk yoruma mı ? Yabancı ülkeye karşı yine bakanın yanında yer alınmış ve haber yapılmış ki çok kez rusya ile uçak krizi olduğu zaman hükümetin yanında yer almıştı sözcü,öyle haber yaptı.Niye zorunuza gitti bu ? Herkesi kendiniz gibi sanmayın,millete iftira atıp birşeymiş gibi bunu yayınlamıyorlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commonder

Ne diyecekti adamlar , 'iyiki izin vermemişler, helal Almanya 'mı diyeceklerdi ? Doğru manşet bir sıkıntı yok. Tabiki bu tarz durumlara hep beraber tepki vereceğiz.

''Almanya Bakan B.Bozdağın Almanya mitingini iptal etti '' diyecek tabii ki. Haber neyse o yalakalığa gerek yok

• Muhalif kanallar bu şekilde çıkış yaptı. Hem onlara hem bunlara laf attılar bu sayede. Siz de bize böyle yapıyorsunuz, bak nasıl oluyormuş gibisinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

işte bu zihniyet yüzünden solcular daima kaybetmeye mahkum

solcu kim bilmiyorum sözcüyse muhalefet ettiği yok.. hatta kılıçdaroğlu'da bunla ilgili açıklama yapmış o da hükümete destek vermişhttp://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/kilicdaroglu-konusuyor-92-1711136/

solcu bensem benim solla alakam yokur şu an gerçekleri söyleyen sağ tarafta gazete yok sayılır yeniçağ zayıf kalıyor hem etki hem habercilik bakımından sözcü'yü takip etmek durumundayız doğal olarak başka gazete yok çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 13 Nisan 2020; 14:40:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu bu kin nedir anlamıyorum. diyecek laf yok.

sizleri kendi halinize bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

yahu bu kin nedir anlamıyorum. diyecek laf yok.

Sizleri dediğin kim bir kişi yazmış bırakmış ortada bir grup mu var chp ve hdp bile resmi yollardan kınamış

Onları bile görmezden gelerek mağduriyet ayağı yapmak nedir

• Sözcü neymiş a haber 4ever

SÖZCÜ ,HÜKÜMETİN SÖZCÜSÜ MÜ? 'Almanya'dan Küstah Hamle, Bekir Bozdağ'ın Miting izni iptal edildi' Manşeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

yahu bu kin nedir anlamıyorum. diyecek laf yok.

Sizleri dediğin kim bir kişi yazmış bırakmış ortada bir grup mu var chp ve hdp bile resmi yollardan kınamış

Onları bile görmezden gelerek mağduriyet ayağı yapmak nedir

elesudökensuat kardeşim

ben alıntı da yapmadım girek birilerini de söylemedim. konuyu açan ve ona destek olanlara sözüm.

basit düşünmek lazım basit her şeyin altında bir şey aramaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Konunun boşluğuna mı üzüleyim yoksa gelen ilk yoruma mı ? Yabancı ülkeye karşı yine bakanın yanında yer alınmış ve haber yapılmış ki çok kez rusya ile uçak krizi olduğu zaman hükümetin yanında yer almıştı sözcü,öyle haber yaptı.Niye zorunuza gitti bu ? Herkesi kendiniz gibi sanmayın,millete iftira atıp bir şeymiş gibi bunu yayınlamıyorlar...

Ortada milli bir mesele yok ,uçak düşürmekle benzerlikte yok

benzerlik şurda var: Erdoğan 7 haziran sonrası belki hükümet kurulur diye Kılıçdaroğlu'nu saraya çağırmayıp darbe sonrası 'Birlik mesajı' vermek için çağırdığında koşarak saraya ve yenikapı'ya gitmesi

....

Ayrıca bizler birlik mesajı vereceksek Almanların birlik mesaj hakkı yok mu?

işte Akşam gazetesinde verilen ve Almanlarında birlik olup bizim bakanları istemiyorlar haberi

Almanlardan alçak çağrı

Almanya’da Welt gazetesi muhabiri Deniz Yücel’in tutuklanmasına yönelik tepkiler alçak bir propagandaya dönüştü. Çok sayıda Alman politikacı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet yetkililerine ülkeye giriş yasağı konulması çağrısında bulundu. Birlik Partileri İç Politika Sözcüsü Stephan Meyer, Yücel’in tutuklanmasının keyfi bir uygulama olduğunu savunarak “Almanya’ya gelmesinler” dedi. Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir ise bir twitte, “Erdoğan Almanya’da konuşmak istiyorsa, Türkiye’de tutuklu muhaliflerin özgürce konuşmasına olanak tanımalıdır” diye yazdı.

http://www.aksam.com.tr/siyaset/avrupa-konseyinden-yine-kustah-rapor-c2/haber-601236

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 3 Mart 2017; 21:21:26 >

• quote:

aslında tam tersi

doğruya doğru dedikleri için kaybetmeye mahkumlar. hiçbir doğruyu kabul etmeyip her hatalarını inkar etseler ve her dönem için kendilerine bir günah keçisi ayarlayıp suçu üstüne atsalar onlar da kazanabilir

ama yapamıyorlar
  • quote:

Yahu ne alâkası var? Bu olay doğru bir şey değil ki. Önce bunu anlamanız gerekiyor.

Alman Sosyal Demokrat Partisinin lideri Türkiye'ye gelip miting mi yapıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

quote:

Yahu ne alâkası var? Bu olay doğru bir şey değil ki. Önce bunu anlamanız gerekiyor.

Alman Sosyal Demokrat Partisinin lideri Türkiye'ye gelip miting mi yapıyor?

almanyanın % kaçı Türk
    Türkiyenin % kaçı Alman?

alman bakan gelip burada Türkiye ile alakasız konferans vermek istedi de biz mi engelledik?

PKK lehine konferans miting gösteri herşeye neden izin veriyor?
  • Biri böyle başlık açar

Biri üniversite mezubu akpye oy verirmi diye baslik açar

Çok yaşayın emi

• adamlar korkudan öyle manset atiyor. biliyorlarki suan isin icerigine bakmadan Türk milletinin önyargi ile hainlik ile suclayacagini bildiklerinden baslari belaya girmesin diye atilan bir baslik.

Almanya nin yaptigi birsey degil Almanyadaki Yerel yönetimin bir karari. Türkiyede Erdogan ne derse o olur Almanyada Eyalet Meclisi ve Baskani. Merkelin Ic islere karisma yetkisi az.

Nasil Afgan , Cecen , Dogu Türkistan li Teröristlere sempati duyup , Esad i devirmek icin ülkeye mücahit cihadci doldurdu ise Türkiye. Almanyadaki özellikle Sol ve sosyalist Siyasilerin Kürtlere karsi onaylamadigim bir tavri var. tabiki bunun 1980 lerdeki uygulamalardan kalan etkisi var.

Ihvan da Teröristir. Afgan Mücahid denilen de. Cecen Mücahitte , Hamas da . Pkk yada isid siyasi ve sivil yöntemleri birakarak kan üzerinden kendince mücadele eden bu gruplarin hepsi terör örgütüdür.

o nedenle Terör destekcileri Terör destekcilerini sucluyamaz.

Önce sinirlarinizdan soktugunuz ve bugun ISID in temelini olusturan yabanci savascilarin hesabini verin sonra baska ülkeleri suclayin...

• quote:

Orijinalden alıntı: KırımTürkü

Bu konuyu açan arkadaşın hiç mi düşünme yeteneği yok?
    Bu parti meselesi mi? Türkiye Cumhuriyetine yapılan bir yanlış. Hala bunu anlayamayacak kadar kafasızlar var ya.
    Ulan chpden kılıçtaroğlu dahil 2 milletvekili tepki gösterirken bu kafasızlar hala böyle konu açabiliyor.

CHP den bana ne kardeşim?... Hem CHP HDP'nin ve PKK 'nın yol arkadaşıdır demedi mi destekledikleriniz... Kılıçdaroğlu'na namaz kılmasını biliyormuymuş, Alevidir demedi mi Önderiniz

niye CHP ve Kılıçdaroğlunu örnek gösteriyorsun?
    .....

sizin gibi düşünme yeteneğine sahip olalım da Kırımı işgal ettirdiğiniz gibi ülkemizi mi işgal ettirelim. Size göre Ruslar Kırımı ilhak ederken de çok kafasızdılar büyük ihtimalle, ayar veriyorsunuz ya burada.

Vatanını korumayıp Kırımdan kaçıp gel, burada millete hakaret edip sövüp say oh ne ala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 4 Mart 2017; 9:48:05 >

• Sol kesim çok akıllıca yürütüyor bu sefer işleri. Referandum çalışmaları çok doğru gidiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fotoğrafın sozcu.com.tr 'deki linki bilgisayarın önbelleğinden bulunmuş haber güncellenmiştir...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.