Şimdi Ara

söz kesilirken tek taş yüzük zorunlu mudur? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
7.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benden de beklediler ama ben ne tektaş ne bilezik aldım. Hatta evlenirken kardeşimin bileziklerini aldım düğünde taktım sonra geri verdim. bunu bir eşim bir ben bilirim sağolsun eşim bana bu konularda çok destek oldu o yüzden çok şanslıyım yoksa evlenemezdim o kadar istenen şeye. yok adetmiş yok töreymiş hiçbirini takmadım.
  • Alman lazim adettendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardmcn olsun. Görmüs gecirmis bir kız olsaydı bu kadar ısrarcı olmazdı.
    Halini anlatmışsın simdi böyleyse evlenince işin daha zor gibi

• Benim anlamadığım şu böyle bir kız ile evlenecek aşamaya nasıl geldin? Yani yeni mi anlıyorsun böyle biri olduğunu yoksa ilk kez mi yapıyor?
  • Alınırsa iyi olur ancak dediğiniz fiyatta olması şart değil. 300tlye bile var bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: also

quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Okurken çıldırdım. Yazık edersiniz hayatınıza. Yol yakınken dönün.

valla kardeş ilk defa karşılaştım böyle bir şeyle bende az evvel konuştuk tamam istemiyorum ben kendim alırım dedi senden sadece bunu istedim dedi başka bir şey istemiyorum falan filan amacınıda anlamadım.

Daha yaşın genç gel bak iyi düşün, altta kalma aklındakini söyle gideceği varsa gider üzülme.
  • Evleneceğin kişiyi baştan sorgula . Bana böyle bir şey deseler kızdan ayrılırım. Ülkede kız mı kalmadı arkadaş? K.Bakmada senin kız arkadaşın biraz paragöz ve bencil.
  • quote:

Arkadaşlar yakın zamanda söz kesimi olacak ancak ben yeni işe beşladığımdan ve karşı tarafın adetine göre her şeyi erkek tarafı yaptığından para biriktirmem lazım gel gelelim söz kız istemeye kız arkadaşım tutturdu tek taş alacaksın isediği tektaş ta 2000 3000 civarı dedim çok pahalı o fiyata oturma grubu alınır yok dedi illa alacaksınız sen nasıl insansın para düşkünüsün dedi ben geleceğe yönelik yapacaklarımı planlıyorum fazla borca girmeden ama bu tutturdu alacaksın diye anasıda demiş alsınlar diye şimdi buda çalışıyor ve dediki biriktirdiğim paranın tamamını tektaşa verecem sizce daha yeni işe girmişken ve her şeyierkek tarafı yapıp fazla masrafa girecekken bir tek taşa 2000 3000 verilmesi normalmi??

Sonra diyorlar ki KADINLARI MAL OLARAK GÖRMEYİN. Afedersin ama kendi kendilerini mal yerine koyuyorlar, şimdiki devirde millet kızını karşı tarafa vermiyor resmen satıyor.

• valla ben evlenme teklif ettim 500 liraya aldım tektaşı birazcık küçüktü taşı sertifikası falan herşeyi var önemli olan manevi değeridir zaten gerisi sembol ben o sembol için 2000 3000 vermem kusura bakmayın eşinizi ona göre seçin ben kağıda çöp adam çöp kadın çizip ona versem daha çok mutlu oluyor inanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905

quote:

Arkadaşlar yakın zamanda söz kesimi olacak ancak ben yeni işe beşladığımdan ve karşı tarafın adetine göre her şeyi erkek tarafı yaptığından para biriktirmem lazım gel gelelim söz kız istemeye kız arkadaşım tutturdu tek taş alacaksın isediği tektaş ta 2000 3000 civarı dedim çok pahalı o fiyata oturma grubu alınır yok dedi illa alacaksınız sen nasıl insansın para düşkünüsün dedi ben geleceğe yönelik yapacaklarımı planlıyorum fazla borca girmeden ama bu tutturdu alacaksın diye anasıda demiş alsınlar diye şimdi buda çalışıyor ve dediki biriktirdiğim paranın tamamını tektaşa verecem sizce daha yeni işe girmişken ve her şeyierkek tarafı yapıp fazla masrafa girecekken bir tek taşa 2000 3000 verilmesi normalmi??

Sonra diyorlar ki KADINLARI MAL OLARAK GÖRMEYİN. Afedersin ama kendi kendilerini mal yerine koyuyorlar, şimdiki devirde millet kızını karşı tarafa vermiyor resmen satıyor.

geçenlerde aynayı izliyodum, afrikanın ücra bi köşesine gitmişler, orda bile adetmiş gelinin babası düğünde gelini evden çıkarmıyo, erkek tarafı kapıya gelip para saçıyolar kızın babasına, babası ikna olana kadar ağzını açmıyo sadece para bekliyo. ayna yı sunan herif gitti sordu çıkarmayacanızmı artık kızı diye, adam "hayır benim kızım çok güzel, dünyada bulamazlar böyle kız" dedi bende merak ettim acaba içerden nasıl bişey çıkacak diye sonra erkek tarafı biraz daha para getirdi, adam gene çıkarmadı kızı, erkek tarafı daha fazla para getirmeyince kızın babası mecburen ikna oldu, kızı çıkardılar, sıradan bi afrikalı kız işte onun için bile para istiyo babası

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

quote:

geçenlerde aynayı izliyodum, afrikanın ücra bi köşesine gitmişler, orda bile adetmiş gelinin babası düğünde gelini evden çıkarmıyo, erkek tarafı kapıya gelip para saçıyolar kızın babasına, babası ikna olana kadar ağzını açmıyo sadece para bekliyo. ayna yı sunan herif gitti sordu çıkarmayacanızmı artık kızı diye, adam "hayır benim kızım çok güzel, dünyada bulamazlar böyle kız" dedi bende merak ettim acaba içerden nasıl bişey çıkacak diye sonra erkek tarafı biraz daha para getirdi, adam gene çıkarmadı kızı, erkek tarafı daha fazla para getirmeyince kızın babası mecburen ikna oldu, kızı çıkardılar, sıradan bi afrikalı kız işte onun için bile para istiyo babası

A. olmuş atlı biz yaya. Dünyaya hükmeder o 250 gr. adamı katil eder vezir eder rezil eder aşık eder . Herşeyi yapma gücüne sahip.

• Ona Büyükşehir Belediyesine ait bir tek taş götür

• Okurken sinirlendim hocam. Bide evi sen gecindireceksin falan demis, okumuyor mu bu kiz? İsi yok mu?
    Yuzugu de sirf kiz arkadaslarina ve akrabalarina hava atmak icin istiyor bence; "Bakin benim degerim bu." demek gibi benim gozumde. Kendilerine "MAL" gibi deger bicmekten ne anliyor bu kizlar?

Tamam 1000 liralik falan bisey alinir ama 4000 liraligi da tutturursa is sakat.

Acikcasi evlenecegim kiz dese ki "Yuzuk alma, iPhone 5 falan al." gram canim acimaz. Hic degil se telefon ise yarar. Yuzuk ne ise yarayacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

Okurken sinirlendim hocam. Bide evi sen gecindireceksin falan demis, okumuyor mu bu kiz? İsi yok mu?
    Yuzugu de sirf kiz arkadaslarina ve akrabalarina hava atmak icin istiyor bence; "Bakin benim degerim bu." demek gibi benim gozumde. Kendilerine "MAL" gibi deger bicmekten ne anliyor bu kizlar?

Acikcasi evlenecegim kiz dese ki "Yuzuk alma, iPhone 5 falan al." gram canim acimaz. Hic degil se telefon ise yarar. Yuzuk ne ise yarayacak?

Yüzük ne işe yarayacak demek yanlış bence. Manevi değeri yüksek bir aksesuar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neslis

quote:

Okurken sinirlendim hocam. Bide evi sen gecindireceksin falan demis, okumuyor mu bu kiz? İsi yok mu?

Manevi değeri yüksek diye yüzük isterler ama onun da pahalısını isterler,madem sembolik bir şey olacak o kadar parayı (maddi durum çok iyi değilse) dökmeye gerek yok maneviyatı temsil eden bir sembol için.

• Ayrıl ondan, mahvetme hayatını. Böyle birisini seviyorsan bilmem tabi ama, pek sevilecek bir tip değil hani?

Bu teklifi yaptığımda yüzük olmayacak elimde, bir yüzükle olacaksa hiç olmasın.
  • quote:

quote:

quote:

Manevi değeri yüksek diye yüzük isterler ama onun da pahalısını isterler,madem sembolik bir şey olacak o kadar parayı (maddi durum çok iyi değilse) dökmeye gerek yok maneviyatı temsil eden bir sembol için.

Maddi durumu iyi olan biri için bahsedilen rakam fazla değil. Bu tür takılara önem veren tanıdıklarım var. Ev eşyası adi olsun ama yüzük kolye vb. kaliteli hoş olsun diyenler çok. Kişiden kişiye değişir.

• quote:

quote:

Hocam maneviyat olayi yuzuge verilen degerle dogru orantili olarak artiyor mu? Ustteki arkadasin dedigi gibi 500 lira ile maneviyat olmaz mi? Ya da 2000 lira ile onlarca kitap alinsa; cocuklara da bir ani
    olsa falan? Maneviyati duser mi hediyenin?
    Acikcasi bu tek tas yuzuk kapital duzenin dayattigi oyunlardan biri bence.

Kadin kafasini anlamiyorum sanirsam, kadinlar icin cok onemli seyler bana cok bos geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thal1on -- 11 Mart 2013; 18:17:33 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam maneviyat olayi yuzuge verilen degerle dogru orantili olarak artiyor mu? Ustteki arkadasin dedigi gibi 500 lira ile maneviyat olmaz mi? Ya da 2000 lira ile onlarca kitap alinsa; cocuklara da bir ani
    olsa falan? Maneviyati duser mi hediyenin?
    Acikcasi bu tek tas yuzuk kapital duzenin dayattigi oyunlardan biri bence.

Kadin kafasini anlamiyorum sanirsam, kadinlar icin cok onemli seyler bana cok bos geliyor.

Şüphesiz maneviyat parayla ölçülmez. Gönlünden ne kopuyorsa o.
    "Yüzük ne işe yarayacak" sorunuzu garipsedim sadece. Yoksa üstte bir mesajımda yazdığım gibi 300'e de var.

Bir bayan olarak iPhone 5 mi pırlanta mi sorunuza gelince, pırlanta derim

• vereceksin bir tek çakıl taşı sonrada defolup gideceksin...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.